سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ یه چهار تا دختر دم بخت معمار به علی آقا پیشنهاد بدید شاید نظرش عوض شد ! نه ایشون صلاحیت ندارن بعد ذوق دخترای معمارمون می خشکه بعد استعداداشون حروم میشه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ نه آقا شما چرا هی حرف آدمو می پیچونی هرجور بخوای برداشت میکنی؟ به هر حال مسئله اینه که شما معمارا اصولا استعمارگرین و استعمارگر ها هم که تکلیفشون مشخصه نه ایشون صلاحیت ندارن بعد ذوق دخترای معمارمون می خشکه بعد استعداداشون حروم میشه :1111: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ نه ایشون صلاحیت ندارن بعد ذوق دخترای معمارمون می خشکه بعد استعداداشون حروم میشه شمام که فقط وعده وعید بده! لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ به قول حاکم قهوه ی تلخ : مگه خر کله ام رو گاز گرفته لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ ربطی به رشته نداره اینجور چیزا شعور و ایمان داشته باشه بسه معمار هم که باشه دیگه عالیه.... انقدم به معمارا گیر ندین(قابل توجه بعضیا) لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ ربطی به رشته نداره اینجور چیزاشعور و ایمان داشته باشه بسه معمار هم که باشه دیگه عالیه.... انقدم به معمارا گیر ندین(قابل توجه بعضیا) منظورت الان دقیقا از بعضیا کیا بود؟؟؟ لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ منظورت الان دقیقا از بعضیا کیا بود؟؟؟ دقیقا همونایی که شک دارن منظورم به خودشونه یا نه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ دقیقا همونایی که شک دارن منظورم به خودشونه یا نه خب پس من که نیستم:hapydancsmil: اما معمارا همشون استعمارگرن لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ خب پس من که نیستم:hapydancsmil: اما معمارا همشون استعمارگرن نه منظورم به شما نبود اصن نذارین برم یه تاپیک"حاضری با یه مکانیکی از نوع(!) هوا فضا (نهان سیالات )" بزنم بعد همه بگن نععععععععع بعد شما اعتماد به نفس کاذبتون بپره لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ نه منظورم به شما نبود اصننذارین برم یه تاپیک"حاضری با یه مکانیکی از نوع(!) هوا فضا (نهان سیالات )" بزنم بعد همه بگن نععععععععع بعد شما اعتماد به نفس کاذبتون بپره ما مکانیکی ها خدای اعتماد به نفسیم! اشکال نداره بزنین شما ها که استعمارگرین؛ اینم گردن خودتون! لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ ما مکانیکی ها خدای اعتماد به نفسیم!اشکال نداره بزنین شما ها که استعمارگرین؛ اینم گردن خودتون! اعتماد به نفس کاذب لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ اعتماد به نفس کاذب نوچ اعتماد به نفس حقیقی لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ نوچاعتماد به نفس حقیقی همه ی اونای که کاذبشو دارن همینو میگن لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ همه ی اونای که کاذبشو دارن همینو میگن حالا شهرسازی بگی یه چیزی اما معمارا استعمارگرن ازدواج باهاشون مورد داره لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ حالا شهرسازی بگی یه چیزیاما معمارا استعمارگرن ازدواج باهاشون مورد داره نه بابا حالا انگار معمارا صف کشیدن براتون لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ نه باباحالا انگار معمارا صف کشیدن براتون لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ من در آینده معمار میشم هر کی حاضره با من ازدواج کنه ندا بده من با کله میام لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من تازه دیدم این تاپیکو! رابطه ای بین ترشیدگی و معماری هست!؟ آیا!؟ که تاپیک زدین لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلاممن تازه دیدم این تاپیکو! رابطه ای بین ترشیدگی و معماری هست!؟ آیا!؟ که تاپیک زدین مسئولین پاسخگو باشن!!! لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنین انقد جبهه نگیرین باو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده