سـارا 20071 ارسال شده در 4 آبان، 2011 ماشالله....کاراتونوووووووووووووووووووو.......خیلی خیلی قشنگه!!!بهتون حسودیم شد!!! من راندو رو خیلی دوس دارم یاد بگیرم ،ولی متاسفانه استادی که ما داشتیم اصن باهمون راندو کار نکرد.... فقط کورکی کار کرد!!! چرا در مورد کار من نظر ندادی؟؟من حسودی کردم:4chsmu1: 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2011 من باید دوباره بکشم... اینجا اصلا" اینا رو بهمون یاد نمی دن 1
سـارا 20071 ارسال شده در 5 آبان، 2011 آفرین مهناززززززز این یکی خیلی بهتر شددددددددد :girl_yes2::w14: 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آبان، 2011 چرا در مورد کار من نظر ندادی؟؟من حسودی کردم:4chsmu1: من کار همتونو گفتم....کار شما، فاطی ، ونوس و بقیه! 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 5 آبان، 2011 ایوللللللللللللللللللللللل این خیلی قشنگههههههههههههههههه:TAEL_SmileyCente: خسته نباشی عزیزممممممممم:4uboxsmiley: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 5 آبان، 2011 اینم کار من!!! مسخره نکنینا....گفتم که راندوم خوب نیس خسته نباشییییییییییی.کارت خوب شده :flowerysmile: فقط یه نکته بگم.واسه مارکر زدن روی سطوح، لازم نیست تمام سطح رنگ داشته باشه.اگه بین خط های مارکر فاصله بیفته ، کار حرفه ای تر به نظر می رسه.(مثلا راندوی سقف همین طرح) در ضمن برای این کار می تونیم بعضی از خطهارو با قسمت پهن مارکر بندازیم و بعضیهاشو با نوک نازکترش :w16: 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آبان، 2011 خسته نباشییییییییییی.کارت خوب شده :flowerysmile:فقط یه نکته بگم.واسه مارکر زدن روی سطوح، لازم نیست تمام سطح رنگ داشته باشه.اگه بین خط های مارکر فاصله بیفته ، کار حرفه ای تر به نظر می رسه.(مثلا راندوی سقف همین طرح) در ضمن برای این کار می تونیم بعضی از خطهارو با قسمت پهن مارکر بندازیم و بعضیهاشو با نوک نازکترش :w16: مرسیییییییییی:icon_gol: اوهوم....اتفاقا اینجور شده بود ، بعد اومدم کاراتون دیدم، اینکه سقفاتون کمرنگ و پرنگ بود و با ماژیک زرد کمرنگ اومدم روی اون خطوط فاصله کشیدم تا جلوه پیدا کنه!!!:4chsmu1: 2
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2011 سلام.. اين كار اين هفته... تنها كاغذي كه تونستم تو خونه پيدا كنم فقط همين بود... كار با پاستلم داغون...اگه مشكل داره بگين... . . (اسكيس رو يه دندونه نذاشتم....)
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2011 سلام..اين كار اين هفته... تنها كاغذي كه تونستم تو خونه پيدا كنم فقط همين بود... كار با پاستلم داغون...اگه مشكل داره بگين... . . (اسكيس رو يه دندونه نذاشتم....) مصطفی تو که همیشه کارت خوبه...کرکسیون نمی خواد 2
سـارا 20071 ارسال شده در 8 آبان، 2011 فاطیییییییییییی خیلی خوف شدههههههه :girl_yes2: منم تا امشب می کشم می زارم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلام..اين كار اين هفته... تنها كاغذي كه تونستم تو خونه پيدا كنم فقط همين بود... كار با پاستلم داغون...اگه مشكل داره بگين... . . (اسكيس رو يه دندونه نذاشتم....) وووووو؛ خیلیییییییییییی عالیه مصطفی ؛ رنگ کاغدت هم خیلییییییییییییی قشنگه فاطیما جون؛ عالیهههههههههه؛ خیلی خطاطو قوی میکسی؛ خوش بحالت
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلام...... ي كروكي(از كتاب صديق) . مشكلاتشو بگين...خوشحال ميشيم...
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلام......ي كروكي(از كتاب صديق) . مشكلاتشو بگين...خوشحال ميشيم... خداوندا از این توانایی ها به ما هم بده الهی آمین! 3
سـارا 20071 ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلام......ي كروكي(از كتاب صديق) . مشكلاتشو بگين...خوشحال ميشيم... ما که اصل کارو ندیدیم جدا از شوخی خیلی خیلی خوفه.خسته نباشی 2
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 اینم کار من :girl_yes2: زمینش بد شده :viannen_38: كارت خوب شده... يه نكته بگم: ي روز با استادمون داشتيم مجله معمار نگاه ميكرديم...ي صفحه تبليغ كلاس هاي راندو بود با ي عكس راندو... استاد به ما گف من اين راندو مال دوسته منه،و همين راندوشو هم ديدم... اين عكساي كه تو كتاب مي بينيد با خيلي خيلي قشنگ تر از واقعيت هس... اينا ميگيرن با فتوشاپ درس ميكنن... . كاراي شما با اونا زياد اختلاف نداره...
ارسال های توصیه شده