hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا هرجا میریم دعوای معماری و شهرسازیه! دوستان عزیزم! شما الان باید متحد بشید علیه عمرانی ها! ماهیت رشته شما به همدیگه نزدیکتره. ببین شهرسازه سروره معمار و عمرانیه همینو بس! 5 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا هرجا میریم دعوای معماری و شهرسازیه! دوستان عزیزم! شما الان باید متحد بشید علیه عمرانی ها! ماهیت رشته شما به همدیگه نزدیکتره. آخه اونا اصلا به چشم نمیان که کل کل کنیم...دعوا نیس بابا همه همدیگرو دوست داریم...شوخیه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ببین شهرسازه سروره معمار و عمرانیه همینو بس! سرور کیلو چنده؟ بحث ازدواجه!!! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :167::167:بله؟؟؟؟؟؟اونکه اسم شهرساز که میاد بساتا جمع میشههههههه....عین معمورا که میان این بدبختای کنار خیابون کیش میکنن... باز من 2 روز نبودم تو انجمن شما شهرسازا صداتون درومد؟؟؟:167::167: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از زوجه ها معماری میخوند!(ای بابا... ما که برای کسانی که از ما متنفر هستن, گل میفرستیم...) ای خنگ باید دودستی میچسبیدیش .. (جمع کن بابا من واسه اونایی که ازشون متنفرم دسته گل میفرستم بیا..:w72:..) :4chsmu1:خب دوستان شهرساز عزیز و دیگر عزیزان اگه چیزی گفتم یادتتون باشه شوخی بود غیر از اینکه مکانیکا خر شانسن ... خلاصه کسی ناراحت نشه اگه شد مدیونه بگم.. :w72:(صاحبشم اومد دیگه نبینم کسی اینجا اسپم کنه..) 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سرور کیلو چنده؟بحث ازدواجه!!! ای بابا حالا یکی بود خوش تیپو خوش هیکلو پول دارو خانواده داره فوق لیسانسو ماشین 9999999 میلیونی زیر پاش بیاد حالا جهنم معمار هم بود قبوله:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ البته اگه ریا نشه, من قبلا با معماری ازدواج کردم!و رضایت بخش بوده! :دی به به... خوش به حالت... یکی از زوجه ها معماری میخوند!(ای بابا... ما که برای کسانی که از ما متنفر هستن, گل میفرستیم...) باید می ذاشتیش رو سرت 4 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ای خنگ باید دودستی میچسبیدیش .. (جمع کن بابا من واسه اونایی که ازشون متنفرم دسته گل میفرستم بیا..:w72:..) :4chsmu1:خب دوستان شهرساز عزیز و دیگر عزیزان اگه چیزی گفتم یادتتون باشه شوخی بود غیر از اینکه مکانیکا خر شانسن ... خلاصه کسی ناراحت نشه اگه شد مدیونه بگم.. :w72:(صاحبشم اومد دیگه نبینم کسی اینجا اسپم کنه..) به به... خوش به حالت... باید می ذاشتیش رو سرت طلاق گرفتیم! 4 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ آخ جون بحث ازدواج و خيلي دوست ميدارم منم بازي 4 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ معلومه ازدواج می کنم:w14::w14: (چه پررو) 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ این معماره هنوز ازدواج نکرده..........:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ آخ جون بحث ازدواج و خيلي دوست ميدارم منم بازي چه بازی؟؟؟؟؟؟؟؟ معلومه ازدواج می کنم:w14::w14:(چه پررو) ای بابا! منو گیج کردین! آخر کدوماتونو بگیرم؟ باید یه مسابقه بذارین که بهترینتونو انتخاب کنم! اینجوری کدورتی هم پیش نمیاد!:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چی شد بالاخره؟ شهرسازا حاضر شدن با معمارا ازدواج کنن یا بالعکس؟! :w330: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ هری جون..شهر سازا از خداشونم باشه که با یه معمار ازدواج کنن...اقلا یاد میگیرن کمتر غر غر کنن 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بهتره این سوال رو این جوری مطرح کنیم: "آیا معمار بودن روی فرد اونقدر تاثیر میذاره که بشه اون رو به عنوان یک معیار برای ازدواج مطرح کرد؟" 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ هری جون..شهر سازا از خداشونم باشه که با یه معمار ازدواج کنن...اقلا یاد میگیرن کمتر غر غر کنن اسپم؟:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اسپم؟:guntootsmiley2: هری جان او هفت تیر در پیتت رو بده به این بچه مچه ها بازی کنن.... برا معماریا هفت تیر نکش که..... بد نی شه... این از این. می گم سپیده بیاد تیر بارونت کنه اسپم کار بچه های شهر سازیه همه اینو می دونن:w00: 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم هستم منم حاضرم با یک معمار مزدوج بشم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده