atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز مونده این اقای مهندس کشف بشهشماها نمیدونین ما ثبتش هم کردیم لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااااای سیگار کسیدن اون بالا چه حالی باید بده.. من که 4 متر میرم بالا به فس فس میفتم....4500 متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااااای سیگار کسیدن اون بالا چه حالی باید بده.. من که 4 متر میرم بالا به فس فس میفتم....4500 متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: دخیخا 4811 متر دی: یواش میگم به کسی نگو قله که رسیدم یخورده دراز کشیدم ویه نخ به عشخ ارتفاع دود کردم لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ كه اينطور......... دقیقا اوجور وبوجور دی: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااااااااااااااااااااااای خوش بحالت دایی خدایش حال میکنین با این طبیعتی که دارید هااااااااااااااااااااااااا:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ دخیخا 4811 متردی: یواش میگم به کسی نگو قله که رسیدم یخورده دراز کشیدم ویه نخ به عشخ ارتفاع دود کردم : کوفت 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ دخیخا 4811 متردی: یواش میگم به کسی نگو قله که رسیدم یخورده دراز کشیدم ویه نخ به عشخ ارتفاع دود کردم :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
m.r.r 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ با سلام اگه دوستان ناراحت نمي شن يه انتقادي درمورد پست ها دارم. با اين سرعت اينترنتمون با هزار بدبختي و جون كندن و البته از روي علاقه اومديم چندتا عكس ببينيم بلكه چيزي ياد بگيريم و همچنين "شوف" چشمامون باز بشه.صفحه ي اول عكس و از صفحه ي يك به بعد يه جورائي خجالت كشيدم احساس كردم بدون ياالا گفتن و در زدن رفتم تو حياط خونه ي يه خونواده كه باهم دارن بحث هاي خصوصي ميكنن.جسارتا انتظار من از اين تالار عكس و عكس هاي كاربران و خصوصا نظرات بيش از اينها بود.4 صفحه با اناانزالله گفتن و هندل زدن مرور كردم مي بينم كه...... ببخشيد البته همين جوري هم كيلوئي از نظرات همديگه براي افزايش امتيازها تشكر ميكنين. مي دونم خيلي تند نوشتم اگه باعث رنجش دوستان شدم عذر مي خوام.قصدم فقط ارتقاي اين بخش از تالاره اگه اشتباه مي كنم بنده رو تصحيح بفرمائيد. شاد وخرم باشيد. 1 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ همین؟! من فکر کردم کلی زدین رقصیدین ترکوندین!:2rqfst4::dancegirl2: خاطره تعریف کن!:62izy85: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده