hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلام اینم کار من میدونم خوب نشده اخه رنگام خیلیاش تموم شده بود واصلا یادم نبود به همین خاطر از رنگایی استفاده کردم که اصلا همخونی نداشت شرمنده دیگه راستی مدت کار حدود 35 دقیقه 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ امروز روز آخره هاااااااااااا بدویید دیگه .... منتظریم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ امروز روز آخره هاااااااااااا بدویید دیگه .... منتظریم فردا کار جدیده؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از همکاری: خودم لیلیان سارا حامی معمار 67 سبز دستتون درد نکنه.. خسته نباشید. و اما بخش بعدی برنامه =========>:w00: ندا --> ne_sh67 شبنم --> atre baron نیاز پسر مشهدی کوجایید شما ها؟ 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از همکاری:خودم لیلیان سارا حامی Mantis معمار 67 سبز دستتون درد نکنه.. خسته نباشید. و اما بخش بعدی برنامه =========>:w00: ندا --> ne_sh67 شبنم --> atre baron نیاز پسر مشهدی کوجایید شما ها؟ نیاز که گفته بود از هفته بعد شرکت میکنه!! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید من سفر بودم فردا میزارم اشکال که نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید من سفر بودم فردا میزارم اشکال که نداره؟ منتظرییییییییییییییم:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خیلییییییییییییییی خجالت میکشم بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من وقت نداشتم ماژیک بگیرم بخاطر همین زیاد خوب نشده 302و304 505و506 w04 769 106 900 و مدادرنگی قهوه ایی و سبز و ابی 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خب دوستان: این طرح برای راندوی این هفته تصویب شد. زمان تحویل: جمعه ی این هفته. موفق باشیم 8 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ کار منم تموم شد. این اولین اسکیس من بعد از 5 ماه بود!:jawdrop:ولی یکم سخت بود ماژیکام:کیوکالر:341و801و736و215و821و542و544و794و796و124و102و100و250و100و796و200و420 و روان نویس پاستل و مدادرنگی هم خیلی کم استفاده کردم... بعد از 5 ماه تمرین خوبی بود وای من که ناامید شدم .... این راندو خیلی خوبه ... :icon_pf (44)::icon_gol: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ وای من که ناامید شدم ....این راندو خیلی خوبه ... :icon_pf (44)::icon_gol: ممنون شما لطف داری :icon_gol: این راحتتره ....شاید منم شرکت کنم .... این راحت تره واقعا؟؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دوستانی که مایل هستن توی راندوی این هفته شرکت کنن اسمشون رو همین جا بگن تا اسمشون به لیست اصلی اضافه بشه. ممنون.... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :mrsbeasley: من شرکت می کنم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها من شاید نتونم این هفته شرکت کنم......ولی همه سعی مو میکنم.......مهناز جان اسممو اگه نوشتی جلوش یه پندینگ بزار!!!!! درضمن......کرکسیون سری قبل هنوز انجام نشده!!!! 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها من شاید نتونم این هفته شرکت کنم......ولی همه سعی مو میکنم.......مهناز جان اسممو اگه نوشتی جلوش یه پندینگ بزار!!!!! درضمن......کرکسیون سری قبل هنوز انجام نشده!!!! آره منم موافقم یکم راجع به کار هرکسی نظر بدیم تا ایرادای کارمونو بفهمیم و دفعه بعد برطرفشون کنیم. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :mrsbeasley: من شرکت می کنم :banel_smiley_52: باجه باجه... بچه ها من شاید نتونم این هفته شرکت کنم......ولی همه سعی مو میکنم.......مهناز جان اسممو اگه نوشتی جلوش یه پندینگ بزار!!!!! درضمن......کرکسیون سری قبل هنوز انجام نشده!!!! باجه... کرکسیون کنید خب... من که دو روز پیش هم گفتم باشه.. منتظر من نمونید... خودتون دست به کار شید. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آره منم موافقم یکم راجع به کار هرکسی نظر بدیم تا ایرادای کارمونو بفهمیم و دفعه بعد برطرفشون کنیم. مهناز جان اگه یه زحمت بکشی کارهارو تو یه پست قرار بدی و براشون شماره بزاری.........خیلی خوب میشه......بچه ها راحت تر و بی طرفانه تر میتونن بیان نظر بدن.......شاید اینجوری از کرکسیون هم استقبال بشه!!!! 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ باجه باجه... باجه... کرکسیون کنید خب... من که دو روز پیش هم گفتم باشه.. منتظر من نمونید... خودتون دست به کار شید. می گم کار هفته پیش که گذشت، از این هفته قبل از شروع کار جدید کرکسیون کنیم.خوبه؟؟ این کار جدیدو بکشیم بعدش کرکسیونش کنیم 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ می گم کار هفته پیش که گذشت، از این هفته قبل از شروع کار جدید کرکسیون کنیم.خوبه؟؟این کار جدیدو بکشیم بعدش کرکسیونش کنیم سارا جون دقیقا منظورت چیه؟؟؟ یعنی قبل از اینکه کارو بکشیم کرکسیون کنیم؟! خوب نگرفتم منظورتو!!! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا من داوطلب می شم... مال خودمو اول کرکسیون کنید....:banel_smiley_52: آب قند لطفا! :obm: :obm: :obm: از پست ها نقل قول بگیریم که بفهمیم اشکالامون چیه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده