رفتن به مطلب

مرد را مردی باید!!!

am in

ارسال های توصیه شده

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:برای اینکه می خوایم ره 100 ساله رو تو 1 شب رفت.

همون حرف مارو زدی که

یه چی جدید بوگو!!!!!! :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا همدیگه رو مثه آفتابه میفروشیم؟؟؟؟؟:w00:

جواب این سوالت،به نظر من اینه که:

چون این روزا آدما ارزش خودشون رو خودشون پایین میارن و دیگران هم براشون ارزش قایل نمیشن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
جواب این سوالت،به نظر من اینه که:

چون این روزا آدما ارزش خودشون رو خودشون پایین میارن و دیگران هم براشون ارزش قایل نمیشن.

اینم هست

دیدم خیلیا رو که اعتماد به نفس ندارن!!!!! :shame:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اينجاست كه شاعر ميگه:

مرد را دردي اگر باشد خوش است

درد بي دردي علاجش اتش است....

غصشو نخور باب:icon_gol:

غصه نمیخورم

قصه هر روزم همینه!!!!

چرا همش درد باشه؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

من مرده نوع سوال طرح کردن همکار مدیرام............:ws3: :ws3: :ws3:

چون افتابه ..........................................(در خوردن شنگولی جات مگین بزن به سلامتی افتابه که...................... و یه جک هم راحع بهش هستش که نمیشه گفت 18+:167:)

به خاطر همین ارزش بالای افتابه مردم سعی میکنن به خاطر احترام به دیگران هم دیگه رو مثل افتابه این نماد جوان مردی و............... ب فروشن :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیانت:shame:

واژه ای که این روزا زیاد میشنویم:hanghead:

همسر به همسر

فرزند به پدر و پدر به فرزند

دوست به دوست

چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟:imoksmiley:

قدیمیا میگفتن نمک حرمت داره

ولی الان نمکتو میخورن نمکدونم میزارن تو جیب و میبرن:banel_smiley_4:

عهدی که بستم با دوست ... تا اوست پاینده با اوست:ws41:

این شعرو دیروز پشت یه وانت دیدم

چرا پیوندها داره از بین میره

سپاس امین جان.بحث خوبیه.خیانت درووغ دورویی بدگویی و....همه و همه بصورت هر روز بیشتر از دیروز تو جامعه داره اتفاق می افته و ما هم متاسفانه بهشون اینقدر عادت کردیم که خیلی راحت از کنارشون میگذریم.انگار نه انگار که داریم تو این جامعه زندگی میکنیم.

به نظرم باید یه خواست عمومی باشه از حکومت گرفته تا مردم.همه باید بخوان.چطور حکومت میتونه درباره بعضی مسایل تمام ابزاراشو بسیج کنه ولی از کنار این مسایل به راحتی میگذره و ندید میگیره.چطور خونواده ها برای لباس بچه هاشون برنامه ریزی دارن ولی درباره جامعه ای که قراره شخصیت بچه هاشون توش شکل بگیره حساس نیستن....

• Like 2
لینک به دیدگاه
من مرده نوع سوال طرح کردن همکار مدیرام............:ws3: :ws3: :ws3:

چون افتابه ..........................................(در خوردن شنگولی جات مگین بزن به سلامتی افتابه که...................... و یه جک هم راحع بهش هستش که نمیشه گفت 18+:167:)

به خاطر همین ارزش بالای افتابه مردم سعی میکنن به خاطر احترام به دیگران هم دیگه رو مثل افتابه این نماد جوان مردی و............... ب فروشن :ws3:

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سپاس امین جان.بحث خوبیه.خیانت درووغ دورویی بدگویی و....همه و همه بصورت هر روز بیشتر از دیروز تو جامعه داره اتفاق می افته و ما هم متاسفانه بهشون اینقدر عادت کردیم که خیلی راحت از کنارشون میگذریم.انگار نه انگار که داریم تو این جامعه زندگی میکنیم.

به نظرم باید یه خواست عمومی باشه از حکومت گرفته تا مردم.همه باید بخوان.چطور حکومت میتونه درباره بعضی مسایل تمام ابزاراشو بسیج کنه ولی از کنار این مسایل به راحتی میگذره و ندید میگیره.چطور خونواده ها برای لباس بچه هاشون برنامه ریزی دارن ولی درباره جامعه ای که قراره شخصیت بچه هاشون توش شکل بگیره حساس نیستن....

بالاتر چن نفر گفتن فرهنگ جامعه

من الان میگم این جامعه از کجا اومده؟؟؟

غیر از اینه که از خونواده های ما تشکیل شده؟؟؟؟

اگه تو خونواده ها این اتفاقات نیفته مطمئن باشین تا میزان خیلی زیادی این موضوعات کم میشه

اگه پدر و پسر پشت هم باشن

زن و شوهر برای هم نفس بکشن

عمرا این واژه ها براشون معنی بشه!!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
بالاتر چن نفر گفتن فرهنگ جامعه

من الان میگم این جامعه از کجا اومده؟؟؟

غیر از اینه که از خونواده های ما تشکیل شده؟؟؟؟

اگه تو خونواده ها این اتفاقات نیفته مطمئن باشین تا میزان خیلی زیادی این موضوعات کم میشه

اگه پدر و پسر پشت هم باشن

زن و شوهر برای هم نفس بکشن

عمرا این واژه ها براشون معنی بشه!!!!!!

منم موافقم امین جان.جامعه بزرگ ما از جامعه کوچکتری به اسم خونواده تشکیل میشه که بیشترین تاثیر روی تربیت افراد میزاره.والبته خونواده ها در برابر ارزشهای مختلف حساسیت مختلفی از خودشون نشون میدن.اصولا" من معتقدم تا وقتی جامعه نسبت به جریانی حساسیتی از خودش نشون نده نمیشه انتظار بهبود اون موضوع رو داشت.

اما حکومت با ابزارهای قدرتمندی که داره مث صداوسیما یا آموزش و پرورش میتونه حساسیتی رو تو مردم ایجاد کنه تا خونواده ها از این مسایل غفلت نکنن.......

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم موافقم امین جان.جامعه بزرگ ما از جامعه کوچکتری به اسم خونواده تشکیل میشه که بیشترین تاثیر روی تربیت افراد میزاره.والبته خونواده ها در برابر ارزشهای مختلف حساسیت مختلفی از خودشون نشون میدن.اصولا" من معتقدم تا وقتی جامعه نسبت به جریانی حساسیتی از خودش نشون نده نمیشه انتظار بهبود اون موضوع رو داشت.

اما حکومت با ابزارهای قدرتمندی که داره مث صداوسیما یا آموزش و پرورش میتونه حساسیتی رو تو مردم ایجاد کنه تا خونواده ها از این مسایل غفلت نکنن.......

آره اما یکی از معضلای ما همین صدا و سیما هست

که به اصطلاح میاد ابرو رو درست کنه میزنه چشم طرفم کور میکنه

همین سریال شبانه شبکه سه رو اگه نگاه کنی

(من فقط 2-3 قسمتش رو اونم به اجبار دیدم)

توی هر قسمت فقط انواع هنجار شکنی رو داره علنا آموزش میده

درد ما اینه که .....

نمیشه گفت

• Like 1
لینک به دیدگاه

درد ما اینه که .....

نمیشه گفت

:a030:

بله.تو همین صداوسیما راجع به همه چی بحث و گفتگو میزارن اما همین که سر صحبت فرهنگ و جامعه میرن ما میشیم بچه مثبت و کشورای دیگه خصوصا" غربیا میشن .....ول کن به قول خودت درد ما اینه که نمیشه گفت

• Like 1
لینک به دیدگاه
:a030:

بله.تو همین صداوسیما راجع به همه چی بحث و گفتگو میزارن اما همین که سر صحبت فرهنگ و جامعه میرن ما میشیم بچه مثبت و کشورای دیگه خصوصا" غربیا میشن .....ول کن به قول خودت درد ما اینه که نمیشه گفت

:w16::w16:

سکوتم از رضایت نیست

دلم اهل شکایت نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوبـه.

زیــاد داری به بقیه بده! زیادیش میگن میزنه به قلب خوب نیست! :4chsmu1:

نه گذاشتم تو انبار به خواستم در میارم!!!!!!:ws41:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه گذاشتم تو انبار به خواستم در میارم!!!!!!:ws41:

اثرش موقتی هست؟! باید مدام مصرف کنی؟! :ws52: