رفتن به مطلب

خداحافظ........................محمد نوری....خداحافظ


saba888

ارسال های توصیه شده

 

او اخیراً چند اجرا به نفع بیماران خاص داشت. صدای او برای نسل گذشته یادآور لحظه‌های خوب و مهربانی‌های سرشار، و برای نسل امروز، آفریننده شیرین‌ترین خاطرات است. وی ترانه‌های میهنی زیادی اجرا کرده‌است.

144515_190.jpg

محمد تاجیک: محمد نوری از مشهورترین و محبوب ترین خوانندگان معاصر ایران در گذشت، مردی که اگر چه کمتر اهل اظهار نظر بود ولی در همان صحبت های معدود خود گفته بود که انسانيت را در كنار مردم فرا گرفته‌ و هميشه در كنار مردم گام برداشته است.

 

به گزارش پارس توریسم، هنرمندی محبوب که از شكست هراسي نداشت وگفته بود:” تنها عشق و علاقه قطعي مردم، ما را به عظمت واقعي رسانده است“. (اختتامیه جشنواره ایران زمین-اردیبهشت 83)

 

به خاطر همین مردم بود که با اجراي به ياد ماندني خود در شهر كرمان به ياري زلزله زدگان بم شتافت و در تهران نیز به 6 زبان زنده دنيا به اجراي موسيقي پرداخت.

 

انتقاد از هنرمندان نیمه تمام

 

محمد نوري در همان سالها همچنین با انتقاد از هنرمنداني كه خود را متعهد نسبت به مردم نمي‌دانند گفته بود: هنرمندي كه به تساهل، تظاهر، تغافل و تهاجر دست بيازد او را هنرمندي نيمه تمام و تمام شده مي‌دانيم.

 

نوري درادامه صحبتهای خود باصراحت خاصی گفته بود: چنين هنرمنداني در همان خواب صد ساله بهتر است خفته باشند.

 

درباره محمد نوری

 

در ۱ دی ۱۳۰۸ در تهران زاده شد.

 

آواز را نزد خانم اولین باغچه‌بان و تئوری موسیقی را نزد سیروس شهردار و فریدون فرزانه، اساتید هنرستان عالی موسیقی، فراگرفت.

 

وی شیوه آواز خود را متأثر از بافت و غنای زخمه‌ایِ اساتیدی چون حسین اصلانی، ناصر حسینی، و محمد سریر می‌داند. دهه بیست، دوران آغاز نوعی تفکر در شعر و موسیقی آوازی درمیان مردم ایران، به‌ویژه نسل جوان بود که بخشی را می‌توان متأثر از نشر و پخش وسیع‌تر موسیقی علمی و آثار فولکلور کشورهای مختلف جهان ازطریق رادیو و صفحات گرامافون دانست.

 

«محمد نوری» در همین سال‌ها - سنین نوجوانی - با خواندن اشعار نوینی که بر روی نغمه‌های روز مغرب‌زمین و برخی قطعات کلاسیکِ آوازی سروده شده‌ بود، کار خوانندگی را آغاز کرد.

او طی سال‌های بعد، با تکیه بر تحصیلات هنرستانی و دانشگاهی خود، توانست هویت مستقلی به این اندیشه و گرایش ببخشد و با اجرای آثار اساتیدی که قبلاً ذکر آنان رفت، فضای متفکرانه‌ای به گونه آوازیِ خویش دهد.

 

آوازهای این استاد، طی پنج دهه، درمیان سه نسل، شأن و اعتبار ویژه‌ای کسب کرده‌است. این هنرمند در حاشیه سال‌های پرتلاش، با اجرای بیش از سیصد قطعه آوازی، تقریر و ترجمه مقالات و سرودن اشعاری از ترانه‌های ماندگار، بیش از پیش خود را در دل مردم این مرزوبوم جا داد.

 

او اخیراً چند اجرا به نفع بیماران خاص داشت. صدای او برای نسل گذشته یادآور لحظه‌های خوب و مهربانی‌های سرشار، و برای نسل امروز، آفریننده شیرین‌ترین خاطرات است. وی ترانه‌های میهنی زیادی اجرا کرده‌است.

 

یکی از مهمترین و معروف‌ترین ترانه‌های وی، جان مریم نام دارد. نوری در کنار تحصیل در رشته ادبیات زبان انگلیسی و رشته نمایش، آواز ایرانی را نزد اسماعیل مهرتاش آموخت. بعد از آن نزد اساتید هنرستان عالی موسیقی «سیروس شهردار» و «فریدون فرزانه» و« مصطفی پورتراب» رفت و از آن‌ها تئوری موسیقی، سلفژ و نوازندگی پیانو را فراگرفت. آواز کلاسیک را نزد ئولین باغچه بان و فاخره صبا آموخته و شیوه آوازی خود را با تاثیر از استادانی چون حسین اصلانی، ناصر حسینی پیدا کرد و رفته رفته به شیوه منحصر به فرد خود دست یافت. شیوه‌ای که به سختی می‌توان آن را در زیر شاخه‌ای از شاخه‌هایی چون پاپ، کلاسیک و... گنجاند.

 

اجرای ترانه‌های مختلف محلی آذری، گیلکی، شیرازی و... او همچون «جان مریم»، «شالیزار»، «واسونک»، «جمعه بازار» و... به لحاظ احساس و لهجه در نهایت زیبایی و استادی است.

 

وی به لحاظ پایبندی به اخلاقیات و پرهیز از دروغ و فریب به جایگاه والایی در بین مخاطبان و در اجتماع دست یافت. در سال ۱۳۸۵ او از سوی سازمان صدا و سیما به عنوان چهره ماندگار موسیقی انتخاب و معرفی شد.او فارغ‏‌التحصیل از هنرستان تئاتر، زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران، و مبانی تئاتر از دانشکدهٔ علوم اجتماعی بود.

 

علاقه مهران مدیری به محمد نوری

 

محمد نوری خواننده ای بسیار محبوب ودوست داشتنی در بین مردم بود. بد نیست بدانید که هنرمندی چون مهران مدیری از علاقه مندان سرسخت محمد نوری بود. مدیری که در سال‌های اخیر در عرصه موسیقی فعالیت قابل توجهی داشته است چند سال پیش که کاستی را بیرون داده بود به‌دلیل علاقه‌ای که به صدای محمد نوری داشت آن را به نوری تقدیم کرده بود. البته او به استاد شجریان هم علاقه بسیاری دارد و زمانی گفته بود حاضر است به خاطر شجریان خودکشی کند!

 

محمد نوری از سرمایه های فرهنگی ایران است

 

دکترمحمد سریر مدیر عامل خانه موسیقی و از جمله دوستان و یاران قدیمی محمد نوری که نزدیک به پنجاه سال با وی حشر و نشر داشته پیش از این به اظهار نظر درباره استاد محمد نوری پرداخته بود.

 

دکتر سریر که اغلب آثار و ترانه های مشهور و معروف نوری همچون: نمیشه غصه ما رو، ایران ایران، دلاویزترین،اگر تو آمده بودی،کهکشان عشق، بیا بار سفر بندیم، جاودانه با عشق، شبهای تهران، سخن عشق و.. از ساخته های او است در گفت وگویی با مهر گفته بود: هنرمندان محصول دوره های مختلف تاریخی و از سرمایه های ملی و فرهنگی به شمار می آیند و محمد نوری هم از جمله این هنرمندان است.

 

رئیس هیئت مدیره خانه موسیقی افزوده بود: تولید فرهنگ فاخر یکی از ویژگی های هنرمندانی چون محمد نوری است؛ او درطول سالها فعالیت خود شاگردان بسیاری تربیت و در راه اعتلای هنر موسیقی خدمات ارزشمندی ارائه کرده است و هیچگاه طلب مادیات نداشته اما آنچه مسلم است کمتر مسئولان فرهنگی این بعد از تلاش هنرمندان را دیده و قدردانی شایسته به عمل آورده اند و غالبا زمانی متوجه می شوند که متاسفانه خیلی دیر شده است.

  • Like 9
لینک به دیدگاه

محمد نوری به دیار باقی شتافت استاد محمد نوری خواننده پیشکسوت، مرد هنر و اخلاق و چهره ماندگار کشور به دلیل بیماری و وخامت وضعیت جسمانی شنبه شب در بیمارستان دار فانی را وداع گفت و جامعه موسیقی و هنری کشور را در ماتم فرو برد. به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوری که حدود یک سال درگیر بیماری سخت و بدخیم بود و برای چندمین بار در سه ماه گذشته در بیمارستان بستری شد امشب دارفانی را وداع گفت.

داود گنجه ای موسیقیدان پیشکسوت و قائم مقام خانه موسیقی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان تشییع پیکر استاد نوری گفت: زمان دقیق تشییع پیکر استاد نوری به زودی اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: به احتمال زیاد پیکر استاد دوشنبه از مقابل تالار وحدت تشییع خواهد شد.

محمد نوری از خوانندگان مطرح و پرمخاطب دهه چهل که از همان اوان پا روی دنیا گذاشت در دهه نهم زندگیش، دنیا را با صدای ماندگار خود تنها گذاشت.

نوری در کنار تحصیل در رشته ادبیات زبان انگلیسی و رشته نمایش، آواز ایرانی را نزد اسماعیل مهرتاش آموخت. بعد از آن نزد اساتید هنرستان عالی موسیقی "سیروس شهردار" و "فریدون فرزانه" و"مصطفی پورتراب" رفت و از آنها تئوری موسیقی، سلفژ و نوازندگی پیانو را فراگرفت. آواز کلاسیک را نزد ئولین باغچه بان و فاخره صبا آموخته و شیوه آوازی خود را با تاثیر از استادانی چون حسین اصلانی، ناصر حسینی پیدا کرد و رفته رفته به شیوه منحصر به فرد خود دست یافت. شیوه ای که به سختی می توان آن را در زیر شاخه ای از شاخه هایی چون پاپ، کلاسیک و... گنجاند.

 

اجرای ترانه های مختلف محلی آذری ، گیلکی، شیرازی و... اوهمچون "جان مریم"، "شالیزار"،"واسونک"،"جمعه بازار" و... به لحاظ احساس و لهجه در نهایت زیبایی و استادی است.

 

نوری علی رغم تمامی این تواناییها و موقعیتهای هنری هیچگاه در پی مال اندوزی و بساز و بفروشی نرفت اما از سوی دیگر به لحاظ پایبندی به اخلاقیات و پرهیز از دروغ و فریب به جایگاه والایی در بین مخاطبان و در اجتماع دست یافت.

 

این چهره دوست داشتنی و متین چند سال پیش از سوی سازمان صدا و سیما به عنوان چهره ماندگار موسیقی انتخاب و معرفی شد.

 

اینک این مرد هنر و اخلاق و این اسطوره موسیقی مردمی که صدا و طنین دلنشینش روح و روان هر شنونده ای را نوازش می کند دنیا را ترک و به دیار باقی شتافت.

 

خبرگزاری مهر درگذشت این استاد بزرگ موسیقی را به جامعه هنری کشور تسلیت می گوید.

 

noori9.jpg

  • Like 20
لینک به دیدگاه

آواز محمد نوری هویت داشت قائم مقام خانه موسیقی گفت: صدای استاد محمد نوری منحصر به فرد و دارای هویت بود و شفافیت در لحن آواز او به درستی احساس می شد. داودگنجه ای قائم مقام خانه موسیقی ضمن ابراز تاسف از درگذشت محمد نوری در خصوص ویژگیهای هنری این خواننده به خبرنگار مهر گفت: شفافیت در سخن و آواز استاد محمد نوری هنر او را از بسیاری جهات شاخص کرده بود. زمانی که عاشقانه می خواند عشق در صدای او موج می زد و زمانی که برای ایران می خواند تمام حس وطن پرستی و ایران دوستی خود را در لحن کلامش جاری می کرد و به درستی انسان واقعی بود و نبودش خاطره ای تلخ است.

این موسیقیدان پیشکسوت در ادامه افزود : به اعتقاد من آواز نوری تاریخ سه نسل از دوستداران هنر موسیقی را به هم پیوند داد و خوشبختانه شاگردان بسیاری تربیت کرد که می توانند راه و نام این بزرگ مرد را با افتخار حفظ بکنند.

این نوازنده کمانچه در پایان افزود: رفتن نوری حادثه تلخی در عرصه موسیقی است ولی امیدوارم سیره و منش او الگویی برای جوانان فعال در عرصه موسیقی باشد.

گنجه ای در پایان با اشاره به اینکه مرحوم نوری بیمه درمانی داشته است گفت : بعضا به اشتباه گفته شده که ایشان بیمه نبوده در صورتی که چنین نیست ایشان علاوه بر بیمه جزو طرح تکریم بود ولی هزینه هایی که به آن مرحوم تحمیل می شد فقط با بیمه قابل جبران نبود و اگر انتظار و انتقادی بوده بدین سبب اظهار شده است ضمن آنکه باید به عزت نفس آن مرد بزرگ و همچنین همسرش درود فرستاد چرا که تا کنون تمامی هزینه ها را شخصا متقبل شده اند.

  • Like 16
لینک به دیدگاه

غفلت صدا وسیما از صاحب صدا خبرگزاری مهر- گروه موسیقی: صدا وسیما با صدها شبکه صوتی و تصویری خود در تهران و شهرستانها هزاران بار از صدای محمد نوری برای تلطیف فضای جامعه و نشاط شهروندان استفاده کرده و می کند اما آیا فقط توجه به صدای ضبط شده کافی است. هر چند که سالهای درازی است که موضوع عدم توجه حقوق مولفین و مصنفین نقل محافل فرهنگی و هنری است و حتی اجرا نشدن قانونی که بیش از چهل سال پیش به تصویب رسیده است موجب شده تا عده ای از هموطنان به اشتباه فکر کنند که تا کنون در ایران همچین قانونی نبوده است اما انصاف حکم می کند که مسئولان دست کم در مواردی خاص گوشه چشمی به این قانون بیندازند و توامان ضرب المثل دیزی و گربه را هم از ذهن خویش بگذرانند تا شاید اگر خدای ناکرده در دنیا به جایی نرسیدند برای عاقبت خود توشه ای اندوخته باشند.

بیش از یکسال است که محمد نوری با بیماری صعب العلاج وتبعات جانکاه آن مبارزه می کند و در این وانقسای روزگار و گرانی دارو و درمان و هزاران مشکل دیگر می ستیزد ولی با روح بلند و طبع رفیعش نه از کسی گله ای داشته و نه صله ای را پذیرفته به طوری که اخیرا معاون هنری خوش انصاف ارشاد در گفتگو با مهر این خصلت نیکوی استاد را ستود و مجموعه تحت نظارت خویش را نیز مدیون او و شخصیت بارزش دانست اما حقیقتا اگر بخواهیم میزان خدمات استاد نوری را به فرهنگ و هنر این کشور و سازمانها و نهادهای مصرف کننده آثاراین مرد بزرگ بسنجیم هیچ سازمانی به گرد صدا وسیما نمی رسد.

صدا و سیما با صدها شبکه صوتی و تصویری خود در تهران و شهرستانها روزانه شاید هزاران بار از صدای محمد نوری برای تلطیف فضای جامعه و نشاط شهروندان استفاده کرده و می کند اما آیا فقط توجه به یک صدای ضبط شده کفایت می کند؟

البته سازمان صدا و سیما در مهمترین برنامه قدرشناسی خود که به نام همایش چهره های ماندگارمشهور است از این چهره مردمی قدردانی کرده است که در اینجا نیز باید به سهم خود و به قدر وسع از این سازمان قدردانی کنیم اما هنگامی که تمامی ابعاد معنوی و مادی این قدرشناسی را در یک کفه و تعداد آثار پخش شده از محمد نوری در صدا وسیما را در کفه دیگربگذاریم قطعا خود مسئولان صدا وسیما هم اذعان خواهند کرد که سهم ناچیزی از دیون خود را به این استاد متواضع پرداخته اند.

محمد نوری، این هنرمند محجوب و ماخوذ به حیا به سختی با ورود مسئولان به منرلش موافقت می کند (که دلایل موجهی برای این ممانعت دارد وگرنه قطعا چنین انسان والایی نمی تواند مهمان نواز نباشد) اما جا داشت هنگامی که ایشان در بیمارستان بستری بود عالی ترین مقام صدا وسیما که سابقه اش هم نشان می دهد که معمولا ارتباط خوبی با هنرمندان تاثیرگذار دارد و پیوند محبتی با اکثریت آنها برقرار ساخته برای عیادت و قدردانی نوری که جزو معدود هنرمندانی است که صداو سیما بیشترین صرفه مادی و معنوی را از او برده به بیمارستان می آمد و یا با ارسال شاحه گلی او را نوازش می داد.

nori-_hormoz.jpg&t=1

  • Like 10
لینک به دیدگاه

در روح و جان مــــن ، مــی مانی ای وطن

بــه زیــر پا فــتد آن دلـی ، که بهر تو نلرزد

شرح این عاشقی ، ننـــشیند در ســخـن

که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیـرزد

ای ایران ایران ، دور از دامـــان پــاکت دســــت دگـــران ، بـــد گـــهـــــران

ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من ، تو بمان ، در دل و جان

ای ایـــران ایران ، گـلزار ســـبــــزت دور از تـــاراج خــزان ، جـــــور زمــــان

ای مهر رخشان ، ای روشـــنـــگر دنــــیای مــــن به جــــهان ، تو بـــمان

سبــزی صــد چـــمن ، سرخی خون من ، سپیدی طلوع سحر ، بــه پرچــمت نــشســته

شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن ، بمان که تا ابد هستی ام ، به هستی تو بسته

  • Like 11
لینک به دیدگاه

این هنرمند محبوب بیش از نیم قرن با صدای دلنشینش خاطرات خوشی را برای چندین نسل آفریده است.

 

اين خواننده‌ی پيشكسوت متولد 1308 و فارغ‌التحصيل از هنرستان تئاتر، زبان و ادبيات انگليسی از دانشگاه تهران و مبانی تئاتر از دانشکده علوم اجتماعی بود.

 

او بيش از 300 قطعه‌ی آوازی اجرا كرده است و با ترانه‌ی "گل مريم چشماتو واكن منو نگاه كن"، "شكوفه در شكوفه"، "چراغی در افق"، "در ماه ماندگار" و "وطن" .... به خوبی او را می‌شناسيم و تنها خواننده ايرانی است كه كار ترجمه و داستان‌نويسی هم داشته است و به گفته‌ی خودش در نگين، سخن، تكاپو، آدينه، دنيای سخن، سپيد و سياه ترجمه و حرف‌هايی داشته است كه مطرح كرده است و ترجمه‌های در سال‌های دور داشته است.

 

او آواز را نزد باغچه‌بان و تئوری موسيقی را نزد سيروس شهردار و فريدون فرزانه - اساتيد هنرستان عالی موسيقی - فرا گرفت و شيوه‌ی آواز خود را متاثر از اساتيدی چون حسين اصلانی، ناصر حسينی و محمد سرير می‌داند.

 

در دهه‌ی بيست "محمد نوری" در همين سال‌ها -سنين نوجوانی- با خواندن اشعار نوين کار خوانندگی را آغاز کرد.

 

او طی سال‌های بعد با تکيه به تحصيلات هنرستانی و دانشگاهی خود توانست هويت مستقلی به انديشه و گرايش‌اش ببخشد.

 

محمد نوري در مصاحبه‌‌ای درباره‌ی راز ماندگاريش گفته بود: من هرگز خود را در اوج نديده‌ام. با زيربنايی سست هم می‌توان به اوج رفت، ولی ماندن در قله، كار هر كس نيست، كار ما هم نيست، آن كه به‌سرعت اوج می‌گيرد، با همان سرعت سقوط می‌كند. رمز ماندگاری در همين است كه طوری بايد به اوج رفت كه بی‌برگشت باشد.

 

اجرای ترانه‌های مختلف محلی آذری ، گیلکی، شیرازی و... او همچون "جان مریم"، "شالیزار"،"واسونک"،"جمعه بازار" و... به لحاظ احساس و لهجه در نهایت زیبایی و استادی است.

 

نوری علی‌رغم تمامی این توانایی‌ها و موقعیت‌های هنری هیچ‌گاه در پی مال‌اندوزی و بساز و بفروشی نرفت اما از سوی دیگر به لحاظ پای‌بندی به اخلاقیات و پرهیز از دروغ و فریب به جایگاه والایی در بین مخاطبان و در اجتماع دست یافت.

 

این چهره دوست داشتنی و متین چند سال پیش به‌عنوان چهره ماندگار موسیقی انتخاب و معرفی شد.

 

آلبوم‌های آوازهای سرزمین خورشید - جاودانه با عشق - شکوفه در شکوفه - چراغی در افق - در ماه باران - در شب سرد زمستانی - دلاویزترین و ... برخی از آلبوم‌هایی هستند که با صدای محمد نوری در بازار موسیقی موجود می‌باشند.

  • Like 7
لینک به دیدگاه
نمیدونستی مریم خانوم ؟

دیشب ساعت 9 فوت شد... :shame:

 

مادرم کلی گریه کرد براش... :hanghead:

نه..ما که تلویزیون دولتی نگاه نمیکنیم..

ماهواره هم دیشب تنظیمش به هم خورده بود..تازه نیم ساعته درست شده..

نمیدونستم...

  • Like 5
لینک به دیدگاه

ما برای پرسیدن نام گلی ناشناس ،

چه سفرها کرده ایم ، چه سفرها کرده ایم …

ما برای بوسیدن خاک سر قله ها ،

چه خطرها کرده ایم ، چه خطرها کرده ایم …

ما برای آنکه ایران خانه ی خوبان شود ،

رنج دوران برده ایم ، رنج دوران برده ایم …

ما برای آنکه ایران گوهری تابان شود ،

خون دل ها خورده ایم ، خون دل ها خورده ایم …

ما برای بوییدن بوی گل نسترن ،

چه سفرها کرده ایم ، چه سفرها کرده ایم …

ما برای نوشیدن شورابه های کویر ،

چه خطرها کرده ایم ، چه خطرها کرده ایم …

ما برای خواندن این قصه ی عشق به خاک ،

رنج دوران برده ایم ، رنج دوران برده ایم …

ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک ،

خون دل ها خورده ایم ، خون دل ها خورده ایم …

ای ایـــــــــــــران … /

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 9
لینک به دیدگاه
نه..ما که تلویزیون دولتی نگاه نمیکنیم..

ماهواره هم دیشب تنظیمش به هم خورده بود..تازه نیم ساعته درست شده..

نمیدونستم...

راستش منم الان خوندم خبر نداشتم :girl_in_dreams:

ممنون حمید جون:flowerysmile:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
ما برای پرسیدن نام گلی ناشناس ،

چه سفرها کرده ایم ، چه سفرها کرده ایم …

ما برای بوسیدن خاک سر قله ها ،

چه خطرها کرده ایم ، چه خطرها کرده ایم …

ما برای آنکه ایران خانه ی خوبان شود ،

رنج دوران برده ایم ، رنج دوران برده ایم …

ما برای آنکه ایران گوهری تابان شود ،

خون دل ها خورده ایم ، خون دل ها خورده ایم …

ما برای بوییدن بوی گل نسترن ،

چه سفرها کرده ایم ، چه سفرها کرده ایم …

ما برای نوشیدن شورابه های کویر ،

چه خطرها کرده ایم ، چه خطرها کرده ایم …

ما برای خواندن این قصه ی عشق به خاک ،

رنج دوران برده ایم ، رنج دوران برده ایم …

ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک ،

خون دل ها خورده ایم ، خون دل ها خورده ایم …

ای ایـــــــــــــران … /

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

من عاشق این ترانم:girl_in_dreams:

  • Like 4
لینک به دیدگاه

می رسد از دور ، صدای ساز مرد چوپان

صدا ، صدای مهتاب

امید و امید ، که جاودان شود بهاران

صدا صدای آفتاب

وای به سرزمین خورشید شکوه لاله ها چه زیباست

با گل سپید مهتاب ، طلوع زندگی چو رویاست

وای ، غنچه ی زندگی ، بر لبم ، می زند جوانه

من و بهار پر ترانه من و امید بی کرانه

وای به گوش من می آید صدای ساز مرد چوپان

وای چه قصّه ها می گوید ز لاله ی سرخ بهاران

 

دریا ، دریا نوازش صدای باران

لاله به صحرا پاشید

پرواز و پرواز ، پرستوهای بی آشیان

سوی چشمه خورشید

وای به سرزمین خورشید شکوه لاله ها چه زیباست

با ، گل سپید ، مهتاب طلوع زندگی چو رویاست

وای ، زندگی ، آبی بی کران ، قصّه ی بهاره

رخشان بود هر سو ستاره من و تولّدی دوباره

وای به گوش من می آید صدای ساز مرد چوپان

وای چه قصّه ها می گوی د ز لاله ی سرخ بهاران

 

روحش شاد...واقعا با آهنگاش خاطره داشتم:icon_gol:

  • Like 7
لینک به دیدگاه

باور کنین برای هیچ هنرمندی اینقدر ناراحت نشدم:sigh:

اصولا برای مرگ کسی ناراحت نمیشم زیاد:hanghead:

ولی..... :sad0:

 

امیدوارم روحش شاد باشه

 

تو این دنیا که از ما خیری ندید:imoksmiley:

  • Like 6
لینک به دیدگاه

ای عزیزترین عزیزان

ای سرودی عاشقانه

سرزمین محبوب من

شعر پاک لاله هایی

لاله هایی جاودانه

سرزمین محبوب من

تو امید بودن من

از بهارانت بهایم

با صدای بودن تو

از سکوت خود رهایم

با صدای بودن تو

از سکوت خود رهایم

 

من به شوق آسمانت

پر پرواز می گشایم

حتی با بال شکسته

ای همیشه بودنِ من

با نامِ پاکِ تو بودن

روح و جانم به تو بسته

چه غم از طوفان دریا

تا تویی تنها کرانه

تو همان صدای جاوید

ماندنی ترین ترانه

تو همان صدای جاوید

ماندنی ترین ترانه

 

بی خزان بادا بهارت

همه ی هستی نثارت

سرزمین محبوب من

تو طلوع بی غروبی

شاد و تابان روزِگارت

سرزمین محبوب من

باران باران کن وجودم

من کویری بی قرارم

تشنه ی فریاد بودن

تا تو باشی در کنارم

تشنه ی فریاد بودن

تا تو باشی در کنارم

 

سرزمین محبوب من

ایران

ای عشق جاویدان

ایران خوب من

ایران

  • Like 7
لینک به دیدگاه

نمیری هوتن

خداحافظی رو تنها نشون داد اومده بودم سرتو بشکونم

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز

مرده انست که نامش به نکویی نبرند

درذهن وقلب واندیشه زنده هست

انچه فنا شد دنیایی از استعداد وهنر بود که قدر دانسته نشد انچنان که باید وشاید وبه روال ما ایرانی جماعت مرده پرست!

ممنون

روحش شاد یادش گرامی:icon_gol:

  • Like 9
لینک به دیدگاه
نمیری هوتن

خداحافظی رو تنها نشون داد اومده بودم سرتو بشکونم

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز

مرده انست که نامش به نکویی نبرند

درذهن وقلب واندیشه زنده هست

انچه فنا شد دنیایی از استعداد وهنر بود که قدر دانسته نشد انچنان که باید وشاید وبه روال ما ایرانی جماعت مرده پرست!

ممنون

روحش شاد یادش گرامی:icon_gol:

 

من بیخ ریشتم تا اخرش ........:ws37:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...