.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 اینا چند تا از کارای آبرنگ منه که البته ترم 2 کار کردم ولی بعد اون دیگه دست به آبرنگ نزدم:icon_pf (34): 5
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 31 فروردین، 2011 ... . زیباست............. ترم 2 اینطوری میزدید پس الان دیگه بهترینید دیگ . . کارای ریچاردمیر بهتر بود با سیاه خیلی کمرنگ رنگ میکردی سفید بودنشو کاراشو نشون میدادی
.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 ... . زیباست............. ترم 2 اینطوری میزدید پس الان دیگه بهترینید دیگ . . کارای ریچاردمیر بهتر بود با سیاه خیلی کمرنگ رنگ میکردی سفید بودنشو کاراشو نشون میدادی از اون موقع دست نزدم یادم رفته حتی ترکیب رنگاش آره راس می گی ناشی گریه دیگه 1
lady architect 5358 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 کارات خیلی خوبه ولی به نظرت اگه با راپید یا جوهر مرکب رو حجمش کار میکردی و بهش بافت میدادی عالی نبود؟ ببین مثلا یه افرادی هستن هیچ موقع از رنگ سبز تو راندوشون استفاده نمی کنن ولی با بافتی که میزارن نشون میدن که اون درخته و حتی چه درختیه 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 کارات خیلی خوبه ولی به نظرت اگه با راپید یا جوهر مرکب رو حجمش کار میکردی و بهش بافت میدادی عالی نبود؟ ببین مثلا یه افرادی هستن هیچ موقع از رنگ سبز تو راندوشون استفاده نمی کنن ولی با بافتی که میزارن نشون میدن که اون درخته و حتی چه درختیه اهوم، الان من زیاد از راپید برای بافت دادن استفاده می کنم تو این کارا هم این کارو می کردم کارو جون دار می کرد 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 وای چقد قشنگه:w70: من خودمو بکشمم عمرا بتونم همچین چیزی دربیارم:icon_pf (34): 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 اینا عمرا اگه احتیاج به کرکسیون داشته باشن:obm: چطوری می کشی اینارووووووو:obm: 1
lady architect 5358 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 وای چقد قشنگه:w70:من خودمو بکشمم عمرا بتونم همچین چیزی دربیارم:icon_pf (34): از رو کارت معلومه
lady architect 5358 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 اینا عمرا اگه احتیاج به کرکسیون داشته باشن:obm:چطوری می کشی اینارووووووو:obm: چرا عزیزم دفت کنی میبینی چقدر ضایع اند بعضی جاهاشون همون جور که شماها میکشین رو نمیکنین
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2011 شایداین اسکیس خوبه؟ طرح 2 منه نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: کارت خوب شده فقط به نظرم اون قرمزه یه مقدار پر رنگه.... بعدم پله هات رو می تونی دو تیکه کنی... آدم می میره بخواد اون همه پله رو ییهو بره بالا! 2
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 کارت خوب شده فقط به نظرم اون قرمزه یه مقدار پر رنگه.... بعدم پله هات رو می تونی دو تیکه کنی... آدم می میره بخواد اون همه پله رو ییهو بره بالا! . . ممنون از نظرت
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 سه روز واsتادیم و کسی نیومد نظر بده ....طرح تصویب می شه برای این دفعه... من شروع می کنم چون از هفته ی دیگه دانشگاهم شروع می شه نمی رسم. بقیه هم می تونن بعد از تحویل طرح هاشون کارها رو تحویل بدن . . طرح کدومه؟ من میخوام بزنم!:w410:
Arpak 8511 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 اینم کار مننظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا سرعت به نظر من که راندوش خیلی خوب شده فقط یخورده تو کشیدن خطای صاف مشکل داری!! 2
lady architect 5358 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 اینم کار مننظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو این مدت خوبه اونم ابرنگ ولی دوستم خیلی استرس داری؟ با قلمو خیلی ناجور به قولی درگیر بودی:banel_smiley_52: 1
ارسال های توصیه شده