spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ مرسی یوزا جان...من لایق این اسم نیستم....از همون روز اول با این اسمم مخالف بودم...تو باشگاهم وقت کردم درخواست میدوم عوضش کنن! اینم تقدیم به تمام یاران قدیمی... تمام الفاظ جهان را در اختیار داشتیم و آن نگفتیم که به کار آید چرا که تنها یک سخن در میان نبود... آزادی... ما نگفتیم...تو تصورش کن! ***احمد شاملو*** ولی درهرحال همون چیز فکرمونی همون روشنفکرمون :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلاملطفا نام کاربری بنده از soheil به canopus تغییر داده بشه ممنون تعجب بسی فراوان........ اسم اونم سهیله 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ تعجب بسی فراوان........ اسم اونم سهیله خب معنیش هم همون سهیل هست کلی تعجبیدیم دی: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خب معنیش هم همون سهیل هستکلی تعجبیدیم دی: نمیدونستم ولی من دوس دارم همون سهیل باشه :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نام کاربری soheil به canopus تغییر یافت. لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نام کاربری soheil به eng.esmail2 تغییر یافت. چرااااااااااااااااا؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ چرااااااااااااااااا؟؟:w00: تو که تو امضات نوشتی فعالیتت کمتر میشه،پس چرا نمیشه؟؟؟ برو دیگه...:2525s: چرا میایی اینجا اسپم میکنی ؟؟؟هان؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خواهشا نام کاربریه منو از unforgiven به armin.eleman تغییر بدید دلم واسه اسم قبلیم تنگ شده لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلاملطفا نام کاربری بنده از soheil به canopus تغییر داده بشه ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نام کاربری unforgiven به armin.eleman تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نام کاربری unforgiven به armin.eleman تغییر یافت. آخ جوننننننننن:dancegirl2::dancegirl2: دستت درد نکنه مدیر جون.:aghosh::w36: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ لطفا نام من به ayhan تغییر داده بشه............ لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام لطفا نام کاربری من از "مردی به نام تی . . ." به *--T--* تغییر داده بشه . . .! دقیقا به همین شکلی که میبینید با ستاره و خط تیره . . .! ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ نام کاربری مردی به نام تی . . . به*--t--* تغییر یافت. 4 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ چه سرعتی . . !!!! :jawdrop: ممنون . . .! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ لطفا نام کاربری lillian رو به لیلیان تغییر دهید...ممنون!!! :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ لطفا نام کاربری lillian رو به لیلیان تغییر دهید...ممنون!!! :icon_gol: :w00: چه فرقی داره خو؟ فقط میخوای اذیت کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ میلاد فقط کافیه یه بار دیگه داد بزنیااااااااا!!!!! :ws25: میخوام فارسی رو پاس بدارم جیغ جیغو!!! لینک به دیدگاه
علی 52 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ باسلام وخسته نباشد به شما وعرض تشکر .میخواستم اسم کاربریمو تغییر دهم واسم کار بری رو بزارم علی 52. با کمال تشکر از همکاری شما عزیزان لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نام کاربری lillian به لیلیان و نام کاربری علی اکبر سعادتی نسب به علی 52. تغییر نام یافت. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده