Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ سلام وقتتون بخیر من یه مشکل داشتم که خوشبختانه رفع شد اگه ممکنه اسم کاربری منو به mustafa3 تغییر بدید http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=303162 این لینک پروفایل mustafa3 هست که اگه لطف کنین پاکش کنین یا اسمشو تغییر بدید ممنون میشم اقای علیرضا هاشمی فکر کنم در جریان نام کاربری mustafa3 باشن ممنون میشم کمک کنین با تشکر بله در جریانم مشکلی نیست نام کاربری مصطفي پورمظفر به mustafa3 تغییر یافت 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ، لطفا نام کاربریمو به ARCHI M تغییر بدید لینک به دیدگاه
arina92 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام اسم کاربری من رو به arina92 تغییر دهید. ممنون 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام!لطفااسم منوبهParisa.Nتغییربدین! این نام کاربری موجوده سلام ، لطفا نام کاربریمو به ARCHI M تغییر بدید نام کاربری * V E N O O S * به ARCHI M تغییر یافت سلاماسم کاربری من رو به arina92 تغییر دهید. ممنون نام کاربری avisaafshar به arina92 تغییر یافت ........................ نام کاربری [h=1]Illidan[/h]به eder تغییر بافت. 5 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ این نام کاربری موجوده نام کاربری * V E N O O S * به ARCHI M تغییر یافت نام کاربری avisaafshar به arina92 تغییر یافت ........................ نام کاربری [h=1]Illidan[/h]به eder تغییر بافت. پس اسمموبهparisa.naتغییربدین 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ این - توی اسم من موجب فکر بد بعضی ها شده می خواستم برام حذفش کنید و اسمم بشه afshin18 چک کردم همچین اسمی نبود 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ پس اسمموبهparisa.naتغییربدین نام کاربری *pamper* به parisa.na تغییر یافت این - توی اسم من موجب فکر بد بعضی ها شده می خواستم برام حذفش کنید و اسمم بشه afshin18چک کردم همچین اسمی نبود نام کاربری afshin-18 به afshin18 تغییر یافت 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ نام کاربری Attila به soheiiil تغییر یافت 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ لطفا نام کاربری من را به Bahram Sh تغییر دهید ... لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ اگه ممکنه لطفا ... Sh.92 شرمنده ، پستتون رو ندیده بودم نام کاربری Sokoote abi به Sh.92 تغییر یافت 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ لطفا نام کاربری من را به Bahram Sh تغییر دهید ... نام کاربری Ebrahim Heidari به Bahram Sh تغییر یافت. 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ سلام نام کاربری منو به mani24 تغییر دهید لطفا 2 لینک به دیدگاه
MoonRise 201 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ salam lotfan karbari man ro be MoonRise taghir bedin 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام نام کاربری منو به mani24 تغییر دهید لطفا نام کاربری شما رو با توجه به این پستتون : http://www.noandishaan.com/forums/thread2012-137.html#post1189951 که در تاریخ 2013/03/24 زده شده، صبر کردم امروز تغییر دادم که تاریخ 2013/09/24 هستش و با قوانین مغایرت نداره نام کاربری Sisil 2 به mani24 تغییر یافت salam lotfan karbari man ro be MoonRise taghir bedin نام کاربری rez به MoonRise تغییر یافت 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ سلام نام کاربری منو به Yekta.M تغییر بدهید لدفن...باتشکرات فراوان 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ سلام نام کاربری منو به Yekta.M تغییر بدهید لدفن...باتشکرات فراوان سلام یکتا جان، نام کاربریت در 24 تیر امسال تغییر کرده _ دی ماه میتونی نام کاربریتو عوض کنی. طبق قانون این تاپیک: فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد.لطفا در تغییر نام خود دقت کنید، درصورت تغییر نام ، به هیچ وجه ،حتی نام قبلی درخواست شود، نام مورد نظر بعد 6ماه تغییر نمیکند. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ لطفا نام کاربری من به خاطره تغییر پیدا کنه اگر موجود بود خاطره... ممنون 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلام من نمیخوام تغییر بدم نامم رو، فقط می خوام اگه امکانش باشه حروف اول اسم و فامیلیم به صورت بزرگ بشه اینجوری: Shiva-M نمیدونم میشه یا نه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده