zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ منم دوستم معماري ميخونه بعضي وقتا ازش يه كمكايي ميگيرم به نظرم اگه زوج ادم هم معماري بخونه خيلي خوبه چون ادمو بيشتر درك و همچنين كمك ميكنن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ جدی؟ یعنی من طلاخ بگیرم؟:w821: 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ معمار اینجا یعنی چی ؟ بساز بفروش ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ معمار اینجا یعنی چی ؟بساز بفروش ؟ :w74: از شماهایی که پای منقلید خیلی بهتره 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ :w74: از شماهایی که پای منقلید خیلی بهتره خب بنویس مهندس معمار نوشتی معمار، آدم یاد تیریپ بساز بفروشی می افته ! جواب من : اگر طرف معمار باشه، آره پول تو کار ساخت و سازه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خب بنویس مهندس معمارنوشتی معمار، آدم یاد تیریپ بساز بفروشی می افته ! جواب من : اگر طرف معمار باشه، آره پول تو کار ساخت و سازه خدا نکشتت پیمون :ws28: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ واسه پروژه هات می خوای؟ :persiana__hahaha: :persiana__hahaha:بچه پررو خودتی به چی می خندی بی ادب ماکت میخوای بسازه برات؟یا چی؟:w00: همش به فکر سوء استفادن می بینی ترو خدا؟:w74: بابا من یه دوست دختر معمار ازتون خواستم باهام ای جور برخورد کردین یکی خواسته ی من رو برای پروژه تعبیر کرد یکی برای ماکت سازی و... حالا اگه بگم یرای ازدواج می خوام با هام چه بر خوردی میکنین:w13:اقا پشیمون شدم از ازدواج با زن معمار میرم زن شهرسازی صنایع ای چیزی میگیرم معمار اینجا یعنی چی ؟ بساز بفروش ؟ عزیزم اینجا بساز بنداز هستش:there: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خودتی به چی می خندی بی ادب بابا من یه دوست دختر معمار ازتون خواستم باهام ای جور برخورد کردین یکی خواسته ی من رو برای پروژه تعبیر کرد یکی برای ماکت سازی و... حالا اگه بگم یرای ازدواج می خوام با هام چه بر خوردی میکنین:w13:اقا پشیمون شدم از ازدواج با زن معمار میرم زن شهرسازی صنایع ای چیزی میگیرم عزیزم اینجا بساز بنداز هستش:there: :ws28:این یکی رو من خوب هستم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28:این یکی رو من خوب هستم جونمممممممممممممممممممممم من شاخک هام ضعیف شده این جمله بالا یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ جونمممممممممممممممممممممممن شاخک هام ضعیف شده این جمله بالا یعنی چی؟ ولی من نگرفتم چی گفتم مگه لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ راستش برای من معمار باشه ، بنا باشه ، نقاش باشه ، صافکار باشه و.... زیاد فرق نمی کنه فقط یک دختر !! خوب باشه ، هر چی میخواد باشه باشه 5 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ راستش برای من معمار باشه ، بنا باشه ، نقاش باشه ، صافکار باشه و.... زیاد فرق نمی کنه فقط یک دختر !! خوب باشه ، هر چی میخواد باشه باشه . . چقدر قانعه.... :jawdrop: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ راستش برای من معمار باشه ، بنا باشه ، نقاش باشه ، صافکار باشه و.... زیاد فرق نمی کنه فقط یک دختر !! خوب باشه ، هر چی میخواد باشه باشه قدش چقدر باشه؟وزن؟رنگ پوست موست؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ قدش چقدر باشه؟وزن؟رنگ پوست موست؟ اینا دیگه توکل به خدا 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ قدش چقدر باشه؟وزن؟رنگ پوست موست؟ فقط یه دختر باشه حالا میخواد هر جوری باشه ایرانی باشه افغانی باشه افریقایی باشه امریکایی باشه فرقی نداره مهم نیته 3 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ قدش چقدر باشه؟وزن؟رنگ پوست موست؟ ببخشید ، من خیلی فکر کردم ولی نفهمیدم این موست به کدوم نقطه از بدن میگن!! فقط یه دختر باشه حالا میخواد هر جوری باشه ایرانی باشه افغانی باشه افریقایی باشه امریکایی باشه فرقی نداره مهم نیته نه خواهر ، من با کفار ازدواج نمی کنم ، افغانی باشه یا نهایتا ایرانی !! 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید ، من خیلی فکر کردم ولی نفهمیدم این موست به کدوم نقطه از بدن میگن!! نه خواهر ، من با کفار ازدواج نمی کنم ، افغانی باشه یا نهایتا ایرانی !! اگه این عکس خودت بود خودم قبول میکردم حیف 1 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ اگه این عکس خودت بود خودم قبول میکردم حیف ببخشید خواهر!! شما با اون اواتار زننده ای که دارین ، بیشتر میخوره در دسته بانوان افریقایی یا امریکایی باشید تا افغانی یا ایرانی!! پس اگر هم شما قبول می کردید من معذور بودم!! 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید ، من خیلی فکر کردم ولی نفهمیدم این موست به کدوم نقطه از بدن میگن!! تمامی نقاط اعم از سر دست پا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده