رفتن به مطلب

تفاوت اتاق استاد ایرانی.....و اتاق استاد ژاپنی...

هوتن

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 69
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

بوگوو

حقش بود یا کلک زد ؟

بوگووووووو

دانشگاه ما باید هنگام ورود چکاپ روانشناسی میشدی+چکاپ پزشکی.......همه چیزو چک میکردن ..........از نوار مغز نوارقلب........اگه شک داشتن اکو قلب....چشم.......خون کامل......عکس قفسه سینه.........شنوایی سنجی .............تست هوش...........و بماند.....

یکی از دانشجوها بعد یه مدت کم کم خودشو زد به دیوونگی ...........تو کلاسا فحش به استاد میداد............یه مدیر گروه داشتیم از استادای زمان شاه بود خداییشم مرد خوبی بود ...........وسط سالن داد میزد ساواکی تو با با انقلاب مشکل داری میخوای منو بندازی چون من انقلابیم ............هروقت یه درسی رو میوفتاد..........میرفت دادگاه شکایت میکرد.......به یه بهونه ای استادارو میبرد دادگاه...........خلاصه .........غذا نمیخورد ..........خیلی لاغر شده بود..........یه وقتایی میزد به سرش میرفت چمنای دانشکده رو میخورد..............بگذریم......البته اینو بگم داداش این اقا قاضی بود و خرش میرفت.........بعد یه مدت دانشکده این اقا رو ملزم کرد که باید چکاپ مجدد بده و این اقا روانیه و بدرد این رشته نمیخوره..............اینم رفت چکاپ داد و پزشک معتمد و روانشپزشک معتمد و روانشناس دانشکده امضاء کردن که این مشکل روانی داره و نباید تو این حرفه باشه..........براش جلسه گذاشتن و اخراجش کردن...............اینم رفت دادگاه شکایت کرد ..........که به تایید پزشک همین سازمان من زمان ورودم به اینجا سالم بودم.................در طول مدت اینها منو روانی کردن................و اسنادشم موجوده ه............همین شکایتهایی که کردم..........نزدیک 20 تا شکایت کرده بود و...........شکایتها هم خیلی حساب شده بود..........و حالا به تایید همین پزشکان معتمد همین سازمان من دیوانه شدم و روانی شدم............یکی از دوستای داداشش هم شد وکیلش...........خیلی باحال اومدن مسئولین دانشگاهو کشیدن دادگاه و 30 میلیونو گرفت...........اگه نمیدادن بدتر به سرشون میوورد....علنا تهدید کرد تا پای اعدام میبرمتون..........و اینجوری یعد پرفتن پول زد و رفت یه دانشگاه دیگه درسشو خوند..........بعله به این میگن دانشجو .............نه به ماها

• Like 6
لینک به دیدگاه
دانشگاه ما باید هنگام ورود چکاپ روانشناسی میشدی+چکاپ پزشکی.......همه چیزو چک میکردن ..........از نوار مغز نوارقلب........اگه شک داشتن اکو قلب....چشم.......خون کامل......عکس قفسه سینه.........شنوایی سنجی .............تست هوش...........و بماند.....

یکی از دانشجوها بعد یه مدت کم کم خودشو زد به دیوونگی ...........تو کلاسا فحش به استاد میداد............یه مدیر گروه داشتیم از استادای زمان شاه بود خداییشم مرد خوبی بود ...........وسط سالن داد میزد ساواکی تو با با انقلاب مشکل داری میخوای منو بندازی چون من انقلابیم ............هروقت یه درسی رو میوفتاد..........میرفت دادگاه شکایت میکرد.......به یه بهونه ای استادارو میبرد دادگاه...........خلاصه .........غذا نمیخورد ..........خیلی لاغر شده بود..........یه وقتایی میزد به سرش میرفت چمنای دانشکده رو میخورد..............بگذریم......البته اینو بگم داداش این اقا قاضی بود و خرش میرفت.........بعد یه مدت دانشکده این اقا رو ملزم کرد که باید چکاپ مجدد بده و این اقا روانیه و بدرد این رشته نمیخوره..............اینم رفت چکاپ داد و پزشک معتمد و روانشپزشک معتمد و روانشناس دانشکده امضاء کردن که این مشکل روانی داره و نباید تو این حرفه باشه..........براش جلسه گذاشتن و اخراجش کردن...............اینم رفت دادگاه شکایت کرد ..........که به تایید پزشک همین سازمان من زمان ورودم به اینجا سالم بودم.................در طول مدت اینها منو روانی کردن................و اسنادشم موجوده ه............همین شکایتهایی که کردم..........نزدیک 20 تا شکایت کرده بود و...........شکایتها هم خیلی حساب شده بود..........و حالا به تایید همین پزشکان معتمد همین سازمان من دیوانه شدم و روانی شدم............یکی از دوستای داداشش هم شد وکیلش...........خیلی باحال اومدن مسئولین دانشگاهو کشیدن دادگاه و 30 میلیونو گرفت...........اگه نمیدادن بدتر به سرشون میوورد....علنا تهدید کرد تا پای اعدام میبرمتون..........و اینجوری یعد پرفتن پول زد و رفت یه دانشگاه دیگه درسشو خوند..........بعله به این میگن دانشجو .............نه به ماها

چه کاریه خوووووووووووووووب:jawdrop:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه کاریه خوووووووووووووووب:jawdrop:

عزیزم اون موقع پول یه اپارتمان بود تو تهران.............

اگه تموم میکرد و 30 سالم کار میکرد شاید میتونس یه اپارتمان تو تهران بخره

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب تو خیلی چیزی که سرت رو مثل چیز میندازی.:ws3:

من اگه جای تو بودم همونجا سریع گزارش میدادم.استاد باد جوابگو باشه .

آخه گولاخ! بریم چیو گزارش کنیم!!! :banel_smiley_4:

بگیم استاد نمیخواد راهنماییمون کنه!!!:w00:

من ترم دوم یه استاد باهام لج بود ریاضی دو منو با 9.75 انداخت!! رفتم پیش مدیر گروه گفتم این خانم نمیخواد ورقمو در بیاره و منم شدیدا مشکوکم! گفت به من چه!!!! :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخه گولاخ! بریم چیو گزارش کنیم!!! :banel_smiley_4:

بگیم استاد نمیخواد راهنماییمون کنه!!!:w00:

من ترم دوم یه استاد باهام لج بود ریاضی دو منو با 9.75 انداخت!! رفتم پیش مدیر گروه گفتم این خانم نمیخواد ورقمو در بیاره و منم شدیدا مشکوکم! گفت به من چه!!!! :icon_pf (34):

شماها بلد نیستین به من چه:banel_smiley_4:

من تا حالا مشکل نمره نداشتم تجره نادارم .

ولی اینکه یکی نخواد کارمو راه بندازه یا بپیچونه هر بار به پستم خورده باشه اساسش حال گرفتم .:167::167::167::w16:

لینک به دیدگاه
شماها بلد نیستین به من چه:banel_smiley_4:

من تا حالا مشکل نمره نداشتم تجره نادارم .

ولی اینکه یکی نخواد کارمو راه بندازه یا بپیچونه هر بار به پستم خورده باشه اساسش حال گرفتم .:167::167::167::w16:

باریکلا....:girl_in_dreams:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه عزیز این حرفارو نزن خندم میگیره!!! :ws3:

استاد نخواد کاری برات نمیکنه . . . حالا تو تا صبح خودتو به درو دیوار بکوب! دستتم به جایی بند نیست!

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه عزیز این حرفارو نزن خندم میگیره!!! :ws3:

استاد نخواد کاری برات نمیکنه . . . حالا تو تا صبح خودتو به درو دیوار بکوب! دستتم به جایی بند نیست!

از خودت خندت بگیره که نمیتونی.

من که تا حالا استادی نپیچوندم.مدیر گروه پیجونده که حالش گرفته شده.:167:

لینک به دیدگاه
:icon_pf (34): استادای اینجا فقط کلاس گذاشتنو بلدن! همین!! :icon_pf (10):

اگرم چیزی بلد باشن ، به همین راحتی در اختیار کسی نمی زارن :banel_smiley_4:

منم کاملا موافقم

نمی دونم چرا استادا دیگه با جونو دل درس نمیدن تازشم اکثرا به فکر فرار از ایرانن. :ws38:

واقعا چرا ما باید ضرر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws44::ws44:

لینک به دیدگاه
از خودت خندت بگیره که نمیتونی.

من که تا حالا استادی نپیچوندم.مدیر گروه پیجونده که حالش گرفته شده.:167:

خو حتما خیلی گولاخ بوده!

همه رو به یه چشم نبین!

یه استادی داریم . . . شیمی-فیزیک درس میده . . . به یه بنده خدایی گیر داده الان سه ترمه با 9.5 میندازتش!!!:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خو حتما خیلی گولاخ بوده!

همه رو به یه چشم نبین!

یه استادی داریم . . . شیمی-فیزیک درس میده . . . به یه بنده خدایی گیر داده الان سه ترمه با 9.5 میندازتش!!!:ws28:

:ws28::ws28::ws28:بیچاره.ما هم همچین استادی داریم .بحث استادا جداست .

دوست من برگش رو کشیدن بیرون تصحیح کردن شد 16 استاد گفت ولی من تشخیص میدم به اندازه 8 میفهمی 8 داد هیچ کی هم هیچی نگفت.:banel_smiley_4:

این حرفتو قبول دارم .

لینک به دیدگاه
من چن ماه پیش رفتم پیش یکیشون برای تحقیقات نانو!

خیلی مودبانه گفت فعلا از این . . .نخور و منو انداخت بیرون!!!:ws52:

دقیقا...

منم یه بار رفتم پیش یکی از اساتید محترم... بعد در مورد Data Mining میخواستم یه راهنمایی ازش بگیرم در مورد یه تحقیق...

بهم گفت آخه تو اصلا میفهمی Data Mining چیه ؟ :w58:

الان سر خورده شدید؟:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...