Valentina 13664 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 :shame:تازگی هرچی قول میدم نمیشه عمل کنم ! نمیدونم چرا ! امشب کنفرانس بدم اگه بذارن پام برسه خونه حتما ، وگرنه اگه بمیرم فردا میزنم تاپیکشو مسعود اگه بدقولی کنی 2باره شخصا تنبیهت میکنم :167: بسپر دست من... خودم تنبیهش میکنم... :vahidrk: 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 بسپر دست من... خودم تنبیهش میکنم... :vahidrk: فکر کردم تاپیک میگی بسپرم دستت ، خوشحال شدم ! از خستگی چشام باز نمیشه بخدا اما چه کنم که قول دادم :shame: پس با انرژِی ادامه میدهیم 1
bme.masood 5832 ارسال شده در 4 مهر، 2011 بخدا بدجوری سرم شلوغه اوری دارم دیوونه میشم از بی کارمپیوتری 1
O-N 10553 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 بخدا بدجوری سرم شلوغه اوریدارم دیوونه میشم از بی کارمپیوتری بذا بياااااااييييييييييييي پنجول منو گذاشتي تو پوست گردووو اصن خوبت شده 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 14 مهر، 2011 سلام میبینم که اعضای جدید پیدا کردید به سلامتی .............دوست جونی های من 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2011 درود دوستان من يه مدت (حدودا تا وسطاي مرداد...) نميتونم بيام. يعني سعي مي كنم مث اين مدت سر بزنم، ولي به نظر نمياد كه بشه. در و پنجره پروفمم مي بندم كه شرمنده دوستان نشم. تالارو به شماها ميسپرم لطفا اينجوري نباشه كه مث سرياي قبل پاشم بيام اينجا تار عنكبوت تميز كنم... يه نگاه به تاپيك جلسه بندازيم و كارايي كه قرار بود انجام بديم و مرور كنيم واقعا خوب ميشه! باور كنيد يه دست صدا كه نداره هيچ، انگيزه اي واسه توليد صدا هم واسش نميمونه! قرار بود تاپيكاي خوب زير تالارايي كه بهتون محول شده رو بذاريد تو تاپيك هاي منتخب. اون ترجمه رو هم دنبال كنيد خيلي عالي ميشه... مسابقه هاي بهترين تصاوير و حدس تصويرم دارن خاك مي خورن! واقعا اميدوارم اين پست رو جدي بگيريد. ممنون شاد باشيد اوريون 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 18 مهر، 2011 من تمام تلاشم میکنم اما باور کن درس دارم خودت که میدونی دیگه مسابقه که خیلی وقت میخواد اما منتخب چشم 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 آبان، 2011 پس اینا کوشن: #zina#, bme.masood, st.saba, Valentina اینجا اوریون چند روز میره مرخصی، بقیه هم غیبشون میزنه گفتیم یه خرده بیایم گرد و خاک اینجا رو بگیریم 3
st.saba 671 ارسال شده در 18 آبان، 2011 آقا مگه من كاربر اينجام؟ بعدشم يكي جديد اومده ها. يكي بره جذبش كنه تا نرفته. 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 آبان، 2011 من پایم تو که همیشه این موقع ها پایه ای آقا مگه من كاربر اينجام؟ بعدشم يكي جديد اومده ها. يكي بره جذبش كنه تا نرفته. تشکرت که زیر پست هست جز کاربرا حساب میشی دیگه 2
st.saba 671 ارسال شده در 20 آبان، 2011 اینجا اوریون چند روز میره مرخصی، بقیه هم غیبشون میزنه بچه ها ديگه مسابقه هم نميذارين؟ 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 20 آبان، 2011 من واقعا کم میتونم بیام و میدونین که مسابقه گذاشتن زیاد وقت میگیره هرچند این روزا درس هم نمیتونم بخونم ! :shame: 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 23 آبان، 2011 مرسي از دوستان به خاطر اهميتي كه به تالار دادن! توي همين چند روز آينده مسابقه رو خودم برگزار مي كنم. اميدوارم بتونم هر چه زود تر برگردم و تالار اينقد سوت و كور نمونه. 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2012 ديگه چه خبرآ؟ من اينجا منتظرم امتحاناتون تمام شه :gnugghender: اينبار براي شما برنامه هاي ويژهاي داريم 1
Valentina 13664 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 ديگه چه خبرآ؟ من اينجا منتظرم امتحاناتون تمام شه :gnugghender: اينبار براي شما برنامه هاي ويژهاي داريم سلووووووووممممم شطورییییی؟؟؟ تمومییید تمومییییییدد..:hapydancsmil: خودت چه خبرا؟؟ 1
ارسال های توصیه شده