سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همین دیگهرفتم پیش استادمون...ادامه نداره قبلو بعدشم یکم بگو حالا دوره همیم 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق:ws3: الان یعنی به من حرف بد زدی ؟ :icon_razz: یعنی چی گفتی ؟؟ به "او" ازت شکایت خواهم کرد... همین دیگهرفتم پیش استادمون...ادامه نداره :ws28: میلاد خله... مدیر گروه های یونیه ماهم خیلی خوبنمخصوصا مدیر ما همه دارن از بدیشون مینالن... شما داری از خوبیش میگی... :w58: اون کلمه ی "ما هم" از کجا اومده ؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ قبلو بعدشم یکم بگو حالا دوره همیم تو مگه قبل رو بعد داستانتو گفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ زمان دانشجویی ما یه دفعه یکی از دانشجوها زد تو گوش یه استاد...........بخاطر بی احترامی که کرده بود.........هیچ کاریشم نکردن 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همه دارن از بدیشون مینالن... شما داری از خوبیش میگی... :w58: اون کلمه ی "ما هم" از کجا اومده ؟ خوب یونیه ما رو میگم دیگه.:w00: خوب بودن مدیر گروه به ادمش بستگی داره نه به دانشگاه. 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب یونیه ما رو میگم دیگه.:w00: خوب بودن مدیر گروه به ادمش بستگی داره نه به دانشگاه. ها ؟ خوب اینطوری که ما زخم خورده ها در حقمون بی عدالتی میشه... یعنی آخه مگه من چیکار کرده بودم که استادم بهم گفت تو چیزی حالیت نیست ؟ من فقط دنبال علم (نمره ) بودم... کلا استاتید کامپیوتر یکم قاطی دارن... شما کامپیوتر نیستی نمیدونی... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همه دارن از بدیشون مینالن... شما داری از خوبیش میگی... :w58:اون کلمه ی "ما هم" از کجا اومده ؟ خوب یونیه ما رو میگم دیگه.:w00: خوب بودن مدیر گروه به ادمش بستگی داره نه به دانشگاه. فامیلتونه؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ها ؟ خوب اینطوری که ما زخم خورده ها در حقمون بی عدالتی میشه... یعنی آخه مگه من چیکار کرده بودم که استادم بهم گفت تو چیزی حالیت نیست ؟ من فقط دنبال علم (نمره ) بودم... کلا استاتید کامپیوتر یکم قاطی دارن... شما کامپیوتر نیستی نمیدونی... :icon_razz: درسته داداشم. ولی من اگه جای تو بودمو این حرفو استادم بهم میزد میزدم در گوشش بخدا. هرجا هم منو میبردن خلاصه خشتک اون استادو میکشیدم حتی اگه اخراج شم. ببین هیچ کس حق بی احترامی به کس دیگه ایو نداره 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ فامیلتونه؟ نه بابا فامیل چیه . اتفاقا اون رشتیه منم انزلی چی.این دوتاهم که مثل آبو آتیشن. ولی یارو خیلی آدم خوبیه خداییش.تمام کارامونو راه میندازه. لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ درسته داداشم.ولی من اگه جای تو بودمو این حرفو استادم بهم میزد میزدم در گوشش بخدا. هرجا هم منو میبردن خلاصه خشتک اون استادو میکشیدم حتی اگه اخراج شم. ببین هیچ کس حق بی احترامی به کس دیگه ایو نداره :ubhuekdv133q83a7yy7:3384s:احترام استاد واجبه لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو مگه قبل رو بعد داستانتو گفتی؟ اوووووووووووووووووو این همه تعریف کردم.برو بخون اصلا تعریف نکن 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو دهات ما استادا اتاخ ندارن!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7:3384s:احترام استاد واجبه احترام درسته که واجبه.درصورتی که متقابل باشه. استادم مثل ما دانشجوها آدمه خدا که نیست. اصن بیجا میکنه بی احترامی میکنه به دانشجو. اون واسه اون موقه ها بود که با خط کش کف دستی میخوردیم.(چه حالی میداد) 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ احترام درسته که واجبه.درصورتی که متقابل باشه.استادم مثل ما دانشجوها آدمه خدا که نیست. اصن بیجا میکنه بی احترامی میکنه به دانشجو. اون واسه اون موقه ها بود که با خط کش کف دستی میخوردیم.(چه حالی میداد) هر چیییییی. استادو باید فقط با مدیر گروه .مدیر گروهم با بالاتر از خودش حالشو گرفت .البته باید یا همه اینا رفیق باشی که هواتو داشته باشن . خودت نباید مسفقیم عمل کنی دهههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میخواین بهتون بگم چجوری یکی از دانشجوهای دانشگاه ما 30 میلیون غرامت گرفت از دانشگاه سال 79-80 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ هر چیییییی.استادو باید فقط با مدیر گروه .مدیر گروهم با بالاتر از خودش حالشو گرفت .البته باید یا همه اینا رفیق باشی که هواتو داشته باشن . خودت نباید مسفقیم عمل کنی دهههههههههههههههه اون فقط بابای آدمه که میتونه بی احترامی کنه به ادم اون موقع پیش بابابزرگم نباید بری.:w00: من زیر بار بی احترامی نمیرم نه از استاد نه از هیچ کس دیگه.:w00: مگه شهر هرته 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اون فقط بابای آدمه که میتونه بی احترامی کنه به ادم اون موقع پیش بابابزرگم نباید بری.:w00:من زیر بار بی احترامی نمیرم نه از استاد نه از هیچ کس دیگه.:w00: مگه شهر هرته :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7چه ربطی داره ؟ هنوز کلت بو قرمه سبزی میده بچه. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میخواین بهتون بگم چجوری یکی از دانشجوهای دانشگاه ما 30 میلیون غرامت گرفت از دانشگاه سال 79-80 :jawdrop:دمش گرمممم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میخواین بهتون بگم چجوری یکی از دانشجوهای دانشگاه ما 30 میلیون غرامت گرفت از دانشگاه سال 79-80 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: بوگوو حقش بود یا کلک زد ؟ بوگووووووو لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7چه ربطی داره ؟هنوز کلت بو قرمه سبزی میده بچه. نخیرم واسه شخصیتم ارزش قائلم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده