سـارا 20071 ارسال شده در 23 آذر، 2013 من این ترم میرم ترم سه اما تا الان هیچکدوم از استادا باهامون راندو کار نکردناگه بشه که خیلی خوبه.... ای بابا چقدر بد چرا می زارن دانشجوهای معماری دستشون ضعیف بمونه خب حالا با هم کار میکنیم زود زود یاد میگیرییییییییییی :hapydancsmil: 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 23 آذر، 2013 ای بابا چقدر بد چرا می زارن دانشجوهای معماری دستشون ضعیف بمونه خب حالا با هم کار میکنیم زود زود یاد میگیرییییییییییی :hapydancsmil: آره خیلی بده مرسیییییی 5
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آذر، 2013 سالهای قبل داشتیم مواردی که 10 15 نفر اعلام آمادگی می کردن ، ولی فقط 3 نفر کار می فرستادن هر کی اعلام آمادگی کنه اما شرکت نکنه ، الهی اسکیسش تبدیل به نقاشی بشه 6
دل مانده 7714 ارسال شده در 24 آذر، 2013 سالهای قبل داشتیم مواردی که 10 15 نفر اعلام آمادگی می کردن ، ولی فقط 3 نفر کار می فرستادن هر کی اعلام آمادگی کنه اما شرکت نکنه ، الهی اسکیسش تبدیل به نقاشی بشه من اولین سری رو شرکت نمیکنم میخوام ببینم کار بچه ها چه جوریه بعد اونوخ سری ِ بعدی بشرکتم آخه تا الان هیچی راندو کار نکردم 5
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آذر، 2013 من اولین سری رو شرکت نمیکنممیخوام ببینم کار بچه ها چه جوریه بعد اونوخ سری ِ بعدی بشرکتم آخه تا الان هیچی راندو کار نکردم عذرت موجهه کاملا. ولی پیشنهادم اینه طرحشو خودت بشی واسه خودت تا ببینی در چه سطحی هستی.از دفعه های بعد اما بفرست 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 24 آذر، 2013 دلم میخواد کار کنم ولی نمیتونم قول بدم .....:icon_pf (34): 4
zahra22 19501 ارسال شده در 24 آذر، 2013 موافقم زهرا جون.از طرح های ساده تر شروع کنیم که هم زمان کمتری ببره و همه بتونن شرکن کنن و هم اینکه کم کم طرح هارو می تونیم سخت ترش کنیم که پیشرفت هم داشته باشیم :hapydancsmil: اوهوم :hapydancsmil: از شنبه شروع کنیم خوبه؟؟؟؟ موافقی؟؟ من این ترم میرم ترم سه اما تا الان هیچکدوم از استادا باهامون راندو کار نکردناگه بشه که خیلی خوبه.... باهم کار میکنیم حتماااااااا راندوت خوب میشه.... منم راندوم خوب نیست :icon_pf (34): دلم میخواد کار کنم ولی نمیتونم قول بدم .....:icon_pf (34): ایشالااااااااااااا میتونی شرکت کنیییییییی 5
zahra22 19501 ارسال شده در 24 آذر، 2013 منم اعلام آمادگی میکنم خیلی عالیه زهرا جان ، منم هستم مرررررررررسی بچه هاااا:hapydancsmil: 3
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آذر، 2013 اوهوم :hapydancsmil:از شنبه شروع کنیم خوبه؟؟؟؟ موافقی؟؟ بلههههه بلههههههه اینجانب آمادگی خود را اعلام می کنمممممم :hapydancsmil: مارکرام همه خشکیدهههههه 4
zahra22 19501 ارسال شده در 24 آذر، 2013 بلههههه بلههههههه اینجانب آمادگی خود را اعلام می کنمممممم :hapydancsmil: مارکرام همه خشکیدهههههه من که خیلی وقته با مارکر کار نکردم.. از طرحاهای ساده شروع میکنییییییییییییییییییم... 4
سـارا 20071 ارسال شده در 28 آذر، 2013 بچه ها بیان نمونه کار بزاریم بینشون انتخاب کنیم برا راندو زهرا جون به نظر من یه مسئولی یا کسی رو در نظر بگیریم که مسابقات راندو رو هماهنگ کنه.مثلا تو این فاصله که بچه ها اعلام آمادگی کرده بودن و قرار بود از شنبه شروع کنیم ، من فکر کردم طرح آماده هست و از امروز استارت می شه.در صورتی که تازه امروز می خوایم طرح پیشنهاد بدیم و یکی دو روز هم این وقتمون رو می گیره.اگه یکی باشه طرح تهیه کنه و نظر بخواد یا از بچه ها دعوت کنه طرح بزارن خوبه.( یعنی مسئولیتها جزیی تر بشه.منظورم عنوان و اینا نیستا.فقط یه نفر تا جایی که میتونه مسئولیت انتخاب طرح و ... رو به عهده بگیره به نظرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3) 4
zahra22 19501 ارسال شده در 28 آذر، 2013 زهرا جون به نظر من یه مسئولی یا کسی رو در نظر بگیریم که مسابقات راندو رو هماهنگ کنه.مثلا تو این فاصله که بچه ها اعلام آمادگی کرده بودن و قرار بود از شنبه شروع کنیم ، من فکر کردم طرح آماده هست و از امروز استارت می شه.در صورتی که تازه امروز می خوایم طرح پیشنهاد بدیم و یکی دو روز هم این وقتمون رو می گیره.اگه یکی باشه طرح تهیه کنه و نظر بخواد یا از بچه ها دعوت کنه طرح بزارن خوبه.( یعنی مسئولیتها جزیی تر بشه.منظورم عنوان و اینا نیستا.فقط یه نفر تا جایی که میتونه مسئولیت انتخاب طرح و ... رو به عهده بگیره به نظرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3) راستش من این چن روزه خیلیییییییییی درگیر بودم...واسه همین اینجوری شد....من مشکلی ندارم اگه مینا هم موافق باشه من تورو پیشنهاد میدم 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 28 آذر، 2013 راستش من این چن روزه خیلیییییییییی درگیر بودم...واسه همین اینجوری شد....من مشکلی ندارم اگه مینا هم موافق باشه من تورو پیشنهاد میدم صد در صد موافقم 4
سـارا 20071 ارسال شده در 28 آذر، 2013 راستش من این چن روزه خیلیییییییییی درگیر بودم...واسه همین اینجوری شد....من مشکلی ندارم اگه مینا هم موافق باشه من تورو پیشنهاد میدم نه عزیزم میدونم که بالاخره آدم واسش کار پیش میاد.منظور من فقط نظم دادن به قضیه بود صد در صد موافقم خاک عالم:icon_pf (34): از همین الان عملیات پیدا کردن طرح آغاز شد :icon_pf (34): 4
zahra22 19501 ارسال شده در 28 آذر، 2013 نه عزیزم میدونم که بالاخره آدم واسش کار پیش میاد.منظور من فقط نظم دادن به قضیه بود خاک عالم:icon_pf (34): از همین الان عملیات پیدا کردن طرح آغاز شد :icon_pf (34): کی بهتر از تو آخه. . سارااااااا بدووووووووووو ما طرح میخواااااایم:hapydancsmil: 3
سـارا 20071 ارسال شده در 28 آذر، 2013 کی بهتر از تو آخه. . سارااااااا بدووووووووووو ما طرح میخواااااایم:hapydancsmil: امیدوارم از عهدش بر بیام :icon_pf (34): لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود :ws28: منتظر باشیدددددد 2
ارسال های توصیه شده