soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آورده ان كه روزی بهلول بر هارون وارد شد. خلیفه در حال صرق شراب بود و خواست خودرا از خوردن حرام تبرئه نماید. بدین لحاظ از بهلول سوال كرد اگر كسی انگور خورد حرام است؟ بهلول جواب داد : نه خلیفه گفت بعد از خودرن انگور آب هم بالای آن خورد چطور؟ بهلول دوباره جواب داد : نه خلیفه گفت بعد از خوردن انگور آب مدتی هم در آفتاب نشیند! بهلول جواب داد: باز هم اشكالی ندارد پس خلیفه گفت چطور انگور و آب را اگر مدتی در افتاب بگذارند حرام است. بهلول جواب داد : اگر قدری خاك بر سر انسان بریزند آیا به او صدمه میرسد. خلیفه جواب داد نه بهلول گفت : بعد از آن مقداری هم آب بر روی ان بریزند صدمه میزند ! خلیفه گفت نه بهلول گفت اگر همین اب خاك را با هم مخلوط كنند و از آن خشتی بسازند و به سر انسان بزنند صدمه میرسد یا نه. خلیفه گفت البته سرانسان میشكند. بهلول گفت : چنانچه از تركیب آب و خاك سر آدم مشكند و صدمه میزند از تركیب انگور و اب هم متاعی بدست می آید كه قانون شرعی آن را حرام و نجس قرار داده و از خوردن ان صدمه های فراوان به انسان وارد میآید و خوردن ان حد لازم دارد اینکه مضرات شراب بیشتر از مزایاش هست بر کسی پوشیده نیست عزیزان این طور نیست؟ علم پزشکی میگه به بهبود آرتروز کمک میکنه؟ درعوض همین علم پزشکی میگه این ماده هزار جور بدبختی داره ...واسه کبد مضره ....کلیه رو داغون میکنه ....اختلال حواس میاره ...تشویش روحی داره ..... چه اصراریست برای خوردن این ماده رفقا؟ چرا کاری میکنیم که میدونیم درنهایت به ضررمونه؟ آیا بنا به گفته پل سارتر صرفا ابراز وجوده؟ اینکه ما مهم هستیم؟ کسانی که این ماده با لباشون هم آغوش میشه بیان واسه ما هم توضیح بدن که چرا این ماده رو نوش جان میکنن؟ البته اگه قابل بدونن 26 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به این میگن مدیر خلاف اهل همه چی هست ماشاللله سیگار شراب.................................... مگر تو راجع به سیگار گفتی که من...................... :ws3: در کل چیز خوبی است :w16: دا هیچ چیزی رو بیهوده نیافریده این رو هم همین طور :ws3: افریده تا مردم برای شاد بودن بهانه ای داشته باشن 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من که زیاد علاقه ای به این چیزا ندارم... در نتیجه اینجا زیاد حرفی بره گفتن نیست... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من که زیاد علاقه ای به این چیزا ندارم... در نتیجه اینجا زیاد حرفی بره گفتن نیست... :ws52: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ کمش خوبه براي بدن ولي زيادش حتما زيان اوره 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ کمش خوبه براي بدن ولي زيادش حتما زيان اوره چقدرش خوبه....................................... :w00: 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من تا وقتی کسی نخورده نمیتونه بفهمه چرا بقیه می خورن البته این نظر منه 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ چقدرش خوبه.......................................:w00: تفریحی خوردن و تا جایی که حد طرف اجازه میده،بعضی ها اندازه ی خودشون رو نمیدونن 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ در یک روز زیاد خوردن مساله ای نیست. مسالهزیاد خوردن هر روزه هست. یعنی خود من همیشه تابستون که میشه که به خاطر شرایط شهر و زندگی من هست. هر روز مشروب میخورم که اصلا خوب نیست. تازه الان هفته ای 4 بار میخورم که تازه دلیلش بی پولی هست.وگرنه فکر کنم اکثر هفته بخورم. الان هم پشت کامپیوتر نشسته بودم و داشتم مشروب میخوردم که کسی خونه نبود.یک دفعه مامانم اومد خونه که معمولا باید دیرتر میومد.مادر من هم مخالف و میگه ماهی 1 بار بخور. همین پیروز هم مچ من را گرفت. الان وضع من خراب هست. یعنی هر لحظه ممکن هست بیاد تو اتاقم و کتک را خوردم 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ تفریحی خوردن و تا جایی که حد طرف اجازه میده،بعضی ها اندازه ی خودشون رو نمیدونن البته من ظرفیت خودم را خوب میدونم. البته ضرفیت نسبی هست. مثلا من 1000 بار هم بیشتر تو عمرم مشروب خوردم.ولی 2 بار تو عمرم اتفاق افتاده که بی ظرفیتی در بیارم. و بعضی موقع ها زیاد هم میخورم .ولی حداکثرش این هست که یکم حال خودم بد بشه.ولی اینطور نیستم دعوا راه بندازم و عربده کشی کنم. ولی من چند نفر را میشناختم که 2تا پیک میزدند و کارهای عجیب غریب میکردند. 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ چقدرش خوبه....................................... :w00: خوب تا حدي که فقط خواص داروييش رو بگيري 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ آورده ان كه روزی بهلول بر هارون وارد شد. خلیفه در حال صرق شراب بود و خواست خودرا از خوردن حرام تبرئه نماید. بدین لحاظ از بهلول سوال كرد اگر كسی انگور خورد حرام است؟ بهلول جواب داد : نه خلیفه گفت بعد از خودرن انگور آب هم بالای آن خورد چطور؟ بهلول دوباره جواب داد : نه خلیفه گفت بعد از خوردن انگور آب مدتی هم در آفتاب نشیند! بهلول جواب داد: باز هم اشكالی ندارد پس خلیفه گفت چطور انگور و آب را اگر مدتی در افتاب بگذارند حرام است. بهلول جواب داد : اگر قدری خاك بر سر انسان بریزند آیا به او صدمه میرسد. خلیفه جواب داد نه بهلول گفت : بعد از آن مقداری هم آب بر روی ان بریزند صدمه میزند ! خلیفه گفت نه بهلول گفت اگر همین اب خاك را با هم مخلوط كنند و از آن خشتی بسازند و به سر انسان بزنند صدمه میرسد یا نه. خلیفه گفت البته سرانسان میشكند. بهلول گفت : چنانچه از تركیب آب و خاك سر آدم مشكند و صدمه میزند از تركیب انگور و اب هم متاعی بدست می آید كه قانون شرعی آن را حرام و نجس قرار داده و از خوردن ان صدمه های فراوان به انسان وارد میآید و خوردن ان حد لازم دارد اینکه مضرات شراب بیشتر از مزایاش هست بر کسی پوشیده نیست عزیزان این طور نیست؟ علم پزشکی میگه به بهبود آرتروز کمک میکنه؟ درعوض همین علم پزشکی میگه این ماده هزار جور بدبختی داره ...واسه کبد مضره ....کلیه رو داغون میکنه ....اختلال حواس میاره ...تشویش روحی داره ..... چه اصراریست برای خوردن این ماده رفقا؟ چرا کاری میکنیم که میدونیم درنهایت به ضررمونه؟ آیا بنا به گفته پل سارتر صرفا ابراز وجوده؟ اینکه ما مهم هستیم؟ کسانی که این ماده با لباشون هم آغوش میشه بیان واسه ما هم توضیح بدن که چرا این ماده رو نوش جان میکنن؟ البته اگه قابل بدونن شما دارید از یک دید دیگه داری انالیز میکنی. از این پست شما میشه نتیجه گرفت که هرگز برای رفع مریضی ها و سودهایی که مشروب داره.مشروب نخورید. ولی سوال من این هست که کسی مشروب میخوره.ایا هدفش چیزی غیر لذت هست؟؟؟ ما پلی استیشن بازی میکنیم که لذت ببریم. فوتبال بازی میکنیم که لذت ببریم. شنا میکنیم که لذت ببریم. موزیک گوش میدیم که لذت ببریم. قلیون میکشیم که لذت ببریم. سیگار میکشیم که لذت ببریم س ک س میکنیم که لذت ببریم غذاهای خاص میخوریم که لذت ببریم. انسان علاوه بر غذا و تولید مثل به چیز دیگری نیاز داره که بهش میگویند لذت. یک سگ حاظره غذا نخوره ولی ببرنش پیاده روی تا خوش باشه. این لذت ها دردسر هایی داره. مثلا علم میگه که اقا کسانی که مشروب میخورند .زیاده روی نکنند.به مشکل بر میخورند. شنا کردن هم همینطور هست. بری تو امواج خروشان شنا کنی احتمال مرگت هست ولی در امواج عادی کمتر هست. 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ شما دارید از یک دید دیگه داری انالیز میکنی.از این پست شما میشه نتیجه گرفت که هرگز برای رفع مریضی ها و سودهایی که مشروب داره.مشروب نخورید. ولی سوال من این هست که کسی مشروب میخوره.ایا هدفش چیزی غیر لذت هست؟؟؟ ما پلی استیشن بازی میکنیم که لذت ببریم. فوتبال بازی میکنیم که لذت ببریم. شنا میکنیم که لذت ببریم. موزیک گوش میدیم که لذت ببریم. قلیون میکشیم که لذت ببریم. سیگار میکشیم که لذت ببریم س ک س میکنیم که لذت ببریم غذاهای خاص میخوریم که لذت ببریم. انسان علاوه بر غذا و تولید مثل به چیز دیگری نیاز داره که بهش میگویند لذت. یک سگ حاظره غذا نخوره ولی ببرنش پیاده روی تا خوش باشه. این لذت ها دردسر هایی داره. مثلا علم میگه که اقا کسانی که مشروب میخورند .زیاده روی نکنند.به مشکل بر میخورند. شنا کردن هم همینطور هست. بری تو امواج خروشان شنا کنی احتمال مرگت هست ولی در امواج عادی کمتر هست. حرفات یه جاهاییش درسته.... ولی من اکثرش رو قبول ندارم. من واقعا دوست دارم از ارتفاع بپرم... خیلی هم دوست دارم. ولی میدونم اگه بپرم : اگه از یه برج بپرم خوب میمیرم. اگه از بالای یه ساختمون بپرم لذتش کم میشه ولی بازم دست و پام میشکنه. اگه هم از روی پله بپرم هیچ لذتی نداره ،هیچ اتفاقی هم نمی افته!!! اون مقداری هم که واسه سلامتی خوبه مثل همون پریدن از پله میمونه...! در کل منظور این بود که اگه از خوردنش لذت بردی بدون داری به خودت ضرر میزنی 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ حرفات یه جاهاییش درسته.... ولی من اکثرش رو قبول ندارم. من واقعا دوست دارم از ارتفاع بپرم... خیلی هم دوست دارم. ولی میدونم اگه بپرم : اگه از یه برج بپرم خوب میمیرم. اگه از بالای یه ساختمون بپرم لذتش کم میشه ولی بازم دست و پام میشکنه. اگه هم از روی پله بپرم هیچ لذتی نداره ،هیچ اتفاقی هم نمی افته!!! اون مقداری هم که واسه سلامتی خوبه مثل همون پریدن از پله میمونه...! در کل منظور این بود که اگه از خوردنش لذت بردی بدون داری به خودت ضرر میزنی من الان مشروب خورده هستم و مست هستم. خیلی طبیعی هم هستم . ولی الان یک احساس خوب دارم. حتی وقتی دارم سریال های مسخره فارسی وان را میبینم.لذت میبرم. وقتی موزیک گوش میدم.لذتش چند برابر هست. من کلا ادم خجالتی هستم ولی در یک جمع وقتی میرم.و مشروب خوردم خیلی راحت حرفهایم را میزنم و خجالتم میره کنار. من خودم دارم زیاده روی میکنم چون خیلی میخورم و میدونم برایم ضرر داره. ولی به نظرم اگر هفته ای یکبار باشه ماهی یکبار باشه. مشکلی نداره. شما برو فرانسه. همانطور که شما سر غذا اب میزارید.اونها شراب میزارند. میدونیم مشکل این کشور چیه؟؟ تعداد زیاد پیرمرد. 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من الان مشروب خورده هستم و مست هستم.خیلی طبیعی هم هستم . ولی الان یک احساس خوب دارم. حتی وقتی دارم سریال های مسخره فارسی وان را میبینم.لذت میبرم. وقتی موزیک گوش میدم.لذتش چند برابر هست. من کلا ادم خجالتی هستم ولی در یک جمع وقتی میرم.و مشروب خوردم خیلی راحت حرفهایم را میزنم و خجالتم میره کنار. من خودم دارم زیاده روی میکنم چون خیلی میخورم و میدونم برایم ضرر داره. ولی به نظرم اگر هفته ای یکبار باشه ماهی یکبار باشه. مشکلی نداره. شما برو فرانسه. همانطور که شما سر غذا اب میزارید.اونها شراب میزارند. میدونیم مشکل این کشور چیه؟؟ تعداد زیاد پیرمرد. اینو بعید میدونم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اینو بعید میدونم چطور همشهری عزیز؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ البته من ظرفیت خودم را خوب میدونم.البته ضرفیت نسبی هست. مثلا من 1000 بار هم بیشتر تو عمرم مشروب خوردم.ولی 2 بار تو عمرم اتفاق افتاده که بی ظرفیتی در بیارم. و بعضی موقع ها زیاد هم میخورم .ولی حداکثرش این هست که یکم حال خودم بد بشه.ولی اینطور نیستم دعوا راه بندازم و عربده کشی کنم. ولی من چند نفر را میشناختم که 2تا پیک میزدند و کارهای عجیب غریب میکردند. مسئله تعداد پیک ها نیست،یکی 2پیک بره بالا کنترل خودش رو از دست میده یکی5تا یکی..هر کسی یه ظرفیتی داره منظور من این بود که بعضی ها انقدر میخورن که یا حالشون بهم میخوره و هوشیاریشون رو از دست میدن ،این هم ربطی به این که بار چندمه که میخوری نداره ( اونی که انقدر میخوره که حالش بهم میخوره هم باز لذت میبره اما خوب خیلی پسندیده نیست) و اینکه به نظرم خوردنت رو کنترل کنی بهتره نه اینکه هر روز بخوری،دوست منم هر روز مست بود و اعتقاد داشت که الکلی نیست اما العان که خوردناش رو کنترل میکنه میفهمه تو یه دوره الکلی بود 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تا حدي که فقط خواص داروييش رو بگيري :ws3: خواص داروییییش تا چند پیک حفظ میشه........................ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3: خواص داروییییش تا چند پیک حفظ میشه........................ تو اصلا نخوري بهتره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده