* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 مهر، 2011 :62izy85: منم بالاخره کشیدیم :dancegirl2:اول اینو کشیدم احساس کردم شبیه نقاشی شده بعد اون پائینیو کشیدم آسمونش بد شد خطاشم الان دقت کردم خیلی کج و کوله شده ولی دیگه حسش نبود بکشم . منتظر انتقادات سازنده دوستان استم دومی خیلیییییییییییییی زیاد خوبه :62izy85: میشه بگی تو دومی از چیا استفاده کردی؟ ماژیک و؟؟؟
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 28 مهر، 2011 :62izy85: دومی خیلیییییییییییییی زیاد خوبه :62izy85: میشه بگی تو دومی از چیا استفاده کردی؟ ماژیک و؟؟؟ اا مرسییی :wubpink: رنگ سفید و مشکی اکریلیک + ی کوشولو لاک غلط گیر 1
سـارا 20071 ارسال شده در 28 مهر، 2011 شیمااااااااا خیلی خوب شدهههههههه :rose: هم پرسپکتیو وهم راندو...چمن اولی هم خیلی طبیعی شده آدم دلش می خواد روش بشینه 2
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 28 مهر، 2011 شیمااااااااا خیلی خوب شدهههههههه :rose:هم پرسپکتیو وهم راندو...چمن اولی هم خیلی طبیعی شده آدم دلش می خواد روش بشینه مرسی :wubpink: رنگای سبزمو هی قاطی کردم اینجوری شد کلا رنگ میبینم باید بازی کنم باهاشون دست خودم نیست واسه همین بیشتر سیاه سفید کار میکنم ک رنگ بازی نکنم کارم خراب بشه :45645: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 اوووووول من کشیدی ام بابا حرفه ایییییییییییی عالیههههههههه
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 آبان، 2011 شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی 5
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی كارت خيلي خوبه... از طرف نازك ماژيك استفاده نكن... و رو رنگ دوباره بي نظم حركت كني كيفيتو مياره پايين... . زيبا بود
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 من اينو امروز كشيدم... نميدونستم ي طرح خاص بايد باشه........ موضوع:هتل(شبيه ي هتل هايت هم هس..)
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی خیلیییییییییییییی خوبه وووووووو من میخواستم بکشم، کاراتونو دیدم پشیمون شدم، آبروم میره:icon_pf (34):
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خیلیییییییییییییی خوبه وووووووو من میخواستم بکشم، کاراتونو دیدم پشیمون شدم، آبروم میره:icon_pf (34): عه این حرفا چیه تند باش برو بکش ببینم:w410:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 من اينو امروز كشيدم...نميدونستم ي طرح خاص بايد باشه........ موضوع:هتل(شبيه ي هتل هايت هم هس..) من خیلی از این مدل آسمونا دوست دارم؛خیلییی کارت خوبه، خسته نباشی یه سوال اینا که تو مسیر هتل کشیدی , آدمن؟؟؟ نسبت به درختا خیلی کوچیک نیست؟؟؟
سـارا 20071 ارسال شده در 2 آبان، 2011 شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی فاطی جون خسته نباشی عزیزم کارت خیلی خوب شده :flowerysmile: فقط یکم بیشتر از نوک پهن مارکر استفاده کن .مخصوصا واسه راندوی چمن و درخت...یعنی با هر دونوک مارکر بازی کن موقع راندو 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 آبان، 2011 فاطی جون خسته نباشی عزیزم کارت خیلی خوب شده :flowerysmile:فقط یکم بیشتر از نوک پهن مارکر استفاده کن .مخصوصا واسه راندوی چمن و درخت...یعنی با هر دونوک مارکر بازی کن موقع راندو مرسی چشم، یه کم برام سخته ولی سعی می کنم عادت کردم اینجوری!!!!! 1
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 من خیلی از این مدل آسمونا دوست دارم؛خیلییی کارت خوبه، خسته نباشی یه سوال اینا که تو مسیر هتل کشیدی , آدمن؟؟؟ نسبت به درختا خیلی کوچیک نیست؟؟؟ خط ديد بالا طبقه اول هس... به نظرم تناسب داره... ادما معمولا 1.7 و درختا فك كنم معمولا 6 متر...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 خط ديد بالا طبقه اول هس...به نظرم تناسب داره... ادما معمولا 1.7 و درختا فك كنم معمولا 6 متر... آهان, اوکی ؛درسته
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 2 آبان، 2011 بابا حرفه ایییییییییییی عالیههههههههه مرسییییییی :wubpink: شیما جون انصافا کارت خیلی فوق العاده ست ایول دمت گرم اینم کار من منتظر نظرات و انتقادات هستیم:دی مرسی :wubpink: کارت تو هم خیلی خوب شده پرسپکتیوشم خیلی خوب و دقیقه انتقادی بهش وارد نیست 1
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آبان، 2011 من هر چی می کشم...خوب نمی شه مهناز واسه منم سومین طرحی که کشیدم خوب شد..به ظاهر پرسپکتیوش سخت نمیاد اما موقع کشیدن اگه بخوای خوب دربیاد اذیت میکنه :icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده