armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آبان، 2010 منم کاملا موافقم نمی دونم چرا استادا دیگه با جونو دل درس نمیدن تازشم اکثرا به فکر فرار از ایرانن. واقعا چرا ما باید ضرر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws44: مطمئن باش اگه به سوالت جواب نده ضایع میشه تو ازش بخواه بیجا میکنه جواب نده اهاااااااااا از اینکه تو اون تاپیک مخالف بودم لجت گرفتهتو هر کاری که تو باشی من مخالفم بیشین بینیم بااااااااا
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 1 آبان، 2010 من یه بار زنگ زدم یه دانشگاهی ... گفتم می خوام برای دانشگاه شما در خواست بدم آلبوم کار می خواید یا نه؟ گفت رشتت چیه؟ گفتم معماری. گفت واستا یه لحظه..... دیدم یه آقاهه گوشی برداشت... کلی تحویلم گرفت... آخر سر گفت کاراتو برام ایمیل کن. ایمیلشو داد. رفتم تو سایت دانشگاه ببیتم درسته ایمیلش.... فکر کنید کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معاون رئیس دانشکده ی معماری اون دانشگاه!!!!!!!!!!:jawdrop: 3 سوت بعد هم ایمیلم و جواب داد 4
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آبان، 2010 من یه بار زنگ زدم یا دانشگاهی ... گفتم می خوام برای دانشگاه شما در خواست بدم آلبوم کار می خواید یا نه؟ گفت رشتت چیه؟ گفتم معماری. گفت واستا یه لحظه..... دیدم یه آقاهه گوشی برداشت... کلی تحویلم گرفت... آخر سر گفت کاراتو برام ایمیل کن. ایمیلشو داد. رفتم تو سایت دانشگاه ببیتم درسته ایمیلش.... فکر کنید کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معاون رئیس دانشکده ی معماری اون دانشگاه!!!!!!!!!!:jawdrop: 3 سوت بعد هم ایمیلم و جواب داد اخه تو سرتو داری میزاری رو سر ما:w00: 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 1 آبان، 2010 من یه بار زنگ زدم یه دانشگاهی ... گفتم می خوام برای دانشگاه شما در خواست بدم آلبوم کار می خواید یا نه؟ گفت رشتت چیه؟ گفتم معماری. گفت واستا یه لحظه..... دیدم یه آقاهه گوشی برداشت... کلی تحویلم گرفت... آخر سر گفت کاراتو برام ایمیل کن. ایمیلشو داد. رفتم تو سایت دانشگاه ببیتم درسته ایمیلش.... فکر کنید کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معاون رئیس دانشکده ی معماری اون دانشگاه!!!!!!!!!!:jawdrop: 3 سوت بعد هم ایمیلم و جواب داد زهر مار . . .! راستی : ننه اومده! 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 1 آبان، 2010 اخه تو سرتو داری میزاری رو سر ما:w00: زهر مار . . .! راستی : ننه اومده! دلتون بسوووووووزه :2525s:
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 1 آبان، 2010 حالا اینو داشته باشید.... یه بار رفتم دانشگاه با مدیر برنامه ریزی دانشگاه کار داشتم... بنده خدا فکر کرد من استادم... کلی تحویلم گرفت .... بعد از چند لحظه گفتم: ببخشید من دانشجو ام نه استاد!!! گفت: خانوووووووووووووم برو بیرون... کی گفته بیای اینجا؟:w00: آیییییییییییی ضایع شدم 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آبان، 2010 حالا اینو داشته باشید.... یه بار رفتم دانشگاه با مدیر برنامه ریزی دانشگاه کار داشتم... بنده خدا فکر کرد من استادم... کلی تحویلم گرفت .... بعد از چند لحظه گفتم: ببخشید من دانشجو ام نه استاد!!! گفت: خانوووووووووووووم برو بیرون... کی گفته بیای اینجا؟:w00: آیییییییییییی ضایع شدم باید میزد تو اون مخت :gnugghender::zadan: 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 2 آبان، 2010 به نظرم بهتر بود می نوشتی اتاق استادان! چون همه ی استادا توی یه اتاق هستن! بیشتر وقتا هم توی اتاق نیستن! همیشه بیرونن! 1
ارسال های توصیه شده