am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اره بخاطر این که ارتشیا منو یاد یه عزیزی میندازن 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میسی :icon_gol:راستی دعا خیلیم خوش تیپ باشه من به تیپ و هیکل و لباس خیلی اهمیت میدم تا قیافه الهي آمين مگه مرد خوش قيافه هم پيدا ميشه!!!:ws28: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میسی :icon_gol:راستی دعا خیلیم خوش تیپ باشه من به تیپ و هیکل و لباس خیلی اهمیت میدم تا قیافه 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میسی :icon_gol:راستی دعا خیلیم خوش تیپ باشه من به تیپ و هیکل و لباس خیلی اهمیت میدم تا قیافه یعنی مثل من باشه............................:w00: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی مثل من باشه............................:w00: با خانوم من درست صوبت کنا!!!!!!! :guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ با خانوم من درست صوبت کنا!!!!!!! :guntootsmiley2: :banel_smiley_52: مبارکا باشه.....................:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: مبارکا باشه.....................:banel_smiley_52: سلامت باوشی!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ شنیدن کی بود مانند دیدن.... یه پسر خوشگل پیداشه جولوی دخترا .... اون موقع. التبه من غرور رو دوس دارم. چون دارم.:ws2: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا مردان با ظاهر زنانه رو نمیشه نگاه کرد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ گریه نکن الهي آمينمگه مرد خوش قيافه هم پيدا ميشه!!!:ws28: :ws28: یعنی مثل من باشه............................:w00: با خانوم من درست صوبت کنا!!!!!!! :guntootsmiley2: :girl_blush2: :banel_smiley_52: مبارکا باشه.....................:banel_smiley_52: :girl_blush2:میسی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مرد باید خوشتیپ باشه .......مرد باید خوشتیپ باشه.......پولدارو بداخلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااق:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من فردین رو دوست دارم خشنشم خوبه :w139: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ مرد باید خوشتیپ باشه .......مرد باید خوشتیپ باشه.......پولدارو بداخلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااق:ws28::ws28: زن باید خوشجیل باشه.....زن باید خوشجیل باشه...خوشجیلو کمی چاااااااااااااااااااق 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ قبلا یه تاپیک دیگه هم بود که محقق ها عکس این نتیجه رو رسیده بودن که در کشورهای پیشرفته زنان مردانی با ظاهر زنونه می پسندن چرا محقق ها انقدر نظراتشونو عوض می کنن مگه ما مسخره دست اوناییم ؟:w00: در هر صورت من که نمی تونم اخلاق رفتار و ظاهر مردونه تحمل کنم:icon_pf (34): از مردایی که هم ظاهر و هم اخلاق زنونه دارن خوشم میاد لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ قبلا یه تاپیک دیگه هم بود که محقق ها عکس این نتیجه رو رسیده بودن که در کشورهای پیشرفته زنان مردانی با ظاهر زنونه می پسندن چرا محقق ها انقدر نظراتشونو عوض می کنن مگه ما مسخره دست اوناییم ؟:w00: در هر صورت من که نمی تونم اخلاق رفتار و ظاهر مردونه تحمل کنم:icon_pf (34): از مردایی که هم ظاهر و هم اخلاق زنونه دارن خوشم میاد خوب به هر حال هركسي نظري داره و نظر شما هم محترمه ولي براي من سواله كه مردايي كه تيپ زنونه مي زنن از زنشون انتظار چه تيپي دارن!!!!:ws52: 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ در هر صورت من که نمی تونم اخلاق رفتار و ظاهر مردونه تحمل کنم:icon_pf (34): از مردایی که هم ظاهر و هم اخلاق زنونه دارن خوشم میاد واقعا:jawdrop: من که اصلا نمیتونم اینجور مردا رو تحمل کنم گشتم یه مردشو پیدا کردم 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا:jawdrop:من که اصلا نمیتونم اینجور مردا رو تحمل کنم گشتم یه مردشو پیدا کردم آفرين:ws37: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ - نتایج یک تحقیق نشان میدهد زنان مردان با ظاهر مردانه را میپسندند و چندان به مردانی که بیش از حد به ظاهر خود توجه کرده و خصوصیات زنانه دارند توجه ندارند. محققان معتقدند زنان افزایش تعداد مردان زننما یا مردانی که ظاهری زنانه دارند را قبول ندارند. زنان این خصوصیات را یک نقطه ضعف تصور میکنند که نتیجه معکوس به همراه دارد. این مطالعه روی 132 زن و 100 مرد انجام شد و محققان متوجه شدند در مجموع مردان بر خلاف زنان نظر منفی نسبت به این موضوع ندارند. شرکت کنندگان فیلمهای 15 دقیقهای از مصاحبههای شغلی زنان و مردان دیدند که در طی آن شرکت کنندگان به سوالاتی پاسخ میدادند که مهارتهای اجتماعی فرد را محک میزد. در این مطالعات مشخص شد مردانی که دارای خصوصیات و ویژگیهای مردانه نیستند کمتر مورد توجه قرار گرفته و پذیرفته میشوند. در اکثر ایام تاریخی نیز مردان بیشتر با الگوهای مستقلتر و خودمختارتر نسبت به زنان شناخته میشدند. این در حالی است که زنان اجازه داشتند ضعیف به نظر برسند اما این خصوصیت در مورد مردان به طور کل ممنوع است و نسبت به آن نظر منفی زیادی وجود دارد. از سوی دیگر تسلط و قدرت از ویژگیهای خاص مردان است که چندان در مورد زنان داشتن این ویژگیها پذیرفته نیست. همین باورها باعث شده است الگوهای خاصی از هر جنسیت در ذهن ما شکل بگیرد که انتظارات و قوانین مرتبط با رفتارهای آنها را با یکدیگر متمایز میکند و به عبارت دیگر باعث ظهور بایدها و نبایدها در هر جنس میشود. محققان متوجه شدند به همین دلیل مردانی که از این خصوصیات به دور هستند سختتر میتوانند شغل پیدا کنند. به خاطر همین مخ مارو زود زدند ایول صبا سبا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده