wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ طبق عقاید و اطلاعات و ساخته های شخصی من هر مساله فلسفی که وجود داشته و دارد شاید از دید هر انسانی متفاوت باشه واسه همینه که خیلی از ادم ها هستند که فلسفه رو نمی فهمن و درکش براشون سخته ار به این موضو اعتقاد داشته باشیم که به دنبال هر فلسفه ای منطق به میان می آید با همان منطق می پذیریم که هر فردی یه صورت خودش با مسایل کنار می آید پس هیچ بحثی به وجود نمی آید. یک نفر نقض می کند و دیگری می پذیرد این یک عمل طبعیست. اما در مورد سوال جوابش به ذهن هر فرد بستگی داره یکی گفته بود حضرت علی فرمودند فلان... من می گم حضرت علی فرمودند چون چیزی جز آن جز یگانگی قدرت خداوند در ذهنش طبیه نشده بود و غیر قابل پذیرش بوده. و این که در آخر می توانید به سادگی در پاسخ به این سوال به زندگی داراویش دقتی کوتاه داشته باشید می فهمید . 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ تو کلا تو تاپیک ها من چیزی نمیگی... تو اون یکی هم هیچی نگفتی... :icon_razz: میدم اعدامت کنن... :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ تو کلا تو تاپیک ها من چیزی نمیگی... تو اون یکی هم هیچی نگفتی... :icon_razz:میدم اعدامت کنن... :icon_razz: گفتم بشت که...من فلسفه هیچی بلد نیستم. چیزای دیگه هم بلد نیستم...ول یتو فلسف هنمیشه همینجوررو هوا حرف زد که خوند مهمه رو ...استفاده کردیم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ گفتم بشت که...من فلسفه هیچی بلد نیستم. چیزای دیگه هم بلد نیستم...ول یتو فلسف هنمیشه همینجوررو هوا حرف زد که خوند مهمه رو ...استفاده کردیم بی سوات... :icon_razz: مگه من خودم بلدم ؟ باشه... برو بخواب... توام که دائما فرتی میری میخوابی... :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ گفتم بشت که...من فلسفه هیچی بلد نیستم. چیزای دیگه هم بلد نیستم...ول یتو فلسف هنمیشه همینجوررو هوا حرف زد که خوند مهمه رو ...استفاده کردیم مژده بدم میلاد جون. حالا فعلآ حوصله ندارم تاپیک بزنم ولی بعدش باید بیای تولدمو تبریک بگیا ! 1 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ بی سوات... :icon_razz:مگه من خودم بلدم ؟ باشه... برو بخواب... توام که دائما فرتی میری میخوابی... :icon_razz: راستی نگفتی تو چن سالگی بی خدا شدی 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ راستی نگفتی تو چن سالگی بی خدا شدی دقیقا یادم نیست... تا 14 که اگناستیک بودم... حساب کن از 15 سالگی... 2 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا یادم نیست... تا 14 که اگناستیک بودم... حساب کن از 15 سالگی... من فک کنم تو از بدو تولدت بی خدا بودی فک کنم لست نیمت "بی خدا" باشه! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من فک کنم تو از بدو تولدت بی خدا بودی فک کنم لست نیمت "بی خدا" باشه! نه... اونطوری هام نبوده... یه زمانی منم به شدت خدا پرست بودم... البته اون موقع خیلی بچه بودم ها... و حالا که فکر میکنم میبینم دلیلش بیشتر این بوده که اجتماع راحت تر میپذیرفته این جور افراد رو... یعنی بین دور و بری هام بهتر بود... همه میگفتند به به چه پسر معتقد و خوبی و از این حرفها... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نه... اونطوری هام نبوده... یه زمانی منم به شدت خدا پرست بودم... البته اون موقع خیلی بچه بودم ها... و حالا که فکر میکنم میبینم دلیلش بیشتر این بوده که اجتماع راحت تر میپذیرفته این جور افراد رو... یعنی بین دور و بری هام بهتر بود... همه میگفتند به به چه پسر معتقد و خوبی و از این حرفها... :icon_razz: الآن چی؟ الآن اجتماع چه دیدی بهت داره؟ آیا مشکلی باست درست نکردن؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ منم خودم چندتا مطلب خوندم و نظرات دوستان رو هم خوندم... با نظرتون موافقم... این رو هم عرض کنم که خود من هم جواب این سوال رو نمیدونستم... این رو پرسیدم که یاد بگیرم... مرسی... دلیل اینکه جواب سوال رو نمیدونید سخت بودن سوال نیست بلکه اشتباه بودن اون است فرض این سوال این است که خدا قادر به انجام هر کاری است.اما در سوال از فعل نتوانستن برای خدا استفاده میکنه.یعنی شما هر جوابی هم که به سواب بدین از یک سو خداوند ناتوان میشه.فرض باطل میشه و در نتیجه سوال فاقد جواب میمونه.این سوال سوالی نیست که وقت روش گذاشته بشه.این سوال رو یه سری افراد ضد مذهب و خدا درست کردند و به نظر بعضی از افراد فلسفی میومد و خب اون وقتا خیلی من میشنیدم این سوال رو.در صورتی که هیچ گونه فلسفه ای در این سوال به کار برده نشده. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ الآن چی؟ الآن اجتماع چه دیدی بهت داره؟آیا مشکلی باست درست نکردن؟ نه... به هیچ وجه... دلیلش این هست که من همیشه یه بیل برد بزرگ که روش نوشته من به خدا اعتقاد ندارم با خودم حمل نمیکنم... کسانی که من رو میبینند فکر میکنند من خیلی هم خدا پرست هستم... خیلی بیشتر از اونا... بهترین دوست من در دانشگاه رئیس بسیج دانشگاهمون بود که از دانشگاه رفت... ولی دوستان نزدیکم که میدونند بی خدا هستم با اینکه خودشون به شدت مذهبی هستند با من مشکلی ندارند... دلیل اصلیش البته اینه که دوست ندارند وارد بحثی بشند که نتیجه ی اون زیر سوال رفتن باور های خودشونه... دلیل اینکه جواب سوال رو نمیدونید سخت بودن سوال نیست بلکه اشتباه بودن اون استفرض این سوال این است که خدا قادر به انجام هر کاری است.اما در سوال از فعل نتوانستن برای خدا استفاده میکنه.یعنی شما هر جوابی هم که به سواب بدین از یک سو خداوند ناتوان میشه.فرض باطل میشه و در نتیجه سوال فاقد جواب میمونه.این سوال سوالی نیست که وقت روش گذاشته بشه.این سوال رو یه سری افراد ضد مذهب و خدا درست کردند و به نظر بعضی از افراد فلسفی میومد و خب اون وقتا خیلی من میشنیدم این سوال رو.در صورتی که هیچ گونه فلسفه ای در این سوال به کار برده نشده. شاید شما درست میفرمایید... ولی خوب من با اینکه فردی ضد خدا و ضد مذهب بوده و این رو گفته زیاد موافق نیستم... از این نوع پارادوکس ها خیلی زیادند... خوب در این مورد هم از خدا (به دلیل اینکه قدرت بی نهایت بوده) استفاده شده... فکر نمیکنم این مسئله ربطی به ضد خدا بودن یا ضد مذهب بودن داشته باشه... 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ شاید شما درست میفرمایید... ولی خوب من با اینکه فردی ضد خدا و ضد مذهب بوده و این رو گفته زیاد موافق نیستم... از این نوع پارادوکس ها خیلی زیادند... خوب در این مورد هم از خدا (به دلیل اینکه قدرت بی نهایت بوده) استفاده شده... فکر نمیکنم این مسئله ربطی به ضد خدا بودن یا ضد مذهب بودن داشته باشه... حالا ضد مذهب هستی هیچی.اما ضد خدا چرا؟مگه من چیکارت کردم که ضد من هستی؟ ببین دوست خوبم.سوال جوری هست که شما یا با آره جواب میدی یا نه.تبصره توی جواب نداره.چرا؟چون ما در مورد خدایی حرف میزنیم که قادر به همه چیز هست.پس استثنا و تبصره و ماده معنی نداره.حالا شما بیا جواب بده.اگه آره یه جاش می لنگه اگه نه یه جا دیگش می لنگه.خب این غیر از اشتباه بودن سوال دیگه چی رو میرسونه؟ 1 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ شاید شما درست میفرمایید... ولی خوب من با اینکه فردی ضد خدا و ضد مذهب بوده و این رو گفته زیاد موافق نیستم... از این نوع پارادوکس ها خیلی زیادند... خوب در این مورد هم از خدا (به دلیل اینکه قدرت بی نهایت بوده) استفاده شده... فکر نمیکنم این مسئله ربطی به ضد خدا بودن یا ضد مذهب بودن داشته باشه... جواب سوال منو ندادیا 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ جواب سوال منو ندادیا الان دادم... ببخشید... فراموش کرده بودم... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ حالا ضد مذهب هستی هیچی.اما ضد خدا چرا؟مگه من چیکارت کردم که ضد من هستی؟ببین دوست خوبم.سوال جوری هست که شما یا با آره جواب میدی یا نه.تبصره توی جواب نداره.چرا؟چون ما در مورد خدایی حرف میزنیم که قادر به همه چیز هست.پس استثنا و تبصره و ماده معنی نداره.حالا شما بیا جواب بده.اگه آره یه جاش می لنگه اگه نه یه جا دیگش می لنگه.خب این غیر از اشتباه بودن سوال دیگه چی رو میرسونه؟ مثل اینکه حرف بنده رو متوجه نشدید ها... من کی گفتم سوال اشتباه نیست ؟ ضد خدا نیستم بنده... شما از کجای حرف من این رو نتیجه گرفتی ؟ اصلا بحث ما چه ربطی به این حرف ها داره ؟ ضد شما ؟؟ حالتون خوبه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ولی خوب من با اینکه فردی ضد خدا و ضد مذهب بوده و این رو گفته زیاد موافق نیستم ... مگه اینجا نگفتین ضد خدا هستین؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ مگه اینجا نگفتین ضد خدا هستین؟ بنده عرض کردم اون فردی که این رو گفته ضد خدا و ضد مذهب نبوده... این رو که من نگفتم... این سوال از قرن 12 بوده... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بنده عرض کردم اون فردی که این رو گفته ضد خدا و ضد مذهب نبوده... این رو که من نگفتم... این سوال از قرن 12 بوده... خواهش می کنم، فرمودین.راستش من ضد دین و ضد خدا نیستم.اما دین و مذهبی هم ندارم.ولی این سوال رو نمیشه با سوالات فلسفی یکی کرد.به نظر من این سوال اشتباه محض طراح سوال رو میرسونه.فلسفه سوالات بسیار زیبا و به جایی رو در مورد دین و مذهب و خدا می پرسه که هر کس میتونه جواب های مختلفی واسش ارائه کنه.اما یه کودک هم به نظر من متوجه میشه به سادگی که این سوال اشتباه هست و واقعا میگم ارزش اینقدر فکر کردن رو نداره.من تاپیکای شما رو دیدم.یه آدم لا اقل به نظر میرسه که جدی هستین.یعنی حالت اصلیتون جدی هست و از تاپیک ها و پست هاتون یه چیز خیلی به چشم میاد اونم اینه که شما علاقمند به تفکر هستین.یعنی از مسائلی که نیازمند تفکر کردن و تامل کردن هستند استقبال می کنید.این دلیلی هست که من رو به شما علاقمند کرده بدون اینکه حتی اسمتون رو بدونم. در مورد این سوال من یادم هست وقتی خیلی کوچیک بودمدر حد دبستان.شب عاشورا بود.ما یه مراسمی داریم تو شهرمون که شب عاشورا رو نمی خوابیم.میایم تو کوچه شمع روشن می کنیم و این حرفا که مال دوریانی بود که بچه بودیم.اون شب پسر عمه ی من این سوال رو از ما پرسید.فکر کنید یه جمعی که بزرگترینشون یه پسر دبیرستانی بود.این سوال اونجا مطرح میشه.من یکی که واقعا کپ کرده بودم.با خدم کلنجار می رفتم.هی اگر و اما میذاشتم.هر کاری میکردم نمیشد.یعنی چی؟گفتم خدا مگه میشه؟اصلا از دید مذهبی هم نخوایم نگاش کنیم خود سوال یه جوریه.اون وقتا در همین حد حالیم میشد.بعد ها که بزرگ شدم و دوگوله به کار افتاد دیدم نه واقعا مشکل از سوال بوده. وافن جان ببخشید سرتو درد آوردم.می خوام بگم که واقعا مسائل بسیار زیباتری هست که میشه روش فکر کرد و به نتیجه هایی رسید که به ما کمک می کنند.اما این سوال لا اقل من فکر نمی کنم به ما کمکی کنه.چون سوال صد در صد اشتباه است.اگه بازم بخوای بحث کنی تا صبح باهات میام ولی .... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نه عزیز... من جواب این سوال رو خودم هم نمیدونستم... بعد حالا دارم میبینم که به قول شما و خیلی از دوستان دیگه... این سوال غلطه... منم قبول دارم... بحثی درش نیست... بنده که اولش هم عرض کردم... چیزی رو به چالش نمیکشم... دارم یاد میگیرم... اولین کسی که گفت این سوال غلطه آیهان عزیز بود... مرسی آیهان جان... ببخشید که حرفت رو نپذیرفتم... و متشکرم از شما دوست عزیز... به بنده خیلی لطف دارید... :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده