spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آنهایی که مهربانتر و بخشندهترند، شادترند بهنظر میرسد آنهایی که مهربانتر و بخشندهترند، شادترند! لااقل به خاطر همین ۵ دلیلی که در این مطلب میخوانید، محققان به شما توصیه میکنند که از امروز مهربانتر و بخشندهتر باشید.... برای اینکه از زندگی بیشتر لذت ببرید، مهربانتر باشید میخواهید در زندگی موفق باشید؟ بخشنده شوید! به گفته استفان انهورن، سرطانشناس سوئدی، بخشنده بودن یکی از عوامل دخیل در موفقیت است. بررسیهای علمی نشان داده است وقتی شما کار خیری انجام میدهید، ناحیهای در مغز که مربوط به لذت بردن است، فعال میشود. این همان ناحیهای است که وقتی غذایی خوشمزه میخورید یا رابطه عاشقانه برقرار میکنید، فعال است. برای اینکه از شر افسردگی رها شوید، مهربانتر باشید آیا میدانستید وقتی زمان خود را صرف کمک کردن به دیگران و برطرف کردن نگرانی آنها میکنید خود نیز از نظر روانی در وضعیت بهتری قرار میگیرید؟ تحقیقات پژوهشگران نشان داده است افراد بخشنده و خیرخواه خوشبختتر بوده، احساس افسردگی کمتری میکنند و کمتر به بیماریهایی نظیر آلزایمر مبتلا میشوند. برای اینکه به خودتان کمک کنید، مهربانتر باشید وقت گذاشتن برای دیگران به معنی هدر رفت وقت نیست. بررسیها روی دانشآموزان دبستانی نشان داده است، دانشآموزانی که به همکلاسیهای خود در آموختن دروس کمک میکنند در ۲ سال آتی نمراتی بالاتر از آنچه دیگر همکلاسیها کسب میکنند، به دست میآورند. برای اینکه سلامت قلبتان را تضمین کنید، مهربانتر باشید محققان به مدت ۱۰ سال از ۷۱ قربانی که مورد ضرب و شتم قرار گرفته بودند خواستند به دردهای خود فکر کرده و از ضارب انتقام بگیرند. بررسیهای پزشکی نشان داد ضربان قلب آنها و فشار خونشان هر بار که به این موضوع فکر میکنند، افزایش مییابد. در مقابل محققان از گروهی دیگر خواستند به بخشیدن و فراموش کردن دردهای خود فکر کنند. نتایج حاکی از کاهش استرس و ناراحتیهای قلبی عروقی در این افراد بود. برای اینکه طعم خوشبختی را بچشید، مهربانتر باشید میگویند با هر دست بدهی با همان دست میگیری. بخشیدن نه تنها یک حس لذت را به دنبال دارد، بلکه اعتماد به نفس فرد را بالا میبرد. بررسیهای پژوهشگران کانادایی نشان داده است که در میان افراد با درآمد یکسان آن دسته که بخشندهترند حس خوشبختی بیشتری دارند 24 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آدم باید اول با خودش مهربون باشه.... من همیشه بر عکس اینم.... انقدر با بقیه مهربون بودم که دلم واسه خودم میسوزه... 11 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آخ جون.عمو سجاد مهربون اومده با یه عالمه تاپیکای خوف 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آدم باید اول با خودش مهربون باشه....من همیشه بر عکس اینم.... انقدر با بقیه مهربون بودم که دلم واسه خودم میسوزه... راست میگه اصلا بعضیا عادت میکنن به مهربونیه آدم منظورم اینه که فکر میکنن وظیفمونه که اینجوری باشیم همیشه اما اونا هیچی 7 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آخه تو این دوره زمونه آدم یه چیزایی میبینه چطور مهربون باشه :w00: باشه من که همیشه مهربونم حالا مهربون تر میشم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من اینقد مهربونم همه میگگن:ws37::w16:برا همینه اینقد شادم 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهربانی را بياموزيم فرصت آيينه ها در پشت در مانده است روشنی را می شود در خانه مهمان کرد می شود در عصر آهن - آشناتر شد سايبان از بيد مجنون ، - روشنی از عشق می شود جشنی فراهم کرد می شود در معنی يک گل شناور شد 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منم سعی میکنم....مهربون باشم.............. 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهربانی هیچ وقت بی جواب نمی مونه مهربانی بی منت!! مهربانی بدون انتظار!! این مهربونی هیچ وقت بی جواب نمی مونه (مثل مهر خدا) قلبت رو زنده می کنه سبکت می کنه مثل پر پرنده ها حس پرواز بهت دست میده... امتحانش ضرر نداره:rose: 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهربانی هیچ وقت بی جواب نمی مونه مهربانی بی منت!! مهربانی بدون انتظار!! این مهربونی هیچ وقت بی جواب نمی مونه (مثل مهر خدا) قلبت رو زنده می کنه سبکت می کنه مثل پر پرنده ها حس پرواز بهت دست میده... امتحانش ضرر نداره:rose: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بی منت!! بدون انتظار!! :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهربانی هیچ وقت بی جواب نمی مونه مهربانی بی منت!! مهربانی بدون انتظار!! این مهربونی هیچ وقت بی جواب نمی مونه (مثل مهر خدا) قلبت رو زنده می کنه سبکت می کنه مثل پر پرنده ها حس پرواز بهت دست میده... امتحانش ضرر نداره:rose: یه کم شک دارم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بی منت!! بدون انتظار!! :flowerysmile: مثل خودت........:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یه کم شک دارم به کجاش؟امتحانش کردی؟ تو دراز مدت جای شکی براش نمی مونه از هر دستی بدی از همون دست میگیری اگه به عدالت خدا اعتقاد داری:rose: مثل خودت........:flowerysmile: :icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به کجاش؟امتحانش کردی؟تو دراز مدت جای شکی براش نمی مونه از هر دستی بدی از همون دست میگیری اگه به عدالت خدا اعتقاد داری:rose: :icon_redface: نه راستش اعتقاد ندارم به عدالت خدا. تو دراز مدت هم جواب نمیده شاید یه نمونه هایی وجود داشته باشه ولی در کل به ابن که میگن از هر دست بدی از همون دست میگیری اعتقاد ندارم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه راستش اعتقاد ندارم به عدالت خدا.تو دراز مدت هم جواب نمیده شاید یه نمونه هایی وجود داشته باشه ولی در کل به ابن که میگن از هر دست بدی از همون دست میگیری اعتقاد ندارم من دیدم شاید چون خیلی روش پافشاری کردم خیلی شده که ناراضی باشم اما بعدش یه جای دیگه جوابش رو گرفتم! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ هرکی میخواد باهاش مهربون باشن باید با دیگرون مهربون باشه 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ هرکی میخواد باهاش مهربون باشن باید با دیگرون مهربون باشه درسته.اینو قبول دارم . 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ درسته.اینو قبول دارم . منم همینو گفتم سمنی:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منم همینو گفتم سمنی:4chsmu1: من گفتم فبول دارم برا اینکه بخوای باهات مهربون باشن باید مهربون باشی.یعنی اول خودم باید مهربون باشم .اینو قبول دارم که خودم کار درست رو بکنم ولی اینکه همین کار با خودم بشه نه بهش اعتقاد ندارم.یعنی از هر دست بدی از یه دست دیگه نمیگیری:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده