EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ این ترفند مخصوص برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می باشد. با انجام این ترفند سرعت اینترنت شما تا حدود ۱۱۵ کیلوبایت افزایش می یابد . ابتدا روی آیکن My Computer راست کلیک کنید (یا وارد My Computer شده و بر روی فضای خالی راست کلیک کنید) سپس از منوی باز شده Properties را انتخاب کرده و در پنجره باز شده تب Hard ware را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Device manager کلیک کنید. در پنجره جدید که باز می شود شاخه Modems را باز کرده و سپس درون این شاخه بر روی نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خود راست کلیک کرده و گزینهProperties را انتخاب کنید. در پنجره جدید تب Advanced را انتخاب کنید ,در این تب درون کادر اول یعنی Extra initialization commands عبارت at&fx را وارد کرده و Ok کنید. از این پس هر بار که به اینترنت متصل می شوید سرعت کانکشن شما افزایش قابل توجهی می یابد. برای مشاهده می توانید پس از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بر روی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کوچک پایین صفحه کلیک کنید و speed را ببینید 6 نقل قول لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ این ترفند مخصوص برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می باشد. با انجام این ترفند سرعت اینترنت شما تا حدود ۱۱۵ کیلوبایت افزایش می یابد . ابتدا روی آیکن My Computer راست کلیک کنید (یا وارد My Computer شده و بر روی فضای خالی راست کلیک کنید) سپس از منوی باز شده Properties را انتخاب کرده و در پنجره باز شده تب Hard ware را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Device manager کلیک کنید. در پنجره جدید که باز می شود شاخه Modems را باز کرده و سپس درون این شاخه بر روی نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خود راست کلیک کرده و گزینهProperties را انتخاب کنید. در پنجره جدید تب Advanced را انتخاب کنید ,در این تب درون کادر اول یعنی Extra initialization commands عبارت at&fx را وارد کرده و Ok کنید. از این پس هر بار که به اینترنت متصل می شوید سرعت کانکشن شما افزایش قابل توجهی می یابد. برای مشاهده می توانید پس از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بر روی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کوچک پایین صفحه کلیک کنید و speed را ببینید ممنونم مهندس جاوید عزیز..... میشه عبارت AT&FX+MS=V34 رو در کادر Extra initialization commands تایپ کنیم و سرعت بیشتری به دست بیاد..... در ضمن این سرعت برای باز شدن صفحات تا 2 برابر موثر و برای Download کردن موارد تا 3 برابر موثر است...... 6 نقل قول لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ رضا جان واقعا این کار موثره ! من برنامه های مختلفی رو تست کردم، تقریبا هیچکدوم کاربردی نداشتن ! شاید خیلی ابتدایی بگم، اما چقدر مگه تو ویندوز شیلتر می ذارن، که باعث افت سرعت بشه که با این دستورها تا حدودی مشکل بر طرف می شه ؟ می خوام بگم که مشکل اصلی مربوط می شه به خطوط و سیم کشی نادرست تلفن خصوصا سیم کشی داخلی! 4 نقل قول لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ رضا جان واقعا این کار موثره ! من برنامه های مختلفی رو تست کردم، تقریبا هیچکدوم کاربردی نداشتن !شاید خیلی ابتدایی بگم، اما چقدر مگه تو ویندوز شیلتر می ذارن، که باعث افت سرعت بشه که با این دستورها تا حدودی مشکل بر طرف می شه ؟ می خوام بگم که مشکل اصلی مربوط می شه به خطوط و سیم کشی نادرست تلفن خصوصا سیم کشی داخلی! سلام مهندس پیمان گل..... آره مهندس جان..... واقعاً تاثیر داره. ولی همونطور که مهندس جاوید بیان کردند مربوط به نوع اتصال Dialup میشه..... من تا ماه قبل از Dialup استفاده می کردم و برای دانلود سرعتم حداکثر با 6 نرم افزار بهینه ساز سرعت حدود 4kbps بودش و بعد از این تغییر حداقل 4kbps و حداکثر 12kbps بود..... معمولاً این روند برای خطوط Dialup که میخوان دانلود کنند خیلی تاثیر داره و این تاثیر به خصوص در ساعات خلوت در زمان دانلود فوق العاده تاثیر گذار هستش..... این مورد برای باز کردن صفحات ممکنه تا حداکثر 2 برابر تاثیر داشته باشه.... در کل برای نفراتی که از نوع Connect به اینترنت Dialup استفاده میکنند خوبه..... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مهندس پیمان گل..... آره مهندس جان..... واقعاً تاثیر داره. ولی همونطور که مهندس جاوید بیان کردند مربوط به نوع اتصال Dialup میشه..... من تا ماه قبل از Dialup استفاده می کردم و برای دانلود سرعتم حداکثر با 6 نرم افزار بهینه ساز سرعت حدود 4kbps بودش و بعد از این تغییر حداقل 4kbps و حداکثر 12kbps بود..... معمولاً این روند برای خطوط Dialup که میخوان دانلود کنند خیلی تاثیر داره و این تاثیر به خصوص در ساعات خلوت در زمان دانلود فوق العاده تاثیر گذار هستش..... این مورد برای باز کردن صفحات ممکنه تا حداکثر 2 برابر تاثیر داشته باشه.... در کل برای نفراتی که از نوع Connect به اینترنت Dialup استفاده میکنند خوبه..... :icon_gol: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .