.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اینا چند تا از کارای آبرنگ منه که البته ترم 2 کار کردم ولی بعد اون دیگه دست به آبرنگ نزدم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ... . زیباست............. ترم 2 اینطوری میزدید پس الان دیگه بهترینید دیگ . . کارای ریچاردمیر بهتر بود با سیاه خیلی کمرنگ رنگ میکردی سفید بودنشو کاراشو نشون میدادی لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ... . زیباست............. ترم 2 اینطوری میزدید پس الان دیگه بهترینید دیگ . . کارای ریچاردمیر بهتر بود با سیاه خیلی کمرنگ رنگ میکردی سفید بودنشو کاراشو نشون میدادی از اون موقع دست نزدم یادم رفته حتی ترکیب رنگاش آره راس می گی ناشی گریه دیگه 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ کارات خیلی خوبه ولی به نظرت اگه با راپید یا جوهر مرکب رو حجمش کار میکردی و بهش بافت میدادی عالی نبود؟ ببین مثلا یه افرادی هستن هیچ موقع از رنگ سبز تو راندوشون استفاده نمی کنن ولی با بافتی که میزارن نشون میدن که اون درخته و حتی چه درختیه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ کارات خیلی خوبه ولی به نظرت اگه با راپید یا جوهر مرکب رو حجمش کار میکردی و بهش بافت میدادی عالی نبود؟ ببین مثلا یه افرادی هستن هیچ موقع از رنگ سبز تو راندوشون استفاده نمی کنن ولی با بافتی که میزارن نشون میدن که اون درخته و حتی چه درختیه اهوم، الان من زیاد از راپید برای بافت دادن استفاده می کنم تو این کارا هم این کارو می کردم کارو جون دار می کرد 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ وای چقد قشنگه:w70: من خودمو بکشمم عمرا بتونم همچین چیزی دربیارم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اینا عمرا اگه احتیاج به کرکسیون داشته باشن:obm: چطوری می کشی اینارووووووو:obm: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ وای چقد قشنگه:w70:من خودمو بکشمم عمرا بتونم همچین چیزی دربیارم:icon_pf (34): از رو کارت معلومه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اینا عمرا اگه احتیاج به کرکسیون داشته باشن:obm:چطوری می کشی اینارووووووو:obm: چرا عزیزم دفت کنی میبینی چقدر ضایع اند بعضی جاهاشون همون جور که شماها میکشین رو نمیکنین لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ شایداین اسکیس خوبه؟ طرح 2 منه نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: کارت خوب شده فقط به نظرم اون قرمزه یه مقدار پر رنگه.... بعدم پله هات رو می تونی دو تیکه کنی... آدم می میره بخواد اون همه پله رو ییهو بره بالا! 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ کارت خوب شده فقط به نظرم اون قرمزه یه مقدار پر رنگه.... بعدم پله هات رو می تونی دو تیکه کنی... آدم می میره بخواد اون همه پله رو ییهو بره بالا! . . ممنون از نظرت لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ سه روز واsتادیم و کسی نیومد نظر بده ....طرح تصویب می شه برای این دفعه... من شروع می کنم چون از هفته ی دیگه دانشگاهم شروع می شه نمی رسم. بقیه هم می تونن بعد از تحویل طرح هاشون کارها رو تحویل بدن . . طرح کدومه؟ من میخوام بزنم!:w410: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ اینم کار مننظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا سرعت به نظر من که راندوش خیلی خوب شده فقط یخورده تو کشیدن خطای صاف مشکل داری!! 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ اینم کار مننظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو این مدت خوبه اونم ابرنگ ولی دوستم خیلی استرس داری؟ با قلمو خیلی ناجور به قولی درگیر بودی:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده