*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ سلام. لطفا میشه نام کاربری منو به تغییر بدین؟ VoLATiLE 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ نام کاربری kebriya به VoLATiLE تغییر پیدا کرد. 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلام...اگه میشه یوزر منو به Hannibal تغییر بدید؟ پیشاپیش ممنون 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ سلام...اگه میشه یوزر منو به Hannibal تغییر بدید؟پیشاپیش ممنون سلام،این نام کاربری موحوده.......... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ میشه نام کاربری منو به Sisilتغییر بدید ممنونم 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ میشه نام کاربری منو به Sisilتغییر بدید ممنونم طبق پست #1274 نام کاریری شما در 7 اذز سال پیش تغییر کرده طبق قانون تغییر نام کاربری: هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. دوماه دیگه در خواست بدین ....... 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ رفتم فکر کردم، حالا که Hannibal غصب شده، اگه میشه Cannibal رو مورد عنایت قرار بدید. جفتشونم یه معنی میده... :| ممنون 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ رفتم فکر کردم، حالا که Hannibal غصب شده، اگه میشه Cannibal رو مورد عنایت قرار بدید.جفتشونم یه معنی میده... :| ممنون نام کاربریTulkas به Cannibal تغییر پیدا کرد. 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نام کاربری مورد انتخابی من مورد موافقت قرار نگرفت آتــــــــــروس میمونیم 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا اسم منو به Elli تغییر بدین.. مرسی 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا اسم منو به Elli تغییر بدین..مرسی این نام کاربری موجوده الهام جان قبل از درخواست ،نام کاربری مورد نظرت رو در این قسمت http://www.noandishaan.com/forums/memberslist/ سرچ کن، درصورتی که نام کاربری موجود نبود در این تاپیک مطرح کن. 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سلام لطف کنید نام کاربری بنده رو به MohammadAli.E تغییر بدید. 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سلام لطف کنید نام کاربری بنده رو به MohammadAli.E تغییر بدید. نام کاربری MA.Emadi به MohammadAli.E تغییر پیدا کرد. 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نام کاربری جوانمرد 92 تغییر یافت. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ، لطفا به این شکل نام کاربریمو تغییر بدین : بین همه حروف یه فاصله میوفته : * V E N O O S * لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ نام کاربری جوانمرد 92 تغییر یافت. لطفا نام قبلیشونم بگو تو همون پست 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ، لطفا به این شکل نام کاربریمو تغییر بدین : بین همه حروف یه فاصله میوفته : * V E N O O S * نام کاربری* Ven000s * به * V E N O O S * تغییر پیدا کرد. 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا نام قبلیشونم بگو تو همون پست اسمو فامیل بوده، بعضی از این دوستان نمیخوان نام کاربری قبلیشون (حالا به هر دلیلی) عنوان بشه ، فقط اینجا میذارم که ثبت بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده