pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ هرکس می خواد نام کاربریشو عوض کنه تو این تاپیک درخواستشو بده. قوانین تغییر نام کاربری: مدت 3 ماه از حضور کاربر در انجمن گذشته باشد. حداقل 50 پست مفید تو انجمن ارسال کرده باشد. هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. تغییر از نام کاربری با حروف انگلیسی به نام کاربری با حروف فارسی انجام نمی پذیرد. خوشم میاد خودتن قوانین خودتون رو رعایت نمی کنیییید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خوشم میاد خودتن قوانین خودتون رو رعایت نمی کنیییید اگه رعایت می کردیم که تو الان به خاطر مولتی اکانت بودنت باید کاربر محروم میشدی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اگه رعایت می کردیم که تو الان به خاطر مولتی اکانت بودنت باید کاربر محروم میشدی شدم دیگه :w00: 3 روز پس چی بود راستی این جا مونده امین یادش رفت این رو بفروشه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=32518 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلام . منم می خوام اسمم عوض بشه . میشه اسممو بذاری : Urbanist ؟! ( u اولش حتما بزرگ باشه ها ، ناموسیه ) 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من دوست دارم اسمم مرمت گر جوون باشه میسی میسی میسی ولی فیلتـرش نکنن باز؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ سلام .منم می خوام اسمم عوض بشه . میشه اسممو بذاری : Urbanist ؟! ( u اولش حتما بزرگ باشه ها ، ناموسیه ) نام کاربری Urbanist موجود می باشد من دوست دارم اسمم مرمت گر جوون باشهمیسی میسی میسی ولی فیلتـرش نکنن باز؟!!! نام انگلیسی رو میخوای فارسی کنی؟ :icon_pf (34): اونم اسمی که فیلی میشی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ نام انگلیسی رو میخوای فارسی کنی؟ :icon_pf (34): اونم اسمی که فیلی میشی :icon_pf (34): خب پس نمیخواد میسی میسی میسی فقط یه سوال: مگه چه اشکالی داره نام انگلیسیو تبدیل به فارسی کنیم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ایراد خاصی نداره ولی بهتره فارسی کمتر باشه. چون یه دفعه بعضی وقتا موقع آپگرید و تغییر ورژن و این چیزا به فارسیا گیر میده. احتمالش کمه ولی بازم بهتره که همون انگلیسی باشه 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ لطفا نام کاربری من رو از mina1900 به دخترک شهرساز تغییر بدید 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری Urbanist موجود می باشد نام انگلیسی رو میخوای فارسی کنی؟ :icon_pf (34): اونم اسمی که فیلی میشی :icon_pf (34): خب پس بذاريد : ...Urbanist... باز هم موجود مي باشد ؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ سیلام اگه میشه نام کاربری منو به Maryam.Silent تغییر بدیین 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری Urban Woman به ...Urbanist... تغییر یافت. نام کاربری Maryam.Mo به Maryam.Silent تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ لطفا عنوان منو به کاربر تغییر بدین ممنونم لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری Urban Woman به ...Urbanist... تغییر یافت. نام کاربری Maryam.Mo به Maryam.Silent تغییر یافت. خیلی هم ممنان لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ لطفا عنوان منو به کاربر تغییر بدین ممنونم 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ لطفا به نام کاربری یه دستی بکشین گردوخاک گرفته روشو ممنان لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نام کاربری 3shahrsaz به beautiful_life تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ plz myusername change to FARYAD thanks لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده