سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ماشالله....کاراتونوووووووووووووووووووو.......خیلی خیلی قشنگه!!!بهتون حسودیم شد!!! من راندو رو خیلی دوس دارم یاد بگیرم ،ولی متاسفانه استادی که ما داشتیم اصن باهمون راندو کار نکرد.... فقط کورکی کار کرد!!! چرا در مورد کار من نظر ندادی؟؟من حسودی کردم:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من باید دوباره بکشم... اینجا اصلا" اینا رو بهمون یاد نمی دن 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آفرین مهناززززززز این یکی خیلی بهتر شددددددددد :girl_yes2::w14: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ چرا در مورد کار من نظر ندادی؟؟من حسودی کردم:4chsmu1: من کار همتونو گفتم....کار شما، فاطی ، ونوس و بقیه! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ایوللللللللللللللللللللللل این خیلی قشنگههههههههههههههههه:TAEL_SmileyCente: خسته نباشی عزیزممممممممم:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار من!!! مسخره نکنینا....گفتم که راندوم خوب نیس 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار من!!! مسخره نکنینا....گفتم که راندوم خوب نیس خسته نباشییییییییییی.کارت خوب شده :flowerysmile: فقط یه نکته بگم.واسه مارکر زدن روی سطوح، لازم نیست تمام سطح رنگ داشته باشه.اگه بین خط های مارکر فاصله بیفته ، کار حرفه ای تر به نظر می رسه.(مثلا راندوی سقف همین طرح) در ضمن برای این کار می تونیم بعضی از خطهارو با قسمت پهن مارکر بندازیم و بعضیهاشو با نوک نازکترش :w16: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشییییییییییی.کارت خوب شده :flowerysmile:فقط یه نکته بگم.واسه مارکر زدن روی سطوح، لازم نیست تمام سطح رنگ داشته باشه.اگه بین خط های مارکر فاصله بیفته ، کار حرفه ای تر به نظر می رسه.(مثلا راندوی سقف همین طرح) در ضمن برای این کار می تونیم بعضی از خطهارو با قسمت پهن مارکر بندازیم و بعضیهاشو با نوک نازکترش :w16: مرسیییییییییی:icon_gol: اوهوم....اتفاقا اینجور شده بود ، بعد اومدم کاراتون دیدم، اینکه سقفاتون کمرنگ و پرنگ بود و با ماژیک زرد کمرنگ اومدم روی اون خطوط فاصله کشیدم تا جلوه پیدا کنه!!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.. اين كار اين هفته... تنها كاغذي كه تونستم تو خونه پيدا كنم فقط همين بود... كار با پاستلم داغون...اگه مشكل داره بگين... . . (اسكيس رو يه دندونه نذاشتم....) لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام..اين كار اين هفته... تنها كاغذي كه تونستم تو خونه پيدا كنم فقط همين بود... كار با پاستلم داغون...اگه مشكل داره بگين... . . (اسكيس رو يه دندونه نذاشتم....) مصطفی تو که همیشه کارت خوبه...کرکسیون نمی خواد 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ فاطیییییییییییی خیلی خوف شدههههههه :girl_yes2: منم تا امشب می کشم می زارم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام..اين كار اين هفته... تنها كاغذي كه تونستم تو خونه پيدا كنم فقط همين بود... كار با پاستلم داغون...اگه مشكل داره بگين... . . (اسكيس رو يه دندونه نذاشتم....) وووووو؛ خیلیییییییییییی عالیه مصطفی ؛ رنگ کاغدت هم خیلییییییییییییی قشنگه فاطیما جون؛ عالیهههههههههه؛ خیلی خطاطو قوی میکسی؛ خوش بحالت لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام...... ي كروكي(از كتاب صديق) . مشكلاتشو بگين...خوشحال ميشيم... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام......ي كروكي(از كتاب صديق) . مشكلاتشو بگين...خوشحال ميشيم... خداوندا از این توانایی ها به ما هم بده الهی آمین! 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام......ي كروكي(از كتاب صديق) . مشكلاتشو بگين...خوشحال ميشيم... ما که اصل کارو ندیدیم جدا از شوخی خیلی خیلی خوفه.خسته نباشی 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار من :girl_yes2: زمینش بد شده :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار من :girl_yes2: زمینش بد شده :viannen_38: كارت خوب شده... يه نكته بگم: ي روز با استادمون داشتيم مجله معمار نگاه ميكرديم...ي صفحه تبليغ كلاس هاي راندو بود با ي عكس راندو... استاد به ما گف من اين راندو مال دوسته منه،و همين راندوشو هم ديدم... اين عكساي كه تو كتاب مي بينيد با خيلي خيلي قشنگ تر از واقعيت هس... اينا ميگيرن با فتوشاپ درس ميكنن... . كاراي شما با اونا زياد اختلاف نداره... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده