مریم میرزاکریمی 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من مهندسی معماری خوندم ولی شوهرم صنایع خونده و هیچی از هنر نمیدونه خیلی بدههههههههههههههه. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من مهندسی معماری خوندم ولی شوهرم صنایع خونده و هیچی از هنر نمیدونه خیلی بدههههههههههههههه. کاملا درکت می کنم کلی ماکت ساختم...میگه: خب که چی؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها فکر می کنید اگه یکی با همم رشته ای خودش ازدواج کنه، موفق تره؟ هم خوبه هم بده ميتونه دركت كنه ولي بهدش هي غرور خود برتر بيني ميگيرش 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ هم خوبه هم بدهميتونه دركت كنه ولي بهدش هي غرور خود برتر بيني ميگيرش به نظره منم از یه نظرایی هم رشته بودمن خوبه مخصوصا اگه هنری باشی کارت و درک میکنه ولی از یه نظرایی هم بده چون هی میخواد تو کارت دخالت کنه که اینکار و بکن اونکار و بکن دائم باید دعوا کنن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ به نظره منم از یه نظرایی هم رشته بودمن خوبه مخصوصا اگه هنری باشی کارت و درک میکنه ولی از یه نظرایی هم بده چون هی میخواد تو کارت دخالت کنه که اینکار و بکن اونکار و بکن دائم باید دعوا کنن هم خوبه هم بدهميتونه دركت كنه ولي بهدش هي غرور خود برتر بيني ميگيرش دخیخا":banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دخیخا":banel_smiley_4: هم رشته هاي ما همينجوريش غرور گرفتشون تازه ترم اخر يادشون افتاده سلام كنن 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خو حالا من باید چیکار کنم!!!!!!؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خو حالا من باید چیکار کنم!!!!!!؟؟؟؟؟ قصد ازدواج داري؟ تا دير نشه بهله رو بگو 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اگه معماری نباشه آره کاملا تایید میشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ هم رشته هاي ما همينجوريش غرور گرفتشونتازه ترم اخر يادشون افتاده سلام كنن برقیا بعضی وقتا اینجورین.اون موقعی که من الک می خوندم بچه هامون کلاس می ذاشتن واسه هم. اما آخرا خوب بودیم ماشالا بچه های کنترل...از همون روز اول دونفری شدن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خو حالا من باید چیکار کنم!!!!!!؟؟؟؟؟ ای جونم...ببین بابایی چی می گه قصد ازدواج داري؟تا دير نشه بهله رو بگو گفت که...برو چند صفحه عقب تر کاملا تایید میشه بولدوزر 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ برقیا بعضی وقتا اینجورین.اون موقعی که من الک می خوندم بچه هامون کلاس می ذاشتن واسه هم. اما آخرا خوب بودیمماشالا بچه های کنترل...از همون روز اول دونفری شدن همه رشته ها با هم خوبن ولي نميدونم مشجل الكترونيكيا چيه همش دوست دارن حال همو بگيرن 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بولدوزر بولدوزر برای تخریب معماری؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ همه رشته ها با هم خوبنولي نميدونم مشجل الكترونيكيا چيه همش دوست دارن حال همو بگيرن دقیقا"... 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ای جونم...ببین بابایی چی می گه بابای من که اصلا از معماری خوشش نمیاد، حالا چیکار کنم!!!!؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
کوروش اریان 90 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اره حداقل هم دیگه رو می فهمیم لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ با اجازه بزرگترها بله :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ای جونم...ببین بابایی چی می گه گفت که...برو چند صفحه عقب تر بولدوزر درک کاملاً اشتباه از شهرسازی برو تو تاپیک زیر ببین شهرسازی چیه :w00: تفاوت هاي شهرسازي و معماريو عمران ( كل كل معماران و شهرسازان و عمرانی هآ) 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ درک کاملاً اشتباه از شهرسازی برو تو تاپیک زیر ببین شهرسازی چیه :w00: تفاوت هاي شهرسازي و معماريو عمران ( كل كل معماران و شهرسازان و عمرانی هآ) زاقارت 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بابای من که اصلا از معماری خوشش نمیاد، حالا چیکار کنم!!!!؟؟؟؟ بیخووووووووووووووووود :w00: بزن تو سرش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده