مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مرام ، معرفت ،مردونگی،عزت وشرف امروزه واژه های غریبین............ 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ امین تاپیک خودته.چیزی بگو،حرفی بزن. 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیدونم چرا اینجوری شده....چرا هر چی پیش میره بدتر میشه.... ولی خوب اینو میدونم که هیچکدوم از کسایی که به قول شما خیانت میکنن یا هر چیز بدی مثل این که روی خیلی ها تاثیر میذاره.... راضی به این کار نیستن.... من فکر کنم اگه همه ی کارای بد آدما رو نادیده بگیریم ته ته دل همه شون خیلی چیزای قشنگی هست که پشت کلی فکرای جورواجور و مشکلات پنهان مونده... الان که فکر میکنم میبینم اصل چیزی که ادما رو مجبور میکنه اینجوری باشن تنهاییه... یکی دنبال پوله...یکی قدرت....یکی یه چیزی یا کسی که به خاطرش ممکنه به خیلی ها خیانت کنه....اینا همش به خاطر اینه که میخواد سری تو سرا در بیاره و بگه منم هستم.... واین خیلی غم انگیزه... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مرام ، معرفت ،مردونگی،عزت وشرف امروزه واژه های غریبین............ غریبن اما زمانی قریب بودن!!!!!!!:imoksmiley: امین تاپیک خودته.چیزی بگو،حرفی بزن. من نمیدونم چرا اینجوری شده....چرا هر چی پیش میره بدتر میشه.... ولی خوب اینو میدونم که هیچکدوم از کسایی که به قول شما خیانت میکنن یا هر چیز بدی مثل این که روی خیلی ها تاثیر میذاره.... راضی به این کار نیستن.... من فکر کنم اگه همه ی کارای بد آدما رو نادیده بگیریم ته ته دل همه شون خیلی چیزای قشنگی هست که پشت کلی فکرای جورواجور و مشکلات پنهان مونده... الان که فکر میکنم میبینم اصل چیزی که ادما رو مجبور میکنه اینجوری باشن تنهاییه... یکی دنبال پوله...یکی قدرت....یکی یه چیزی یا کسی که به خاطرش ممکنه به خیلی ها خیانت کنه....اینا همش به خاطر اینه که میخواد سری تو سرا در بیاره و بگه منم هستم.... واین خیلی غم انگیزه... وجود آدم مثله سنگ میمونه یکی باهاش کله ملتو میشکونه یکی صیقلش میده میشه که نگین بستگی داره آدم تو چه موقعیتایی قرار بگیره ازشون چطور استفاده کنه و این حرفا!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ امین قیمت مردی اومده پایین تند تند معامله میشه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ امین قیمت مردی اومده پایین تند تند معامله میشه بله اونم با قیمتای پایین به عنوان جنس دست چندم صفرش دیگه پیدا شدنی نیست!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا! مردم مردای قدیم...! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا! مردم مردای قدیم...! مگه مرد جدیدم داریم؟؟؟؟؟؟ نسل مردا ور افتاد الان فقط زن داریم!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مگه مرد جدیدم داریم؟؟؟؟؟؟نسل مردا ور افتاد الان فقط زن داریم!!!!!! الان شما چی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ الان شما چی هستی؟ من دوزیستم!!!!! 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من دوزیستم!!!!! بلکم نا زیست... بی زیست:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ غریبن اما زمانی قریب بودن!!!!!!!:imoksmiley: همیشه خیانت و دروغ و ریا بوده....... اون زمانی رو که میگی هیچ کس ندیده و نخواهد دید.......... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ همیشه خیانت و دروغ و ریا بوده.......اون زمانی رو که میگی هیچ کس ندیده و نخواهد دید.......... بوده اما درصد فراوونیش تو جامعه کم شده همیشه یه درصد کمی رواج داشته ولی الان کل جامعه باهاش درگیرن!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده