سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ من این ترم میرم ترم سه اما تا الان هیچکدوم از استادا باهامون راندو کار نکردناگه بشه که خیلی خوبه.... ای بابا چقدر بد چرا می زارن دانشجوهای معماری دستشون ضعیف بمونه خب حالا با هم کار میکنیم زود زود یاد میگیرییییییییییی :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ ای بابا چقدر بد چرا می زارن دانشجوهای معماری دستشون ضعیف بمونه خب حالا با هم کار میکنیم زود زود یاد میگیرییییییییییی :hapydancsmil: آره خیلی بده مرسیییییی 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ خیلی عالیه زهرا جان ، منم هستم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سالهای قبل داشتیم مواردی که 10 15 نفر اعلام آمادگی می کردن ، ولی فقط 3 نفر کار می فرستادن هر کی اعلام آمادگی کنه اما شرکت نکنه ، الهی اسکیسش تبدیل به نقاشی بشه 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سالهای قبل داشتیم مواردی که 10 15 نفر اعلام آمادگی می کردن ، ولی فقط 3 نفر کار می فرستادن هر کی اعلام آمادگی کنه اما شرکت نکنه ، الهی اسکیسش تبدیل به نقاشی بشه من اولین سری رو شرکت نمیکنم میخوام ببینم کار بچه ها چه جوریه بعد اونوخ سری ِ بعدی بشرکتم آخه تا الان هیچی راندو کار نکردم 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ من اولین سری رو شرکت نمیکنممیخوام ببینم کار بچه ها چه جوریه بعد اونوخ سری ِ بعدی بشرکتم آخه تا الان هیچی راندو کار نکردم عذرت موجهه کاملا. ولی پیشنهادم اینه طرحشو خودت بشی واسه خودت تا ببینی در چه سطحی هستی.از دفعه های بعد اما بفرست 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ دلم میخواد کار کنم ولی نمیتونم قول بدم .....:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ موافقم زهرا جون.از طرح های ساده تر شروع کنیم که هم زمان کمتری ببره و همه بتونن شرکن کنن و هم اینکه کم کم طرح هارو می تونیم سخت ترش کنیم که پیشرفت هم داشته باشیم :hapydancsmil: اوهوم :hapydancsmil: از شنبه شروع کنیم خوبه؟؟؟؟ موافقی؟؟ من این ترم میرم ترم سه اما تا الان هیچکدوم از استادا باهامون راندو کار نکردناگه بشه که خیلی خوبه.... باهم کار میکنیم حتماااااااا راندوت خوب میشه.... منم راندوم خوب نیست :icon_pf (34): دلم میخواد کار کنم ولی نمیتونم قول بدم .....:icon_pf (34): ایشالااااااااااااا میتونی شرکت کنیییییییی 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ منم اعلام آمادگی میکنم خیلی عالیه زهرا جان ، منم هستم مرررررررررسی بچه هاااا:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ اوهوم :hapydancsmil:از شنبه شروع کنیم خوبه؟؟؟؟ موافقی؟؟ بلههههه بلههههههه اینجانب آمادگی خود را اعلام می کنمممممم :hapydancsmil: مارکرام همه خشکیدهههههه 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ بلههههه بلههههههه اینجانب آمادگی خود را اعلام می کنمممممم :hapydancsmil: مارکرام همه خشکیدهههههه من که خیلی وقته با مارکر کار نکردم.. از طرحاهای ساده شروع میکنییییییییییییییییییم... 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها بیان نمونه کار بزاریم بینشون انتخاب کنیم برا راندو 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها بیان نمونه کار بزاریم بینشون انتخاب کنیم برا راندو زهرا جون به نظر من یه مسئولی یا کسی رو در نظر بگیریم که مسابقات راندو رو هماهنگ کنه.مثلا تو این فاصله که بچه ها اعلام آمادگی کرده بودن و قرار بود از شنبه شروع کنیم ، من فکر کردم طرح آماده هست و از امروز استارت می شه.در صورتی که تازه امروز می خوایم طرح پیشنهاد بدیم و یکی دو روز هم این وقتمون رو می گیره.اگه یکی باشه طرح تهیه کنه و نظر بخواد یا از بچه ها دعوت کنه طرح بزارن خوبه.( یعنی مسئولیتها جزیی تر بشه.منظورم عنوان و اینا نیستا.فقط یه نفر تا جایی که میتونه مسئولیت انتخاب طرح و ... رو به عهده بگیره به نظرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3) 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ زهرا جون به نظر من یه مسئولی یا کسی رو در نظر بگیریم که مسابقات راندو رو هماهنگ کنه.مثلا تو این فاصله که بچه ها اعلام آمادگی کرده بودن و قرار بود از شنبه شروع کنیم ، من فکر کردم طرح آماده هست و از امروز استارت می شه.در صورتی که تازه امروز می خوایم طرح پیشنهاد بدیم و یکی دو روز هم این وقتمون رو می گیره.اگه یکی باشه طرح تهیه کنه و نظر بخواد یا از بچه ها دعوت کنه طرح بزارن خوبه.( یعنی مسئولیتها جزیی تر بشه.منظورم عنوان و اینا نیستا.فقط یه نفر تا جایی که میتونه مسئولیت انتخاب طرح و ... رو به عهده بگیره به نظرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3) راستش من این چن روزه خیلیییییییییی درگیر بودم...واسه همین اینجوری شد....من مشکلی ندارم اگه مینا هم موافق باشه من تورو پیشنهاد میدم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ راستش من این چن روزه خیلیییییییییی درگیر بودم...واسه همین اینجوری شد....من مشکلی ندارم اگه مینا هم موافق باشه من تورو پیشنهاد میدم صد در صد موافقم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ راستش من این چن روزه خیلیییییییییی درگیر بودم...واسه همین اینجوری شد....من مشکلی ندارم اگه مینا هم موافق باشه من تورو پیشنهاد میدم نه عزیزم میدونم که بالاخره آدم واسش کار پیش میاد.منظور من فقط نظم دادن به قضیه بود صد در صد موافقم خاک عالم:icon_pf (34): از همین الان عملیات پیدا کردن طرح آغاز شد :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ نه عزیزم میدونم که بالاخره آدم واسش کار پیش میاد.منظور من فقط نظم دادن به قضیه بود خاک عالم:icon_pf (34): از همین الان عملیات پیدا کردن طرح آغاز شد :icon_pf (34): کی بهتر از تو آخه. . سارااااااا بدووووووووووو ما طرح میخواااااایم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ کی بهتر از تو آخه. . سارااااااا بدووووووووووو ما طرح میخواااااایم:hapydancsmil: امیدوارم از عهدش بر بیام :icon_pf (34): لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود :ws28: منتظر باشیدددددد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده