هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ روی در ورودی دفتر رئیس دانشگاه توكیو نوشته شده: 19 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ امان از ادعای اساتید محترم... من چن ماه پیش رفتم پیش یکیشون برای تحقیقات نانو! خیلی مودبانه گفت فعلا از این . . .نخور و منو انداخت بیرون!!! 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من چن ماه پیش رفتم پیش یکیشون برای تحقیقات نانو!خیلی مودبانه گفت فعلا از این . . .نخور و منو انداخت بیرون!!! دقیقا... منم یه بار رفتم پیش یکی از اساتید محترم... بعد در مورد Data Mining میخواستم یه راهنمایی ازش بگیرم در مورد یه تحقیق... بهم گفت آخه تو اصلا میفهمی Data Mining چیه ؟ 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا این اتقاق برا من افتاد منم حال مدیر گروهو گرفتم همونجا سریغ رفتم معاونت دانشگاه بدون اجازه از منشی رفتم داخل گفتم وظیفه این اقا پاسخ به دانشجوست اعصاب ندارم هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابعد زنگ زد بهش 3 سوت ردیف شد:w16: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا این اتقاق برا من افتاد منم حال مدیر گروهو گرفتم همونجا سریغ رفتم معاونت دانشگاه بدون اجازه از منشی رفتم داخل گفتم وظیفه این اقا پاسخ به دانشجوست اعصاب ندارم هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابعد زنگ زد بهش 3 سوت ردیف شد:w16: کار درستی کردی... ولی ترسناکی ها... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ کار درستی کردی... ولی ترسناکی ها... اعصاب ندارمو نگفتم ولی کلی حرف زدم که اگه جواب دانشجو رو نده چیکار میکنه پس با دوست دخترش حرف میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من تو این مساول حساسم کوتاه نمیام .:167::167: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا حالا سراسری خیلی خوبه هرکدوم از استادا یه اتاق دارن ولی این آزاد همگیشون عین چیز میرن تو یه اتاقی ....انگار اتاق دبیران ابتداییه حالا اونا رو ولش استاد اشتاد باشه زیر سنگ هم درس میده 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اعصاب ندارمو نگفتم ولی کلی حرف زدم که اگه جواب دانشجو رو نده چیکار میکنه پس با دوست دخترش حرف میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟من تو این مساول حساسم کوتاه نمیام .:167::167: افرین.آفرین.............:icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اعصاب ندارمو نگفتم ولی کلی حرف زدم که اگه جواب دانشجو رو نده چیکار میکنه پس با دوست دخترش حرف میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟من تو این مساول حساسم کوتاه نمیام .:167::167: به منم یاد بده... من اون روز اون استاده اینو بهم گفت سرم رو انداختم پایین از همون راهی که اومده بودم برگشتم... درم پشت سرم بستم... :shame: 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا حالا سراسری خیلی خوبه هرکدوم از استادا یه اتاق دارنولی این آزاد همگیشون عین چیز میرن تو یه اتاقی ....انگار اتاق دبیران ابتداییه حالا اونا رو ولش استاد اشتاد باشه زیر سنگ هم درس میده :ws28::ws28: بخش ابتداییش رو خوب اومدی... 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آره بابا تازه هرکدوم یه نیم ساعت زودتر از وقت کلاس میزنن که تو اون طو..ه صندلی پیدا کنن سر پا وای نستن 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به منم یاد بده... من اون روز اون استاده اینو بهم گفت سرم رو انداختم پایین از همون راهی که اومده بودم برگشتم... درم پشت سرم بستم... :shame: خوب تو خیلی چیزی که سرت رو مثل چیز میندازی. من اگه جای تو بودم همونجا سریع گزارش میدادم.استاد باد جوابگو باشه . ولی خوب میدونی به قول مامانم استاد ادم حق داره به گردن ادم در هیچ شرایطی حتی اگه عیر منطقی باشه نباید بی احترامی کنی بهش.:w16: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آره...منم یه روز رفتم پیش استادمون. 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تو خیلی چیزی که سرت رو مثل چیز میندازی.من اگه جای تو بودم همونجا سریع گزارش میدادم.استاد باد جوابگو باشه . ولی خوب میدونی به قول مامانم استاد ادم حق داره به گردن ادم در هیچ شرایطی حتی اگه عیر منطقی باشه نباید بی احترامی کنی بهش.:w16: من چیز نیستم... من پسر خوبیم... باورت نمیشه از اون بپرس... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آره...منم یه روز رفتم پیش استادمون. افریییییییییییین.خوب بعدش؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آره...منم یه روز رفتم پیش استادمون. :w58::w58: ادامه ی داستان در قسمت بعد ؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من چیز نیستم... من پسر خوبیم... باورت نمیشه از اون بپرس... بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق:ws3: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ افریییییییییییین.خوب بعدش؟ :w58::w58:ادامه ی داستان در قسمت بعد ؟ همین دیگه رفتم پیش استادمون...ادامه نداره 6 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مدیر گروه های یونیه ماهم خیلی خوبن مخصوصا مدیر ما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده