alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 آبان، 2010 هری جان او هفت تیر در پیتت رو بده به این بچه مچه ها بازی کنن.... برا معماریا هفت تیر نکش که..... بد نی شه... این از این. می گم سپیده بیاد تیر بارونت کنه اسپم کار بچه های شهر سازیه همه اینو می دونن:w00: بیا تیر بارونت کنم:w00: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 18 آذر، 2010 ام ام...یعنی همه عروسی شدن؟ آره؟ خوشم میاد تاپیک زیر خاکی میاری بالا 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 18 آذر، 2010 خوشم میاد تاپیک زیر خاکی میاری بالا چیکارش داری؟ بذار بچه شاد باشه... 1
archi&tini 251 ارسال شده در 18 آذر، 2010 آخ آخ ...ببخشید اسپم نشه یه موقع....... :banel_smiley_4::icon_pf (44): رفع انحراف : نمی دونم......(جواب سوال) 1
Neutron 60966 ارسال شده در 30 آذر، 2010 بیا تیر بارونت کنم:w00: بیا تیربارونم کن اگه میتونی کوچولو... ترقه خریدی واسه هفت تیرت؟:ws28: 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 8 بهمن، 2010 بیا تیربارونم کن اگه میتونی کوچولو... ترقه خریدی واسه هفت تیرت؟:ws28: :w00::w00:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 من چرا تا الان این تاپیک رو ندیده بودم کلی سوژه خنده از دستم پریده 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 مگه معمار چشه كه اين سوالو ميپرسي من كه دوست دارم طرفم معمار باشه
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2010 من چرا تا الان این تاپیک رو ندیده بودم کلی سوژه خنده از دستم پریده محمد ایشالا یه زن معمار گیرت بیاد... آیییییییی بخندیم بهت 1
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 اين مهناز خانم هم عجب بحث هاي رو ايجاد ميكنه كه هميشه مورد تنش ميشه ... خب همين كارا رو كرده كه الان تالارش كاربر داره ديگه ( اين جواب سوال خودم بود ) ياد بگيريم خودمون به سوال خودمون جواب بديم خب بريم سراصل موضوع... من كه قبلا هم اعلام كردم و گفتم يكي از رشته هاي محبوب و محبوب ترينش همين رشته مهندسي معماري كه اگه عمرآني نمي شدم خيلي دوستداشتم اين رشته رو ادامه بدم الان هم سعيم ميكنم اگه زمانش باشه تا اونجا كه ميشه و در سوادم هست دوره هاي آموزشي شو برم ... اين همه قصه گفتم كه بگم حاضر با معمار ازدواج كنم ... حالا ببينم مهناز خانم حالا كه دفتر ازدواج زدي كسي هم مد نظر داري يا نه ... 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 من اومدم بگم حاضرم با یه معمار ازدواج کنم. لاقل چارتا پلان واسم میکشه،واسه برداشت هم میشه ازش استفاده کرد،اسکیسمم قوی میشه،کلا واسه استفاده ی ابزاری خوبن. 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2010 من اومدم بگم حاضرم با یه معمار ازدواج کنم. لاقل چارتا پلان واسم میکشه،واسه برداشت هم میشه ازش استفاده کرد،اسکیسمم قوی میشه،کلا واسه استفاده ی ابزاری خوبن. همش به فکر استفاده اید :w00:
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 همش به فکر استفاده اید :w00: توام اگه روزی 4 کیلومتر(به جونم خودم راس میگم)راه بری ومچ پات از درد ورم کنه و کار 5 نفره رو تنها انجام بدی به فکر استفاده می افتی! 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 من اومدم بگم حاضرم با یه معمار ازدواج کنم. لاقل چارتا پلان واسم میکشه،واسه برداشت هم میشه ازش استفاده کرد،اسکیسمم قوی میشه،کلا واسه استفاده ی ابزاری خوبن. اینو خوب اومدی درود بر تو که یه شهرساز نمونه ای
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 آخ من چرا اینو الان دیدم!! حیف شد! بیا تیربارونم کن اگه میتونی کوچولو... ترقه خریدی واسه هفت تیرت؟:ws28: من چرا تا الان این تاپیک رو ندیده بودم کلی سوژه خنده از دستم پریده من اومدم بگم حاضرم با یه معمار ازدواج کنم. لاقل چارتا پلان واسم میکشه،واسه برداشت هم میشه ازش استفاده کرد،اسکیسمم قوی میشه،کلا واسه استفاده ی ابزاری خوبن. بیا ما کجا دنبال اینا میکشتی کجا پیداشون کردیم بابا یه شهرسازی کفتن یه معماری کفتن مینا تو هم آره (خائن)
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 بیا ما کجا دنبال اینا میکشتی کجا پیداشون کردیمبابا یه شهرسازی کفتن یه معماری کفتن مینا تو هم آره (خائن) نه دیگه وحید. ببین هدف مینا از حرفی که زده چیه این معمارا خودشون، خودشونو سوژه میکنن دیگه 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 بیا ما کجا دنبال اینا میکشتی کجا پیداشون کردیمبابا یه شهرسازی کفتن یه معماری کفتن مینا تو هم آره (خائن) وحید شعار نده!! من انقد خسته ام از این کارا که زن پلاتی سر خیابونم حاضرم بشم،اون از معمارا هم کار راه بنداز تره،تازه خرج پروژمم کمتر میشه. 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 نه دیگه وحید. ببین هدف مینا از حرفی که زده چیه این معمارا خودشون، خودشونو سوژه میکنن دیگه ببین محمد جان با هدف یا بی هدف اونجارو گذاشتین به امون خدا اومدین اینجا چیکار اصلا تو خودت اینجا چیکار میکنی مگه فردا جلسه نداریم برو متن سخنرانیرو آماده کن راستی اس ام اسم که رسید؟
ارسال های توصیه شده