Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ نام کاربری samaneh66 به rastin66 تغییر یافت. 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ اگه امکانش هست اسم کاربری من رو بهKa!SeR تغییر بدید لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مدیر عزیز نام کاربری منو به setare ariae تغییر بدید... وقتی تغییر دادین چه جوری وارد سایت بشم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ نام کاربری aliam به Ka!SeR تغییر یافت. نام کاربری *setareh66* به setare ariae تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
Mikhail_Tal 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشید لطف کنید و نام کاربری من رو به Mikhail_Tal تغییر بدین... 1 لینک به دیدگاه
YEK SHEYKHE BOZORG 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ الله بنده درخواست دارم آی دی این یک شیخ کوچک رو تغییر بدین داره از اسم و نام و رسم بنده سوء استفاده میکنه ..!! لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ بنده به شخصه اعتراض دارم. آی دیه ما با هم فرق داره. ااون زده یک من زدم یه اون زده بزرگ من زدم کوچک. حضرته حاج آقا یا خانم ادمین ایشون رو بن کنید تا برای بقیه کاربران درس عبرت شه. والسلام علیکم سید شیخه کوچک لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ جفتتونم بن کنم یا شیوخ ! معتاد شدین ذلیل مرده ها تخصصاشونو نیگا جون میده برا ازراه به درکردن جوون مردم این امضاتم که اشتباه تایپی داره یا شیخ کوچک 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ جفتتونم بن کنم یا شیوخ !معتاد شدین ذلیل مرده ها تخصصاشونو نیگا جون میده برا ازراه به درکردن جوون مردم این امضاتم که اشتباه تایپی داره یا شیخ کوچک اینا یا یک نفرن یا دو تا دوست یا داداشن که به جون هم افتادند لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ جفتتونم بن کنم یا شیوخ !معتاد شدین ذلیل مرده ها تخصصاشونو نیگا جون میده برا ازراه به درکردن جوون مردم این امضاتم که اشتباه تایپی داره یا شیخ کوچک این گرایش ها تکذیب می شه ! نداریم از اینا ! 1 لینک به دیدگاه
Mikhail_Tal 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشیدلطف کنید و نام کاربری من رو به Mikhail_Tal تغییر بدین... در این بین اگه در خواست من رو پاسخ بدین ممنون می شم 2 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ این گرایش ها تکذیب می شه ! نداریم از اینا ! پناه میبرم بر خدا. برو توبه کن برادر. بعد از اینکه ریخته گری2 رو پاس کنی. آز هرویین داری. خدایا ما را در این دنیا بیامرز و یک هوری به ما عطا فرما.ترجیها شاسی بلند. آمین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان اسپم نکنید. ببخشید آقا مرتضی که متوجه نشده بودم. نام کاربری کفتر چاهی به Mikhail_Tal تغییر یافت. 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ لطفا نام کابری مرا از Abshar به Doctor_Shovan تغییر دهید .ممنونم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۸۹ نام کاربری Abshar به Doctor_Shovan تغییر یافت 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ نام کاربری Abshar به Doctor_Shovan تغییر یافت لطف کردی ممنون . ... :icon_gol: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلام، لطفا 521 رو از آخرش بردارید. مرسی 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلام از زحماتتون ممنون چه کار جالبیه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ نمیشه عدد 521 برداشته بشه چون نام کاربری afsaneh موجود هست. 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ نمیشه عدد 521 برداشته بشه چون نام کاربری afsaneh موجود هست. خُب پس همین خوبه ، مرسی که سریع پیگیری میکنید :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده