سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ كارت خوب شده... يه نكته بگم: ي روز با استادمون داشتيم مجله معمار نگاه ميكرديم...ي صفحه تبليغ كلاس هاي راندو بود با ي عكس راندو... استاد به ما گف من اين راندو مال دوسته منه،و همين راندوشو هم ديدم... اين عكساي كه تو كتاب مي بينيد با خيلي خيلي قشنگ تر از واقعيت هس... اينا ميگيرن با فتوشاپ درس ميكنن... . كاراي شما با اونا زياد اختلاف نداره... جدی با فتوشاپ درست می کنن؟؟ عجبا نظر لطفتونه نسبت به کار من:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اين عكساي كه تو كتاب مي بينيد با خيلي خيلي قشنگ تر از واقعيت هس... اينا ميگيرن با فتوشاپ درس ميكنن... واقعا!!!حالا من چقد این کتابارو نگاه میکنمو حسرت میخورم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ابنم کار من:فقط با بی حوصلگی کشیدم،فک کنم مشخصه! 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ابنم کار من:فقط با بی حوصلگی کشیدم،فک کنم مشخصه! نمیدونم چرا همه میان تشکر میزنن میرن...تاپیک کرکسیون باید نظر داد دیگه:viannen_38: عزیزم یکم فقط بعضی جاها خطهات کج شده که خیلی ناچیزه..وگرنه راندوت نسبت به کار قبلی بهترتره 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا همه میان تشکر میزنن میرن...تاپیک کرکسیون باید نظر داد دیگه:viannen_38:عزیزم یکم فقط بعضی جاها خطهات کج شده که خیلی ناچیزه..وگرنه راندوت نسبت به کار قبلی بهترتره مرسی از نظرت! :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ابنم کار من:فقط با بی حوصلگی کشیدم،فک کنم مشخصه! . سلام... كارت خوبه... . ي سري ايراد ك سارا گف... كار نكردن رو كف باعث شده كف زمينت مشخص نباشه و يه حس رو هوا بودن به طرحت بده و غير طبيعي شدن طرح ميشه...(ميتوني خط افق رو پشت طرحت بكشي و خط هاي روي زمين هستن و بنا برخود ميكنن و يا كف سازي كني..) . معمولا حفره ها وزير كار رو رنگ تيره ميزنن ك باعث ميشه ب كارت عمق بده...و سنگ ها هم يه طرفشو معمولا پر رنگ تر ميكشن براي عمق دادن بهش.... . گذاشتن چند تا ادم تو ي كارت اونو زيبا تر ميكنه... . . اگر خط هات كجه ميتوني اول با مداد بكشي ،بعد خط هاي اصلي رو با خطكش و راپيد پررنگ كني و بعد خط هاي ديگه رو با دست بكشي... . موفق باشي...:rose: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ .سلام... كارت خوبه... . ي سري ايراد ك سارا گف... كار نكردن رو كف باعث شده كف زمينت مشخص نباشه و يه حس رو هوا بودن به طرحت بده و غير طبيعي شدن طرح ميشه...(ميتوني خط افق رو پشت طرحت بكشي و خط هاي روي زمين هستن و بنا برخود ميكنن و يا كف سازي كني..) . معمولا حفره ها وزير كار رو رنگ تيره ميزنن ك باعث ميشه ب كارت عمق بده...و سنگ ها هم يه طرفشو معمولا پر رنگ تر ميكشن براي عمق دادن بهش.... . گذاشتن چند تا ادم تو ي كارت اونو زيبا تر ميكنه... . . اگر خط هات كجه ميتوني اول با مداد بكشي ،بعد خط هاي اصلي رو با خطكش و راپيد پررنگ كني و بعد خط هاي ديگه رو با دست بكشي... . موفق باشي...:rose: مرسی از نظرت!!! خیلی آموزنده بودن! :icon_gol: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پيشرفت كردي..... . پرسپكتيو سمت چپ يه خورده مشكل داره با پنجره داخل و درخت ها... . ديوار هاي كنار پنجره 3تاس... . در كل خوب شده...:rose: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار این هفته :girl_yes2: خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوب شده ایول خسته نباشی:w16: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سارا جون کارت واقعا قشنگه!!! 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار این هفته :girl_yes2: سارا جان کارت خیلی خوبه.:flowerysmile:..پرسپکتیو ساختمون خوبه اما این آب جلویی یکم خراب شده.به نظرم اگه درخت های سمت چپ وقتی به انتها می رسن یه کم محوتر شن بهتره یا جوری که تاکید خیلی روی اونا نباشه تا ساختمون بتونه خودشو بهتر نشون بده...موفق باشی گلم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار این هفته :girl_yes2: سارا جونم...عالی شده...نه خسته خانومی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک خوابیده هاااااااااااااا اصلا" به رو خودتونم نیارید 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ چرا من که انقد معماری رو دوس میدارم نفتم کامپیوتر خوندم!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ چرا من که انقد معماری رو دوس میدارم نفتم کامپیوتر خوندم!!:icon_pf (34): آخی :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ می گم حتما لازم نیست یه طرح رو هماهنگ کنیم و همه بکشیما...هر وقت هر کس اسکیس زد، می تونه بزاره اینجا همگی نظر بدیم مخصوصا برای درس مرمت یا تحلیل فضای شهری یا طراحی با دست آزاد ، ( یعنی اسکیسهای مربوط به دانشگاه رو هم بزارین) 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ می گم حتما لازم نیست یه طرح رو هماهنگ کنیم و همه بکشیما...هر وقت هر کس اسکیس زد، می تونه بزاره اینجا همگی نظر بدیم مخصوصا برای درس مرمت یا تحلیل فضای شهری یا طراحی با دست آزاد ، ( یعنی اسکیسهای مربوط به دانشگاه رو هم بزارین) می تونین این اسکیسارو بذارین ما هم بکشیم یعنی اسکیس یونی شما بشه موضوع اسکیس ما 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده