atousa 592 ارسال شده در 2 آبان، 2010 هنوز مونده این اقای مهندس کشف بشهشماها نمیدونین ما ثبتش هم کردیم
ayhan 2309 ارسال شده در 2 آبان، 2010 واااااااااااااای سیگار کسیدن اون بالا چه حالی باید بده.. من که 4 متر میرم بالا به فس فس میفتم....4500 متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2010 واااااااااااااای سیگار کسیدن اون بالا چه حالی باید بده.. من که 4 متر میرم بالا به فس فس میفتم....4500 متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: دخیخا 4811 متر دی: یواش میگم به کسی نگو قله که رسیدم یخورده دراز کشیدم ویه نخ به عشخ ارتفاع دود کردم
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 آبان، 2010 واااااااااااااااااااااااااااااااای خوش بحالت دایی خدایش حال میکنین با این طبیعتی که دارید هااااااااااااااااااااااااا:girl_in_dreams: 3
atousa 592 ارسال شده در 2 آبان، 2010 دخیخا 4811 متردی: یواش میگم به کسی نگو قله که رسیدم یخورده دراز کشیدم ویه نخ به عشخ ارتفاع دود کردم : کوفت 2
ayhan 2309 ارسال شده در 2 آبان، 2010 دخیخا 4811 متردی: یواش میگم به کسی نگو قله که رسیدم یخورده دراز کشیدم ویه نخ به عشخ ارتفاع دود کردم :smiley (18): 1
m.r.r 52 ارسال شده در 4 آذر، 2010 با سلام اگه دوستان ناراحت نمي شن يه انتقادي درمورد پست ها دارم. با اين سرعت اينترنتمون با هزار بدبختي و جون كندن و البته از روي علاقه اومديم چندتا عكس ببينيم بلكه چيزي ياد بگيريم و همچنين "شوف" چشمامون باز بشه.صفحه ي اول عكس و از صفحه ي يك به بعد يه جورائي خجالت كشيدم احساس كردم بدون ياالا گفتن و در زدن رفتم تو حياط خونه ي يه خونواده كه باهم دارن بحث هاي خصوصي ميكنن.جسارتا انتظار من از اين تالار عكس و عكس هاي كاربران و خصوصا نظرات بيش از اينها بود.4 صفحه با اناانزالله گفتن و هندل زدن مرور كردم مي بينم كه...... ببخشيد البته همين جوري هم كيلوئي از نظرات همديگه براي افزايش امتيازها تشكر ميكنين. مي دونم خيلي تند نوشتم اگه باعث رنجش دوستان شدم عذر مي خوام.قصدم فقط ارتقاي اين بخش از تالاره اگه اشتباه مي كنم بنده رو تصحيح بفرمائيد. شاد وخرم باشيد. 1
گیلاس 367 ارسال شده در 4 آذر، 2010 همین؟! من فکر کردم کلی زدین رقصیدین ترکوندین!:2rqfst4::dancegirl2: خاطره تعریف کن!:62izy85:
ارسال های توصیه شده