hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اولا بگم پدر و مادرم اومدن خونه و با توجه که اگر بفهمند در این ماه دارم مشروب میخورم بیچاره ام میکنند.پس برایم دعا کنید که متوجه نشوند. دوما دلیل اینکه تاپیک را باز کنم. یک چیز عجیب در مشروب خور ها هست.مثلا دایی خودم که فقط 30 سالش هست ولی در واقع یک الکلی هست. البته نه در حادش ولی اکثریت روز ها مشروب میخوره. این ولی تو ماه رمضون مشروب نمیخوره. از 10000 نفری که میشناسم.9990 انها در این ماه مشروب نمیخورند. ولی من از این قاطی هستم که همین ادمی که یک مست را در این ماه میبینه انگار که یک قاتل را دیده. اگر مشروب خوری گناه هست.حرام در تمام ماه ها هست. چطور این شخص گناه بزرگی در ماه دیگه نمیبینه ولی در این ماه میبینه به نظر منم یه کاری یا از نظر فرد غلطه که کلا نباید انجامش بده....یا به نادرست بودنش اعتقاد نداره پس انجامش میده.....دیگه تحت شرایط زمان و مکان مسخرست..... کسی که میگه مشروب خوردن تو ماه رمضون کار غلطیه یعنی تو ذاتش به نادرست بودن مشروبخواری ایمان داره.....پس چرا بقیه ماه ها می خوره؟! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر منم یه کاری یا از نظر فرد غلطه که کلا نباید انجامش بده....یا به نادرست بودنش اعتقاد نداره پس انجامش میده.....دیگه تحت شرایط زمان و مکان مسخرست..... کسی که میگه مشروب خوردن تو ماه رمضون کار غلطیه یعنی تو ذاتش به نادرست بودن مشروبخواری ایمان داره.....پس چرا بقیه ماه ها می خوره؟! دمت گرم.حرف دل من را زدی و پستی دادی که من نتونستم بدمش :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر منم یه کاری یا از نظر فرد غلطه که کلا نباید انجامش بده....یا به نادرست بودنش اعتقاد نداره پس انجامش میده.....دیگه تحت شرایط زمان و مکان مسخرست..... کسی که میگه مشروب خوردن تو ماه رمضون کار غلطیه یعنی تو ذاتش به نادرست بودن مشروبخواری ایمان داره.....پس چرا بقیه ماه ها می خوره؟! ببین هدی .........هر کاری یه قاعده ای داره...........حتی اگر تو ماه رمضون کسی میخوره...........به حرمت اینهمه ادمی که اعتقاد دارن به بد بودنش................باید پنهون کرد...........نه اینکه با افتخار ازش یاد کرد.............ما تنها تو یه بیابون زندگی نمیکنیم.................دور تا دور ما انسانهای دیگه ای هم هستن با اعتقادات و افکار مختلف............. 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببین هدی .........هر کاری یه قاعده ای داره...........حتی اگر تو ماه رمضون کسی میخوره...........به حرمت اینهمه ادمی که اعتقاد دارن به بد بودنش................باید پنهون کرد...........نه اینکه با افتخار ازش یاد کرد.............ما تنها تو یه بیابون زندگی نمیکنیم.................دور تا دور ما انسانهای دیگه ای هم هستن با اعتقادات و افکار مختلف............. ببین من نگفتم بره تو خیابون بخوره که(شکر خدا تو مملکت ما تو خیابون اونم تو سایر مواقع حرام هست هیچ تو حریم شخصی هم با خوردنش مشکل دارن) من حرفم این بود که کسی که می خوره یعنی به گناه بودن اون اعتقادی نداره....پس لزومی نداره به خاطر چیزی که بهش معتقد نیست نخوره.... لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بحثو کش میدیم؟ هر مملکت قوانینی داره هر کی هم مقیم اون کشوره باید بهش پایبند باشه تو هر کشوری هم قانون درست هست هم غلط ماسوای شرعی بودن قوانین ایران ....اگه خودمونو ایرانی میدونیم باید قوانینو رعایت کنیم .....قانون میگه عرق نخور پس باید نخوریم اگه خوردی باید مجازات بشی تموم شد 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببین هدی .........هر کاری یه قاعده ای داره...........حتی اگر تو ماه رمضون کسی میخوره...........به حرمت اینهمه ادمی که اعتقاد دارن به بد بودنش................باید پنهون کرد...........نه اینکه با افتخار ازش یاد کرد.............ما تنها تو یه بیابون زندگی نمیکنیم.................دور تا دور ما انسانهای دیگه ای هم هستن با اعتقادات و افکار مختلف............. چند تا سوال ازت دارم 1:به دین معتقدی؟ 2:من خودم تو 17 روز اول محرم و روز های شهادت اینکار نمیکنم و فقط به خاطر احترام اطرافیانم. ولی من هیچ دلیلی ندیدم در ماه رمضون.ایا به نظرتون ماه روضون ما عذا هست؟؟؟؟؟ 3:به نظرت چرا نباید اظهار به خوردن کنم؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ جلب توجه.جلب توجه. خوب میخوری نوش جونت! چرا به بقیه هم میخوای بگی؟ افتخار داره؟ نظر من: پرت شدن از صخره! 1000 بار! نه واسه عرق خوری! واسه جلب توجه بی خود!!! لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بحثو کش میدیم؟هر مملکت قوانینی داره هر کی هم مقیم اون کشوره باید بهش پایبند باشه تو هر کشوری هم قانون درست هست هم غلط ماسوای شرعی بودن قوانین ایران ....اگه خودمونو ایرانی میدونیم باید قوانینو رعایت کنیم .....قانون میگه عرق نخور پس باید نخوریم اگه خوردی باید مجازات بشی تموم شد این پست را جدی دادی و بهش معتقد هستی یا شوخی کردی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ این پست را جدی دادی و بهش معتقد هستی یا شوخی کردی؟؟؟؟؟ کاملا جدی هستم منم اگه تخطی از قانون داشته باشم باید مجازات بشم کلا قانون باید اجرا بشه ....مسیر اجراش مهم نیست 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببین من نگفتم بره تو خیابون بخوره که(شکر خدا تو مملکت ما تو خیابون اونم تو سایر مواقع حرام هست هیچ تو حریم شخصی هم با خوردنش مشکل دارن) من حرفم این بود که کسی که می خوره یعنی به گناه بودن اون اعتقادی نداره....پس لزومی نداره به خاطر چیزی که بهش معتقد نیست نخوره.... ببین نظر شخصی من اینه میخوای بخوری بخور...............میخوای مارمضون بخوری بخور................ولی دیگه گفتنش چیه؟.................ببین من میگم این عرق خوری نه کار خوبیه نه کار بد............باشه..........مثل خوردن ساندویج همبرگر................دیگه تاپیک زدن و به همه اعلام کردن که من الان دارم میخورم چیه؟ اقا یه تاپیکی داشتیم به نام شراب...............اینهمه بحث توش شد..................خود من از کسایی بودم که موافق خوردنش بودم.............ولی این بحث به این شکل درست نیست............به ایتمهای نظر سنجی یه نگاه بنداز؟...............کجای شزع یا قانون اسلام یا هر دین دیگه ای برای شراب خوردن نوشته سنگسار کنن..........یه وقت بحث اصولی هست بین طرفدارای خوردن و نخوردنش ...............یه وقت هست که صورت تاپیک به گونه ای مطرح میشه که به دوستانی که نمیخورن بر میخوره...........این بده.......من حرفم اینه..............ما اینجا همه باهم برابریم...........و باید بحثها رو یکم پخته تر مطرح کنیمم..........همین الان هستن دوستایی که تازه افطار کردن و اومدن...........بحث به این شکل به نظرم صحیح نیست.............. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ جلب توجه.جلب توجه.خوب میخوری نوش جونت! چرا به بقیه هم میخوای بگی؟ افتخار داره؟ نظر من: پرت شدن از صخره! 1000 بار! نه واسه عرق خوری! واسه جلب توجه بی خود!!! بنده فقط یک سوال داشتم. که چرا کسی که در ماه های دیگه عر ق میخوره در این ماه نمیخوره.و الب اینجاست کهع اینکار را خیلی بد و غیر انسانی میدونی. به نظر من حرمت کسی که اصلا مشروب نمیخوره و بهش معتقد نیست خیلی خیلی بالاتر از کسی هست که در ماه های دیگه میخوره و در ماه رمضون نمیخوره. در واقع هدفم از این تاپیک نبود که ابراز کنم اینکار را کردم. هدفم این بود که افرادی که مشروب خوردن را در این ماه بد میدونند ولی در ماه های دیگه مشروب میخورند.از اونها انتقاد داشتم 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ توهین نکنید توهین کردن نشانه اینه که ما تو اعتقاداتمون دچار تزلزل شدیم هر کی توهین کنه برخورد میشه باهاش 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چند تا سوال ازت دارم1:به دین معتقدی؟ 2:من خودم تو 17 روز اول محرم و روز های شهادت اینکار نمیکنم و فقط به خاطر احترام اطرافیانم. ولی من هیچ دلیلی ندیدم در ماه رمضون.ایا به نظرتون ماه روضون ما عذا هست؟؟؟؟؟ 3:به نظرت چرا نباید اظهار به خوردن کنم؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم تا حالا با خارجی هایی که میان ایران بودی یا نه؟ من برای یه جریانی 3 روز مترجم چند نفر کانادایی در شیراز بودم...........برای اونها مشروب تهیه شده بود............ولی بهیچ وجه اونرو علنی نمیخوردن.............به دلیل احترامی که برای اعتقادات جامعه ما قائل بودن........... چه لزومی داره بیایم و برا دوستامون اینجا تعریف کنیم که الان ما خوردیم جز............. 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بنده فقط یک سوال داشتم. که چرا کسی که در ماه های دیگه عر ق میخوره در این ماه نمیخوره.و الب اینجاست کهع اینکار را خیلی بد و غیر انسانی میدونی. به نظر من حرمت کسی که اصلا مشروب نمیخوره و بهش معتقد نیست خیلی خیلی بالاتر از کسی هست که در ماه های دیگه میخوره و در ماه رمضون نمیخوره. در واقع هدفم از این تاپیک نبود که ابراز کنم اینکار را کردم. هدفم این بود که افرادی که مشروب خوردن را در این ماه بد میدونند ولی در ماه های دیگه مشروب میخورند.از اونها انتقاد داشتم خوب اینکه تابلوئه. به نظر منم بدترین آدما اونایی هستن که فکر میکنن با یه ماه روزه و نماز و دعا گناهای 1 سالشون پاک میشه. کسی که کل سال رو مشروب میخوره و فقط این یه ماه رو نمیخوره بدتر از کسیه که کل سال رو میخوره و کاری به ماه های حرام و اینا نداره. من خودم نماز نمیخونم و هیچ موقع دیگه ای هم نمیخونم حتی تو ماه رمضون چون میدونم فایده ای نداره و خدا اصلا حسابش نمیکنه. تو هم اگه کل سال رو میخوری این یه ماه هم بخور. :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دو حالت داره:1- به اسلام اعتقاد نداری 2- به اسلام اعتقاد داری در صورت اول حکم اینه: بخور! بازم بخور! هر موقع خواستی بخور! در مورد دوم باز هم چند حالت داره. که حال ندارم بگم. اما سوال اینجاست: به نظر میرسه حالت اول باشی. پس واسه چی واست مهمه؟ واسه اینکه بگه منم مشروب می خورم 1 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم عرق میخورم .حکم من چیه.اون هم در ماه رمضان.موقع اذان هم داشتم میخوردم دنیل تو چن سالته؟ کجا زندگی می کنی؟ لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ این تاپیک موضوعش تکراری هست طبق بند 2 ماده 192 قانون مدنی ادغام میشه با تاپیک شراب 2 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ جواب من اینه که با عقلت بسنج که این کار خوبه یا بد! یعنی ببین باسه ی بدنت ضرر داره یا نه! در جامعه چی؟اگه همه شراب بخودن اتفاق خاصی میفته یا نه! لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دنیل تو چن سالته؟کجا زندگی می کنی؟ 23 ساله هستم. محل سکونتم هم لب دریا.خونه ما 200 متر با دریا فاصله داره الان هم دارم از خونه میرم لب دریا لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم تا حالا با خارجی هایی که میان ایران بودی یا نه؟من برای یه جریانی 3 روز مترجم چند نفر کانادایی در شیراز بودم...........برای اونها مشروب تهیه شده بود............ولی بهیچ وجه اونرو علنی نمیخوردن.............به دلیل احترامی که برای اعتقادات جامعه ما قائل بودن........... چه لزومی داره بیایم و برا دوستامون اینجا تعریف کنیم که الان ما خوردیم جز............. من همین الان 30 تا رفیق و فامیل در خارج کشور دارم و هر 3 ماه یک خارجی و یا یک ایرانی که در خارج زندگی میکنند.میایند به خونه ماه و باهاشون هستیم. عزیز من اگر یک نفربیاد تو شهر ما .و به من بگه مشروب را علنی نمیخوریم به خاطر احترام به شما. بنده و خیلی ها این را توهین فرض میکنند. تا بوده در تاریخ ایرانی مشروب میخورده از حافظ و سعدی گرفته تا بقیه. و هیچ وقت مشروب یک بی احترامی نبوده. در مورد سوالت فقط میتونم بگم که جوابت را در چند پست قبلی دادم یعنی فکر میکنی که من این تاپیک را باز کرد م که فقط بگم که من مشروب خوردم در این ماه . من یک اعتقاد داشتم که در پست های بعدی من میتونی دلیلش را بفهمی . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده