سـارا 20071 ارسال شده در 4 آذر، 2013 یه چهار تا دختر دم بخت معمار به علی آقا پیشنهاد بدید شاید نظرش عوض شد ! نه ایشون صلاحیت ندارن بعد ذوق دخترای معمارمون می خشکه بعد استعداداشون حروم میشه
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 آذر، 2013 نه آقا شما چرا هی حرف آدمو می پیچونی هرجور بخوای برداشت میکنی؟ به هر حال مسئله اینه که شما معمارا اصولا استعمارگرین و استعمارگر ها هم که تکلیفشون مشخصه نه ایشون صلاحیت ندارن بعد ذوق دخترای معمارمون می خشکه بعد استعداداشون حروم میشه :1111:
R@M!N 2978 ارسال شده در 4 آذر، 2013 نه ایشون صلاحیت ندارن بعد ذوق دخترای معمارمون می خشکه بعد استعداداشون حروم میشه شمام که فقط وعده وعید بده!
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 ربطی به رشته نداره اینجور چیزا شعور و ایمان داشته باشه بسه معمار هم که باشه دیگه عالیه.... انقدم به معمارا گیر ندین(قابل توجه بعضیا)
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 ربطی به رشته نداره اینجور چیزاشعور و ایمان داشته باشه بسه معمار هم که باشه دیگه عالیه.... انقدم به معمارا گیر ندین(قابل توجه بعضیا) منظورت الان دقیقا از بعضیا کیا بود؟؟؟
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 منظورت الان دقیقا از بعضیا کیا بود؟؟؟ دقیقا همونایی که شک دارن منظورم به خودشونه یا نه
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 دقیقا همونایی که شک دارن منظورم به خودشونه یا نه خب پس من که نیستم:hapydancsmil: اما معمارا همشون استعمارگرن
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 خب پس من که نیستم:hapydancsmil: اما معمارا همشون استعمارگرن نه منظورم به شما نبود اصن نذارین برم یه تاپیک"حاضری با یه مکانیکی از نوع(!) هوا فضا (نهان سیالات )" بزنم بعد همه بگن نععععععععع بعد شما اعتماد به نفس کاذبتون بپره
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 نه منظورم به شما نبود اصننذارین برم یه تاپیک"حاضری با یه مکانیکی از نوع(!) هوا فضا (نهان سیالات )" بزنم بعد همه بگن نععععععععع بعد شما اعتماد به نفس کاذبتون بپره ما مکانیکی ها خدای اعتماد به نفسیم! اشکال نداره بزنین شما ها که استعمارگرین؛ اینم گردن خودتون!
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 ما مکانیکی ها خدای اعتماد به نفسیم!اشکال نداره بزنین شما ها که استعمارگرین؛ اینم گردن خودتون! اعتماد به نفس کاذب
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 همه ی اونای که کاذبشو دارن همینو میگن حالا شهرسازی بگی یه چیزی اما معمارا استعمارگرن ازدواج باهاشون مورد داره
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 حالا شهرسازی بگی یه چیزیاما معمارا استعمارگرن ازدواج باهاشون مورد داره نه بابا حالا انگار معمارا صف کشیدن براتون
saman 7 8787 ارسال شده در 7 آذر، 2013 من در آینده معمار میشم هر کی حاضره با من ازدواج کنه ندا بده من با کله میام
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 آذر، 2013 سلام من تازه دیدم این تاپیکو! رابطه ای بین ترشیدگی و معماری هست!؟ آیا!؟ که تاپیک زدین
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 سلاممن تازه دیدم این تاپیکو! رابطه ای بین ترشیدگی و معماری هست!؟ آیا!؟ که تاپیک زدین مسئولین پاسخگو باشن!!!
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنین انقد جبهه نگیرین باو
ارسال های توصیه شده