* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ :62izy85: منم بالاخره کشیدیم :dancegirl2:اول اینو کشیدم احساس کردم شبیه نقاشی شده بعد اون پائینیو کشیدم آسمونش بد شد خطاشم الان دقت کردم خیلی کج و کوله شده ولی دیگه حسش نبود بکشم . منتظر انتقادات سازنده دوستان استم دومی خیلیییییییییییییی زیاد خوبه :62izy85: میشه بگی تو دومی از چیا استفاده کردی؟ ماژیک و؟؟؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ :62izy85: دومی خیلیییییییییییییی زیاد خوبه :62izy85: میشه بگی تو دومی از چیا استفاده کردی؟ ماژیک و؟؟؟ اا مرسییی :wubpink: رنگ سفید و مشکی اکریلیک + ی کوشولو لاک غلط گیر 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ شیمااااااااا خیلی خوب شدهههههههه :rose: هم پرسپکتیو وهم راندو...چمن اولی هم خیلی طبیعی شده آدم دلش می خواد روش بشینه 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ شیمااااااااا خیلی خوب شدهههههههه :rose:هم پرسپکتیو وهم راندو...چمن اولی هم خیلی طبیعی شده آدم دلش می خواد روش بشینه مرسی :wubpink: رنگای سبزمو هی قاطی کردم اینجوری شد کلا رنگ میبینم باید بازی کنم باهاشون دست خودم نیست واسه همین بیشتر سیاه سفید کار میکنم ک رنگ بازی نکنم کارم خراب بشه :45645: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اوووووول من کشیدی ام بابا حرفه ایییییییییییی عالیههههههههه لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی 5 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی كارت خيلي خوبه... از طرف نازك ماژيك استفاده نكن... و رو رنگ دوباره بي نظم حركت كني كيفيتو مياره پايين... . زيبا بود لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من اينو امروز كشيدم... نميدونستم ي طرح خاص بايد باشه........ موضوع:هتل(شبيه ي هتل هايت هم هس..) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی خیلیییییییییییییی خوبه وووووووو من میخواستم بکشم، کاراتونو دیدم پشیمون شدم، آبروم میره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خیلیییییییییییییی خوبه وووووووو من میخواستم بکشم، کاراتونو دیدم پشیمون شدم، آبروم میره:icon_pf (34): عه این حرفا چیه تند باش برو بکش ببینم:w410: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من اينو امروز كشيدم...نميدونستم ي طرح خاص بايد باشه........ موضوع:هتل(شبيه ي هتل هايت هم هس..) من خیلی از این مدل آسمونا دوست دارم؛خیلییی کارت خوبه، خسته نباشی یه سوال اینا که تو مسیر هتل کشیدی , آدمن؟؟؟ نسبت به درختا خیلی کوچیک نیست؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی فاطی جون خسته نباشی عزیزم کارت خیلی خوب شده :flowerysmile: فقط یکم بیشتر از نوک پهن مارکر استفاده کن .مخصوصا واسه راندوی چمن و درخت...یعنی با هر دونوک مارکر بازی کن موقع راندو 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ فاطی جون خسته نباشی عزیزم کارت خیلی خوب شده :flowerysmile:فقط یکم بیشتر از نوک پهن مارکر استفاده کن .مخصوصا واسه راندوی چمن و درخت...یعنی با هر دونوک مارکر بازی کن موقع راندو مرسی چشم، یه کم برام سخته ولی سعی می کنم عادت کردم اینجوری!!!!! 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من خیلی از این مدل آسمونا دوست دارم؛خیلییی کارت خوبه، خسته نباشی یه سوال اینا که تو مسیر هتل کشیدی , آدمن؟؟؟ نسبت به درختا خیلی کوچیک نیست؟؟؟ خط ديد بالا طبقه اول هس... به نظرم تناسب داره... ادما معمولا 1.7 و درختا فك كنم معمولا 6 متر... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خط ديد بالا طبقه اول هس...به نظرم تناسب داره... ادما معمولا 1.7 و درختا فك كنم معمولا 6 متر... آهان, اوکی ؛درسته لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بابا حرفه ایییییییییییی عالیههههههههه مرسییییییی :wubpink: شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی مرسی :wubpink: کارت تو هم خیلی خوب شده پرسپکتیوشم خیلی خوب و دقیقه انتقادی بهش وارد نیست 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها اینم کار من :62izy85: نمیدونم چرا انخد شلوخ پلوخ شد 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من هر چی می کشم...خوب نمی شه 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من هر چی می کشم...خوب نمی شه مهناز واسه منم سومین طرحی که کشیدم خوب شد..به ظاهر پرسپکتیوش سخت نمیاد اما موقع کشیدن اگه بخوای خوب دربیاد اذیت میکنه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده