Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری faryad موجود هستش. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری mahi هم موجود هستش. ماهی هم که فارسیه. 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری faryad موجود هستش. با حروف بزرگ چی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ حروف بزرگ تست کردم. ولی حروف بزرگ و کوچیک تأثیر نداره 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری mahi هم موجود هستش. ماهی هم که فارسیه. من نمیدونم ماهی رو بدش به من یا یک کار دیگه کن که توش ماهی داشته باشه ! اصلا بزن Hamed+Mahi لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ حداقل بگو Hamed_Mahi نخیر حامد و ماهی همیشه با هم اند :w00: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ اسم منو بزارید ماهی یا mahi با حروف بزرگ چی؟ چرا هرچی civil تو انجمنه داره تغییر نام میده :w00: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ چرا هرچی civil تو انجمنه داره تغییر نام میده :w00: این روزها همه " مکانیک " رو انتخاب میکنند شما چطور ؟ 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ این روزها همه " مکانیک " رو انتخاب میکنند شما چطور ؟ مکانیکو که عخشه ولی مهندسی واقعی همانا civil بوده و بس 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نخیر حامد و ماهی همیشه با هم اند :w00: حتماً باید این ماهی باشه؟ با _ یا - باشه مگه نمیشه؟ لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ حتماً باید این ماهی باشه؟با _ یا - باشه مگه نمیشه؟ آره باید باشه خوب با نقطه نزار بنویس : Hamed&Mahi:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری civilEngineer به Hamed&Mahi تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ میشه من این بشم ==> ::: شیـــما ::: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ میشه من این بشم ==> ::: شیـــما ::: سلام. بله میشه. ولی بعد از 50 پست می تونین درخواست بدین 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ سلام. بله میشه.ولی بعد از 50 پست می تونین درخواست بدین اینم 50مین پستم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ نام کاربری :::Snake^7::: به ::: شیـــما ::: تغییر یافت. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ درود... من میخوام اسممو عوض کنم..خسته شدم ...طولانیه!!!!!!!! مدیر داره سایتمون؟؟؟ یه بار عوض کردم اما 6ماه نشده خووووووو!! عوض کنین جون من!!!!!! عوض میشه یا نه؟؟؟:ws44: 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ درود...من میخوام اسممو عوض کنم..خسته شدم ...طولانیه!!!!!!!! مدیر داره سایتمون؟؟؟ یه بار عوض کردم اما 6ماه نشده خووووووو!! عوض کنین جون من!!!!!! عوض میشه یا نه؟؟؟:ws44: چی میخوای باشه ستاره جان؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ اسم کاربریه من رو به mehrshad تغییر بدید لطفا" 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده