Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اخه میترسم دوباره *****م کنم :girl_in_dreams: کی فیل ترت کرده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ کی فیل ترت کرده؟؟؟ تو مهندسان اونایی که سایتارو فیلـتر میکنن چیزی برای فیلـتر کردن پیدا نکرده بودن اومدن به من گیر دادن:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ تو مهندسان اونایی که سایتارو فیلـتر میکنن چیزی برای فیلـتر کردن پیدا نکرده بودن اومدن به من گیر دادن:viannen_38: من که نمیفهمم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من که نمیفهمم یعنی پروفایلمو فیلتـر کرده بودن و نمیتونستم برم پروفم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ منم میخوام اسممو عوض کنم ولی چی بزارم؟؟؟ ترشی بارون....... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ ترشی بارون....... هنوز 10 سال دیگه نشده که 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ هنوز 10 سال دیگه نشده که سرکه بارون خوبه،هنوز تبدیل به ترشی نشده،اما در حال انجام واکنش با مواد داخل بطری است. 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سرکه بارون خوبه،هنوز تبدیل به ترشی نشده،اما در حال انجام واکنش با مواد داخل بطری است. اینا که برای 9 سال بعده 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اینا که برای 9 سال بعده بذار کلم !!!!! کلمی که قراره پس از رشد،درون بطری قرار بگیره و در نهایت به ترشی تبدیل شه!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ بذار کلم !!!!! کلمی که قراره پس از رشد،درون بطری قرار بگیره و در نهایت به ترشی تبدیل شه!!! :JC_thinking: بد نیستا.....روش فک میکنم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام ... ممکنه "پرتو" رو به "partow" تغیر بدید؟ 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام ... ممکنه "پرتو" رو به "partow" تغیر بدید؟ نه نمیشه خانم نام کاربریت قشنگه عوض نمیکنیم زهرا مگه این پرتو که گذاشتی چشه؟؟؟؟؟ به این قشنگی. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دوتاش یکیه ... می خوام به انگلیسی باشه ... 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ متاسفم نمیشه زود اینجارو ترک کن.مزاحممونم نشو 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ آخه تو که بازنشسته ای و اختیاراتی نداری ... :w00: 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ آخه تو که بازنشسته ای و اختیاراتی نداری ... :w00: مامان بزار احترامتو نگه دارم وگرنه میزنم تو مخت بترکیا؟؟؟!!!:167: با زبون خوش برو وقت مردمم نگیر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ نام کاربری پرتو به partow تغییر یافت. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ دوتاش یکیه ... می خوام به انگلیسی باشه ... عاقبت غرب زدگی...... فروغ = foroogh پرتو = partow 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده