گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بـادبـادکـــ بـاز قشنگه؟من بذارم ایا؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بـادبـادکـــ بـاز قشنگه؟من بذارم ایا؟ چرا ثبات شخصیتی نداری پدر جان .............. یک نام کاربری با لباس سفید باید بیاد خونت با لباس سفید هم بره. 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا ثبات شخصیتی نداری پدر جان .............. یک نام کاربری با لباس سفید باید بیاد خونت با لباس سفید هم بره. :banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لطفا اسم منو به "میرحسین" تغییرنام بدین فکر کنم بعد اسپمهایی که کردیم شرایط تغییر اسم رو پیدا کردیم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لطفا اسم منو به "میرحسین" تغییرنام بدینفکر کنم بعد اسپمهایی که کردیم شرایط تغییر اسم رو پیدا کردیم 50 پست مفید لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 50 پست مفید محمد پست مفید یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 50 پست مفید آخه ربطی به هم ندارن! من میخوام اسممو عوض کنم چه ربطی به آمارم داره؟ درجه نمیخوام که 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه ربطی به هم ندارن!من میخوام اسممو عوض کنم چه ربطی به آمارم داره؟ درجه نمیخوام که به افتخار معدنیااااااااا خودم ازین به بعد میرحسین صدات میکنم 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به افتخار معدنیاااااااااخودم ازین به بعد میرحسین صدات میکنم مخلصیم مدیر جان 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد پست مفید یعنی چی؟ یعنی اسپم نباشه آخه ربطی به هم ندارن!من میخوام اسممو عوض کنم چه ربطی به آمارم داره؟ درجه نمیخوام که خب حالا شما رو میشناسیم. ولی خب این مسئله هم هست که بعضی دوستان، بعد از 10 روز از ثبت نامشون میگن نام کاربری میخوان تغییر بدن. نمیدونم. ولی احتمالاً یه تغییراتی تو قوانینش بدیم 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیشنهاد : این تاپیک در یک بازه زمانی مشخصی باز باشه و بعد از آن قفل بشه... مثلا بعد از هر سه ماه برای مدت یک هفته باز باشه و بعد از اون قفل بشه... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نام کاربری من رو به mehrshad تغییر بدید 1 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیشنهاد :این تاپیک در یک بازه زمانی مشخصی باز باشه و بعد از آن قفل بشه... مثلا بعد از هر سه ماه برای مدت یک هفته باز باشه و بعد از اون قفل بشه... آقا ما یه بار خواستیم اسممونو عوض کنیم، مثل اینکه مدیرای اینجا رو بدجور انداختیم تو زحمت!!! من اینجا زیاد نمیومدم بعد اینم زیاد نمیام 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لطفا اسم منو به "میرحسین" تغییرنام بدینفکر کنم بعد اسپمهایی که کردیم شرایط تغییر اسم رو پیدا کردیم چرا بچه مردمو اذیت میکنین خب؟ اسمتون از hakan6485 به میرحسین تغییر نام یافت. 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا بچه مردمو اذیت میکنین خب؟ اسمتون از hakan6485 به میرحسین تغییر نام یافت. ممنون مدیر جان :icon_pf (44): ایشالا جبران کنیم 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید، اینو بعدا حذف کنید: یه سوال: اینجا چندتا مدیر ارشد داره؟ 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید، اینو بعدا حذف کنید:یه سوال: اینجا چندتا مدیر ارشد داره؟ 4 عدد البته من به عنوان مدیر فنی سابق و محمد به عنوان ادمین سابق:persiana__hahaha: کارهای فنی رو بعهده داریم. 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام و تشکر از دوستان لطفا عنوان کاربری منو hvac تغییر بدید البته با حروف بزرگ تغییر بدید ممنون 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نام کاربری hvac موجود است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده