Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ نام کاربری hadi.blue.chem به B.Hadi تغییر یافت. 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ سلام ... نام کاربری منم ب Mojt@b@,77 تغییر بده ... 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ نام کاربری hadi.blue.chem به B.Hadi تغییر یافت. واااای چه سریع:ydm47612zsesgift969 خیلی ممنونم مدیرجون 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ سلام :) لطفا من بشم شــاروک با تشکر 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ نام کاربری Fatemeh.Y به شــاروک تغییر یافت. خوشم میاد یه موجی که بیفته همه میفتن دنبالش سعی کنید خودتون واسه خودتون تصمیم بگیرین 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ نام کاربری Fatemeh.Y به شــاروک تغییر یافت. خوشم میاد یه موجی که بیفته همه میفتن دنبالش سعی کنید خودتون واسه خودتون تصمیم بگیرین موج چیه ؟؟ همه هی پیغام میدن تو کی هستی .... من دارم به ورطه فراموشی سقوط میکنم میفهمی ؟؟؟؟ من از اول شاروک بودم و شاروک هم باقی میمانم :Ghelyon: 7 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ ...... خوشم میاد یه موجی که بیفته همه میفتن دنبالش سعی کنید خودتون واسه خودتون تصمیم بگیرین tnx mohammadjan:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ خوشم میاد یه موجی که بیفته همه میفتن دنبالش سعی کنید خودتون واسه خودتون تصمیم بگیرین اتفاقا چند روز ميخوام بيام تو اين تاپيك و بپرسم باز چي شده ك همه دارن تغيير نام كاربري ميدن؟ اونم به اسامي سابقشون! نكنه قراره بدزدنمون؟ 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ نام کاربری Fatemeh.Y به شــاروک تغییر یافت. خوشم میاد یه موجی که بیفته همه میفتن دنبالش سعی کنید خودتون واسه خودتون تصمیم بگیرین ربطی به موج نداره محمد جون بچه ها درسته نام کاربریشون رو بنا به شرایط اون زمون تغییر دادن ولی الان که تب نوشتن اسم واقعی خوابیده بچه ها دارن به نام مورد علاقه شون برمیگردن راستش منم چند روز پیش میخواستم بیام و درخواست بدم که همون Hilo بشم ولی خب دیگه به این اسمم عادت کردم. فعلا منصرف شدم اینکه نام کاربری بچه ها اسم واقعیشون باشه ایده خوبی بود ولی از همون اول یه پروژه شکست خورده بود 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ربطی به موج نداره محمد جون بچه ها درسته نام کاربریشون رو بنا به شرایط اون زمون تغییر دادن ولی الان که تب نوشتن اسم واقعی خوابیده بچه ها دارن به نام مورد علاقه شون برمیگردن راستش منم چند روز پیش میخواستم بیام و درخواست بدم که همون Hilo بشم ولی خب دیگه به این اسمم عادت کردم. فعلا منصرف شدم اینکه نام کاربری بچه ها اسم واقعیشون باشه ایده خوبی بود ولی از همون اول یه پروژه شکست خورده بود والا به موج ربط داره عباس جان چون اگه کسی خودش واسه خودش تصمیم بگیره، واسه اون تصمیم گیری قبلش فکر میکنه. ولی وقتی موج و شرایط واسش تصمیم بگیره، دیگه طبق تصمیم اون موج و شرایط پیش میره بدون اینکه دربارش فکری کنه. تغییر اسم یه نمونه هستشا. تو دنیای واقعی هم زیاد اینکارا رو می کنیم 14 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ سلام ممنون میشم نام کاربریم رو به کهربا برگردونید تشکر 9 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ سلام نام کاربری منو ب MechJJ تغییر بدین. مرسی 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ سلام ممنون میشم نام کاربریم رو به کهربا برگردونید تشکر تغییر دادم قربونت سلام نام کاربری منو ب MechJJ تغییر بدین. مرسی تغییر پیدا کرد 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ من از این موج دوم که همگی برمیگردن به اصل خویشتن استقبال میکنم دلم واسه دوستام تنگ شده بود:hapydancsmil: تغییر اسم من به امواج ربطی نداشت موضوع امنیتی بود دلم واسه کاربری خودم تنگیده 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ اتفاقا چند روز ميخوام بيام تو اين تاپيك و بپرسم باز چي شده ك همه دارنتغيير نام كاربري ميدن؟ اونم به اسامي سابقشون! نكنه قراره بدزدنمون؟ نه الهه به قول جناب محمد خان ما داریم موج سواری میکنیم 5 لینک به دیدگاه
royalarchitect 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ سلام منم میخوام نام کاربریم به royalarchitect تغییر پیدا کنه پیشاپیش متشکرم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ آقایون و خانوما عرض ادب و احترام بر و بچ مهندسان میدونن من یک زمانی شقایق 21 بودم اینجا شدم شقایق... بعد شدم اسم فعلی لطفا الان با ده سال ارتقا اسم منو بذارید شقایق31 لطفا بین اسم و عدد فاصله نباشه تشکریم! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ سلام منم میخوام نام کاربریم به royalarchitect تغییر پیدا کنه پیشاپیش متشکرم شما که تازه ثبت نام کرده بودی. نام کاربری HOSNABAHAORI به royalarchitect تغییر یافت. آقایون و خانوما عرض ادب و احترامبر و بچ مهندسان میدونن من یک زمانی شقایق 21 بودم اینجا شدم شقایق... بعد شدم اسم فعلی لطفا الان با ده سال ارتقا اسم منو بذارید شقایق31 لطفا بین اسم و عدد فاصله نباشه تشکریم! میذاشتی اون فاصله هم مثل شقایق 21 بمونه دیگه نام کاربری *Rain* به شقایق31 تغییر یافت. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده