* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها اینم کار من :62izy85:نمیدونم چرا انخد شلوخ پلوخ شد سارا؛ راندوت عالیه؛ خطات هم خیلی قوی میکشی لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سارا؛ راندوت عالیه؛ خطات هم خیلی قوی میکشی وااااای مرسییییییی :62izy85: من راندو کردنو خیلی دوست دارم.وقتی مارکرو میگیرم تو دستم دیگه ترمز می بُرم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ منم بالاخره کشیدیم اول اینو کشیدم احساس کردم شبیه نقاشی شده بعد اون پائینیو کشیدم آسمونش بد شد خطاشم الان دقت کردم خیلی کج و کوله شده ولی دیگه حسش نبود بکشم . منتظر انتقادات سازنده دوستان استم شیماااااااااااااااااااااا این کاره بودی لو نمیدادیییییی؟ خیلی خوبننننن 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها اینم کار من :62izy85:نمیدونم چرا انخد شلوخ پلوخ شد ایووووووووووووول خیلی خوب شده سارا جون همین شلوخ پلوخیش قشنگه 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ شیماااااااااااااااااااااا این کاره بودی لو نمیدادیییییی؟ خیلی خوبننننن جدی ؟ تو خوب میبینی مرسی :wubpink: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من هر چی می کشم...خوب نمی شه سعی کنی حتما می تونی جیگر منم دو بار کشیدم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ایووووووووووووولخیلی خوب شده سارا جون همین شلوخ پلوخیش قشنگه مرسیییییییییییییی لطف داریییییییییییی:aghosh: سعی کنی حتما می تونی جیگرمنم دو بار کشیدم من سه بار کشیدم.پرسپکتیوش درنمیومد منم وسواسسسسسسس:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مهناز واسه منم سومین طرحی که کشیدم خوب شد..به ظاهر پرسپکتیوش سخت نمیاد اما موقع کشیدن اگه بخوای خوب دربیاد اذیت میکنه :icon_pf (34): من از بس سرفه می کنم هی دستم خط می خوره 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من از بس سرفه می کنم هی دستم خط می خوره اون چه شکلکیه مهناز :ws28: الهیییییی...اکشال نداره دوستم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بشه ها مال من خیلی زشت شد 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ مهناز جون؛ پرسپکتیوت خوب نشده؛ بافتت خوبه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بشه ها مال من خیلی زشت شد به نظرم كارت خوب شده... اسمونت فقط خوب نيس و اين كه چرا تو كارتون انسان ؟؟؟.... سايه هم نداره... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اینم کار منه مازیکا و روانویسم ته کشیده بود به زور یکمکی رنگ داد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خوب نشده زیاد...... آفریییین دوس جونم, خوبه :62izy85: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ کس نظر نداد چرا مهناز جونم پرسپکتیوت ایراد داره.زاویه خطها با هم فرق داره انگار هر خطی به یه گریز جدا رفته...:flowerysmile: خوب نشده زیاد...... شکست نفسی بچه ها منو کشته!! خوفهههههههههه دیگه اینم کار منه مازیکا و روانویسم ته کشیده بود به زور یکمکی رنگ داد عالیییییییی...تورو که می دونم کارت خوبه :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ عالیییییییی...تورو که می دونم کارت خوبه :flowerysmile: میسیییییییییییی دوست جونم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بشه ها مال من خیلی زشت شد خسته نباشی جیگرم پرسپکتیوت اشکال داره ولی رنگ و بافتت خوب شده آسمونشو کمی خراب کردی خوب نشده زیاد...... اتفاقا خوب شده ریاد به نظرم حجمت نسبت به محیط اطافت کوچیک شده یه کمی بزرگتر می کشیدی قشنگتر هم می شد اینم کار منه مازیکا و روانویسم ته کشیده بود به زور یکمکی رنگ داد خیلی خوب شده عسیسممممممممم من ایرادی توش نمی بینم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ماشالله....کاراتونوووووووووووووووووووو.......خیلی خیلی قشنگه!!! بهتون حسودیم شد!!! من راندو رو خیلی دوس دارم یاد بگیرم ،ولی متاسفانه استادی که ما داشتیم اصن باهمون راندو کار نکرد.... فقط کورکی کار کرد!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده