farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چه سوال مسخره ای خب ازش خوشم بیاد چیکار دارم معماره یا اصلا هرچی اگه صحبت سر مشاغل خاص بود باز یه چیزی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چه سوال مسخره ایخب ازش خوشم بیاد چیکار دارم معماره یا اصلا هرچی اگه صحبت سر مشاغل خاص بود باز یه چیزی خب نه دیگه...حاضری با یکی زندگی کنی که همه ی فکرش در و دیوار و آجره؟ یا همش دنبال کانسپت می گرده؟ خونت حاضری پر مقوا باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چرا سعی دارین دشوار جلوه بدینش درحالیکه نیست؟! شغل هرکسی یه وجهی از زندگیشه که گاهی ممکنه با زندگی خصوصیش تداخل پیدا کنه نمونه بارزش پزشکا و پرستارا,قبول دارم مچ شدن با یه سری مشاغل کار سختیه-هرچند به نظرم اونجا میزان علاقه طرفین تعیین کننده پذیرش دشواریهاست-ولی معماری جزو اون مشاغل خاص نیست کاغذ و مقوا و فکر و ایده که آدم نمیکشه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ حرفاتون رو قبول دارم .... اما در مورد این قسمت: کاغذ و مقوا و فکر و ایده که آدم نمیکشه میکشه...براحتی هم میکشه... شما فکر میکنید آمار بالای تلفات جانی توی زلزله ها تو کشور ما از کجا ناشی میشه؟؟ از معماران بی علمی که واسه زندگی آدما طراحی میکنه... با همون کاغذ و قلمی که شما میگید... حتی به خاطر یک مورد طراحی بد تو یک مدرسه... همون طراحی نادرست ...منجر به ایجاد آتش سوزی شد و کلی از بچه های بیگناه تو آتیش سوختن .... و معمار اون مدرسه هم دادگاهی شد.... خیلی مثالهای دیگه هم هست... پس کاغذ و مقوا و فکر و ایده اگر اصولی نباشه شاید خودتو نکشه... اما دیگران رو شاید.... 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چه سوال مسخره ایخب ازش خوشم بیاد چیکار دارم معماره یا اصلا هرچی اگه صحبت سر مشاغل خاص بود باز یه چیزی اتفاقا سوال از نظر فنی کاملا درسته مثلا به قول خودت پزشک و پرستار... من خودم نمیتونم با یه پزشک یا پرستار با هر شرایط خوبی زندگی کنم درحالیکه با معمار میتونم و اینم بواسطه شغل و نحوه زندگی منه درحالیکه خیلی ها نظرشون کاملا با من متفاوته... 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ حرفاتون رو قبول دارم ....اما در مورد این قسمت: میکشه...براحتی هم میکشه... شما فکر میکنید آمار بالای تلفات جانی توی زلزله ها تو کشور ما از کجا ناشی میشه؟؟ از معماران بی علمی که واسه زندگی آدما طراحی میکنه... با همون کاغذ و قلمی که شما میگید... حتی به خاطر یک مورد طراحی بد تو یک مدرسه... همون طراحی نادرست ...منجر به ایجاد آتش سوزی شد و کلی از بچه های بیگناه تو آتیش سوختن .... و معمار اون مدرسه هم دادگاهی شد.... خیلی مثالهای دیگه هم هست... پس کاغذ و مقوا و فکر و ایده اگر اصولی نباشه شاید خودتو نکشه... اما دیگران رو شاید.... اتفاقا خیلیا با همون کاغذ و مقوا هم مشکل دارن بعضیا یه ریخته پاش کوچیکم بهیچ عنوان تحمل نمیکنن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا خیلیا با همون کاغذ و مقوا هم مشکل دارنبعضیا یه ریخته پاش کوچیکم بهیچ عنوان تحمل نمیکنن دقیقا" حالا شما که خانومت معماره چقدر تحمل داری؟ 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا خیلیا با همون کاغذ و مقوا هم مشکل دارنبعضیا یه ریخته پاش کوچیکم بهیچ عنوان تحمل نمیکنن خوب همه معمارا که بریز به پاش ندارن.... اگر دانشجو باشی شاید... اما درس که تمام میشه... دیگه اونقدرها هم بریز و بپاش وجود نداره... .... مهمارا خیلی هم منظمن :دی یکیش خود من اصلا تحمل بریز و بپاش ندارم... وقتی هم کار میکنم...اگر دوروبرم شلوغ و بهم ریخته باشه... یا کاغذ زیادی دوروبرم باشه تمرکزم بهم میریزه... اصلا نمیتونم طراحی کنم... 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا سوال از نظر فنی کاملا درستهمثلا به قول خودت پزشک و پرستار... من خودم نمیتونم با یه پزشک یا پرستار با هر شرایط خوبی زندگی کنم درحالیکه با معمار میتونم و اینم بواسطه شغل و نحوه زندگی منه درحالیکه خیلی ها نظرشون کاملا با من متفاوته... من هم دقیقا این رشته ها رو به این علت که تو مخیله خودم به عنوان نمونه بارز مشاغلی که کنار اومدن باش مستلزم پذیرش یه سری سختیهاست مثال زدم و با همون معیار هم میگم معماری ازون باب شامل مشکلات اونچنانی نمیشه که بخوایم بخاطر پذیرش یا عدم پذیرشش سر دوراهی قرار بگیریم به نظر من این تاپیک زیادی گنده کرده موضوع رو حرفاتون رو قبول دارم ....اما در مورد این قسمت: میکشه...براحتی هم میکشه... شما فکر میکنید آمار بالای تلفات جانی توی زلزله ها تو کشور ما از کجا ناشی میشه؟؟ از معماران بی علمی که واسه زندگی آدما طراحی میکنه... با همون کاغذ و قلمی که شما میگید... حتی به خاطر یک مورد طراحی بد تو یک مدرسه... همون طراحی نادرست ...منجر به ایجاد آتش سوزی شد و کلی از بچه های بیگناه تو آتیش سوختن .... و معمار اون مدرسه هم دادگاهی شد.... خیلی مثالهای دیگه هم هست... پس کاغذ و مقوا و فکر و ایده اگر اصولی نباشه شاید خودتو نکشه... اما دیگران رو شاید.... مرسی جهنمی جان ولی فرمایشات شما با تمام صحتش ارتباطی به حرفای من نداره,شما از یه باب دیگه به موضوع نگاه کردی که اینجا حداقل برا من مطرح نبود منظور من ازون میکشه کاملا واضحه 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ دقیقا" حالا شما که خانومت معماره چقدر تحمل داری؟ فک کنم باید از اون بپرسی چقد تحمل داره من علاوه بر خاک و گل و سیمانی که با کفش و شلوارم میارم خونه اتاق کارمو با سیم برق و فنر و چرخ دنده و پلاستیک و این چیزا هم بهم میریزم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مرسی جهنمی جان ولی فرمایشات شما با تمام صحتش ارتباطی به حرفای من نداره,شما از یه باب دیگه به موضوع نگاه کردی که اینجا حداقل برا من مطرح نبود منظور من ازون میکشه کاملا واضحه 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نه جهنمی نه بهشتی... برزخی خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نه جهنمی نه بهشتی... زمینی... ولی فک کنم از هردوش بد تر باشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فک کنم باید از اون بپرسی چقد تحمل دارهمن علاوه بر خاک و گل و سیمانی که با کفش و شلوارم میارم خونه اتاق کارمو با سیم برق و فنر و چرخ دنده و پلاستیک و این چیزا هم بهم میریزم :icon_pf (34): خدا بهش صبر بده همساده دوماد من چی می شه.....محصول مشترک معماری و عمران خب بهشتی نه جهنمی نه بهشتی... برزخی خوبه؟ :ws28: چه بحثی!!!!! زمینی...ولی فک کنم از هردوش بد تر باشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ برزخی خوبه؟ این که زجر آور شد... زمینی... ولی فک کنم از هردوش بد تر باشه نه زمینو دوست ندارم.... محل سکونت: روی ابرها اینو دیدید؟؟ نه زمین نه آسمون...بین زمین آسمون.... در ضمن اسمم هداست... بگید هدا... ......... الان مهناز میاد بخاطر اسپم میکشمون :دی فرار کنید...:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ این تاپیک کلا" واسه اسپم آفریده شده...راحت باشید 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ این که زجر آور شد... نه زمینو دوست ندارم.... اینو دیدید؟؟ نه زمین نه آسمون...بین زمین آسمون.... در ضمن اسمم هداست... بگید هدا... ......... الان مهناز میاد بخاطر اسپم میکشمون :دی فرار کنید...:dancegirl2: شما به جرم اسپم به شش ماه حبس در زمین محکومین مال منم که اسپم نبود اصلا ولی دیگه گذشته مهناز جان میتونی پستای منو پاک کنی چه کنیم دیگه ... باید معرفت یاد دومادت بدیم شب همگی خوش 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شما به جرم اسپم به شش ماه حبس در زمین محکومین مال منم که اسپم نبود اصلا ولی دیگه گذشته مهناز جان میتونی پستای منو پاک کنی چه کنیم دیگه ... باید معرفت یاد دومادت بدیم شب همگی خوش چه مجازات بدی.... .... شب خوش...منم برم لالا... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده