مریم میرزاکریمی 18 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من مهندسی معماری خوندم ولی شوهرم صنایع خونده و هیچی از هنر نمیدونه خیلی بدههههههههههههههه. 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من مهندسی معماری خوندم ولی شوهرم صنایع خونده و هیچی از هنر نمیدونه خیلی بدههههههههههههههه. کاملا درکت می کنم کلی ماکت ساختم...میگه: خب که چی؟
setiya 12665 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 بچه ها فکر می کنید اگه یکی با همم رشته ای خودش ازدواج کنه، موفق تره؟ هم خوبه هم بده ميتونه دركت كنه ولي بهدش هي غرور خود برتر بيني ميگيرش 1
ooraman 22216 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 هم خوبه هم بدهميتونه دركت كنه ولي بهدش هي غرور خود برتر بيني ميگيرش به نظره منم از یه نظرایی هم رشته بودمن خوبه مخصوصا اگه هنری باشی کارت و درک میکنه ولی از یه نظرایی هم بده چون هی میخواد تو کارت دخالت کنه که اینکار و بکن اونکار و بکن دائم باید دعوا کنن 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 به نظره منم از یه نظرایی هم رشته بودمن خوبه مخصوصا اگه هنری باشی کارت و درک میکنه ولی از یه نظرایی هم بده چون هی میخواد تو کارت دخالت کنه که اینکار و بکن اونکار و بکن دائم باید دعوا کنن هم خوبه هم بدهميتونه دركت كنه ولي بهدش هي غرور خود برتر بيني ميگيرش دخیخا":banel_smiley_4: 1
setiya 12665 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 دخیخا":banel_smiley_4: هم رشته هاي ما همينجوريش غرور گرفتشون تازه ترم اخر يادشون افتاده سلام كنن 2
setiya 12665 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 خو حالا من باید چیکار کنم!!!!!!؟؟؟؟؟ قصد ازدواج داري؟ تا دير نشه بهله رو بگو 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 هم رشته هاي ما همينجوريش غرور گرفتشونتازه ترم اخر يادشون افتاده سلام كنن برقیا بعضی وقتا اینجورین.اون موقعی که من الک می خوندم بچه هامون کلاس می ذاشتن واسه هم. اما آخرا خوب بودیم ماشالا بچه های کنترل...از همون روز اول دونفری شدن 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 خو حالا من باید چیکار کنم!!!!!!؟؟؟؟؟ ای جونم...ببین بابایی چی می گه قصد ازدواج داري؟تا دير نشه بهله رو بگو گفت که...برو چند صفحه عقب تر کاملا تایید میشه بولدوزر 2
setiya 12665 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 برقیا بعضی وقتا اینجورین.اون موقعی که من الک می خوندم بچه هامون کلاس می ذاشتن واسه هم. اما آخرا خوب بودیمماشالا بچه های کنترل...از همون روز اول دونفری شدن همه رشته ها با هم خوبن ولي نميدونم مشجل الكترونيكيا چيه همش دوست دارن حال همو بگيرن 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 همه رشته ها با هم خوبنولي نميدونم مشجل الكترونيكيا چيه همش دوست دارن حال همو بگيرن دقیقا"... 1
Arpak 8511 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 ای جونم...ببین بابایی چی می گه بابای من که اصلا از معماری خوشش نمیاد، حالا چیکار کنم!!!!؟؟؟؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 ای جونم...ببین بابایی چی می گه گفت که...برو چند صفحه عقب تر بولدوزر درک کاملاً اشتباه از شهرسازی برو تو تاپیک زیر ببین شهرسازی چیه :w00: تفاوت هاي شهرسازي و معماريو عمران ( كل كل معماران و شهرسازان و عمرانی هآ) 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 درک کاملاً اشتباه از شهرسازی برو تو تاپیک زیر ببین شهرسازی چیه :w00: تفاوت هاي شهرسازي و معماريو عمران ( كل كل معماران و شهرسازان و عمرانی هآ) زاقارت 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 بابای من که اصلا از معماری خوشش نمیاد، حالا چیکار کنم!!!!؟؟؟؟ بیخووووووووووووووووود :w00: بزن تو سرش
ارسال های توصیه شده