mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم بحث تکراری نباشه هر چند مشابه این بحثا زیاد شده. میخوام بدونم آزادی از تعریف شما چیه و چه محدوده ای داره؟اصلا" میشه برای آزادی محدوده ای تعریف کرد؟آزادی اعتقاد و عقیده یعنی چی؟ 8 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم بحث تکراری نباشه هر چند مشابه این بحثا زیاد شده.میخوام بدونم آزادی از تعریف شما چیه و چه محدوده ای داره؟اصلا" میشه برای آزادی محدوده ای تعریف کرد؟آزادی اعتقاد و عقیده یعنی چی؟ سلام داداش این بحث ها خیلی فلسفی ولی به نظر من ازادی تو این دنیا معنی نداره 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم بحث تکراری نباشه هر چند مشابه این بحثا زیاد شده.میخوام بدونم آزادی از تعریف شما چیه و چه محدوده ای داره؟اصلا" میشه برای آزادی محدوده ای تعریف کرد؟آزادی اعتقاد و عقیده یعنی چی؟ آزادی باید باشه اما آزادی و بی بند و باری دوتا واژه همسایه هستن نباید از حریم آزادی خارج بشیم و وارد بی بند و باری بشیم!!!!! 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید....ولی تکراری....:w139: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید....ولی تکراری....:w139: جو گیر شده محسن جون ادامه بده....... 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آزادی باید باشهاما آزادی و بی بند و باری دوتا واژه همسایه هستن نباید از حریم آزادی خارج بشیم و وارد بی بند و باری بشیم!!!!! اینکه خیلی کلی شده.بی بندوباری یعنی چی؟ ببخشید....ولی تکراری....:w139: مطمئنی؟:icon_pf (34):لینک بده. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من ازادم تا جایی که به ازادی تو لطمه نخوره کلی بود در مورد انسان فقط کاربرد داره بااین تعریف حیوانات و بقیه جانداران در بند کشیده میشن رابطه شخص با خودش رو در نظر نگرفته . . همین 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اینکه خیلی کلی شده.بی بندوباری یعنی چی؟ مطمئنی؟:icon_pf (34):لینک بده. خب من آزادم تا وختی که آزادی کس دیگه رو مخدوش نکنم وختی این کارو کردم میشه بی بندوباری 1 لینک به دیدگاه
هیوا 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آزادی در طول تاریخ همواره حکایت انتقال انسان از یک زندان به زندان دیگر بوده است . 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شاید ربطی به موضوع نداشته باشه : حق گرفتنی نیست ... حق خوردنی است و برای بقا لازم است!! 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم بحث تکراری نباشه هر چند مشابه این بحثا زیاد شده.میخوام بدونم آزادی از تعریف شما چیه و چه محدوده ای داره؟اصلا" میشه برای آزادی محدوده ای تعریف کرد؟آزادی اعتقاد و عقیده یعنی چی؟ تعریف اولیه از آزادی: آزادی عبارتست از اختیار در انتخاب و محقق ساختن اراده انسان.... آزادی دینی آن است که از قانون خدا و شرع تخطی صورت نگیرد و موجب تضعیع حق خدا و بندگان خدا به ناحق نشود..... محدوده این آزادی قانون خدا و احکام دینی است و منجر به آزادگی می شود..... تعریف دیگری از آزادی و حق بیان شده در پروتکل یهود: تعریف آزادی: کلمه آزادی یا همان لیبرالیزم؛ جوامع انسانی را به جنگ علیه هر گونه زور و قدرتی بر می انگیزد. حتی علیه خداوند و قوانین طبیعت. لذا زمانیکه ما به سلطنت رسیدیم باید واژه آزادی را از قاموس و فرهنگ زندگی حذف کنیم زیرا این واژه توده های مردم را به جانورانی خونخوار تبدیل می کند.... تعریف حق از نظر پروتکل یهود: طبق قانون طبیعت حق یعنی اعمال زور و فشار. حق این چنین تعریف میشود که هر آنچه را که میخواهم به من بده زیرا من از تو قوی ترم و نیازی نیست که ثابت کنیم حق از آن کیست...... و تو خود حدیث مفصل بخوان از این مختصر تعریف.... 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آزادی به شعره که منصور خوند ازادی چیزیه که هیچ وقت طرف ما نمیاد باید خودمون بریم سراغش. آزادی یه وعده است که باهاش انقلاب کنند آزادی شادمانیه یه موشه که با وجود کنده شدن دمش از تله فرار کرده. آزادی یه هوس زودگذریه که وقتی بهش رسیدیم بیشترش رو میخوایم. آزادی به نظر شما چیه.!!؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی هر کسی هر کاری دلش می خواد بکنه اما کارش باعث آزار رسوندن به دیگران نشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده