رفتن به مطلب

طرح بزرگ تجمیع ارشیو مقالات و ... اعضای تالار مکانیک

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من میتونم آرشیو آموزشی ساخت و تولید رو اینجا بزارم ....من برای سی ان سی و نقشه کشی و cad cam و طراحی اجزا و استاتیک و مقاومت و ماشین ابزار و اندازه گیری پایه هستم ولی من تبریز هستم فکر نکنم کسی با من حضوری بتونیم کار گروهی بکنیم؟ فکر نکنم از تبریز کسی اینجا باشه ..راستی من 2 3 تا کتاب با پسوند word دارم در زمینه هایی بالا البته 2 3 تاشون ..کسی مایل بشه آدرس بده به سی دی بزنم واسش بفرستم یک کتاب آموزشی نقشه کشی توپ دارم که حدودا 120 مگابایت هستش .و.....

• Like 7
لینک به دیدگاه
من میتونم آرشیو آموزشی ساخت و تولید رو اینجا بزارم ....من برای سی ان سی و نقشه کشی و cad cam و طراحی اجزا و استاتیک و مقاومت و ماشین ابزار و اندازه گیری پایه هستم ولی من تبریز هستم فکر نکنم کسی با من حضوری بتونیم کار گروهی بکنیم؟ فکر نکنم از تبریز کسی اینجا باشه ..راستی من 2 3 تا کتاب با پسوند word دارم در زمینه هایی بالا البته 2 3 تاشون ..کسی مایل بشه آدرس بده به سی دی بزنم واسش بفرستم یک کتاب آموزشی نقشه کشی توپ دارم که حدودا 120 مگابایت هستش .و.....

amin 202 کاربر ویژه نرم افزارهای مکانیک

spow مدیر ارزیابی تالار های فنی مهندسی

canopus مدیر روابط عمومی تالار مکانیک

.

.

تبریزند:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
amin 202 کاربر ویژه نرم افزارهای مکانیک

spow مدیر ارزیابی تالار های فنی مهندسی

canopus مدیر روابط عمومی تالار مکانیک

.

.

تبریزند:w16:

باشه یه یا علی بگیم کارو شروع کنیم و بگین باید چیکار کنیم :167:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من میتونم آرشیو آموزشی ساخت و تولید رو اینجا بزارم ....من برای

سی ان سی و نقشه کشی و cad cam و طراحی اجزا و استاتیک و مقاومت و ماشین ابزار و اندازه گیری

پایه هستم

راستی من 2 3 تا کتاب با پسوند word دارم در زمینه هایی بالا البته 2 3 تاشون ..کسی مایل بشه آدرس بده به سی دی بزنم واسش بفرستم یک کتاب آموزشی نقشه کشی توپ دارم که حدودا 120 مگابایت هستش .و.....

بسیار مشعوف شدم از اعلام امادگی شما دوست عزیز .

همونطور که " میلاد " عزیز اشاره فرمود دوستانی هستند که مقیم شهر تبریز میباشند .

پس شما میتوانید زیر مجموعه جامدات " استاتیک - مقاومت - اجزا " رو ساپورت کنید .

لطفا با افرادی که " میلاد " عزیز اشاره فرمودند جهت لینک شدن نامه نگاری فرمایید .

• Like 5
لینک به دیدگاه

با سلام

من تقریبا همه مطالبم به زبان روسی و آلمانیه :ws44:

اما چشم ، بازم تو دیسک ها میگردم ببینم چیزی حداقل انگلبسی پیدا میشه یا نه:icon_gol:

:w410:

• Like 8
لینک به دیدگاه
با سلام

من تقریبا همه مطالبم به زبان روسی و آلمانیه :ws44:

اما چشم ، بازم تو دیسک ها میگردم ببینم چیزی حداقل انگلبسی پیدا میشه یا نه:icon_gol:

:w410:

با تشکر بی پایان از شما دوست و مدیر ارجمند .

اتفاقا اینکه مقالات شما به زبانهای خارجیست بسیار خوبست .

این مقالات در همه لحاظ به کاربران کمک مینماید .

هم از لحاظ تسلط بر زبان فنی و هم از نظر اشنایی با موضوعات جدید جهان .

منتظر مقالات شما هستیم .

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

من تازه به این جمع پیوستم:banel_smiley_4:

ارشیو خوبی دارم که به زحمت و تلاش خودم جمع اوری کردم و خیلی کمکم کرده میتونم در اختیارتون قرار بدم!!!

امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم!!!:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام .

اول دو سوال : 1- مجموعه ای که آماده میشه ، به رایگان در اختیار افراد شرکت کننده قرار میگیره ؟

2- میزان مشارکت هر فرد توی دریافت مجموعه نهایی تاثیر داره ؟

من به اندازه 5-6 تا DVD کتاب و pdf دارم . اما فرصت نمیکنم دسته بندیشون کنم .

آدرس بدین تا ارسال کنم .

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز

با عنایت به پیشنهاد فوق العاده ای که دوست خوب وعزیزم مهندس ورپشتی دادن وبا توجه به اینکه زمانمون داره میگذره

هرکدوم از دوستان که میخوان به هرسهم ونسبتی تو این طرح شرکت داشته باشن یه لیستی از موضوعاتی که میخوان مجتمع بشه رو برامن بفرستن من خودم این کاررو انجامش میدم

درسته تصمیم براین بود که کارها رو دوش یه نفر نباشه ولی فکر میکنم اینجوری هم زمان رو خواهیم داشت هم مدیریت یکپارچه ای روی موضوعات اعمال میشه

ممنون از همگی

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام دوستان عزیز

با عنایت به پیشنهاد فوق العاده ای که دوست خوب وعزیزم مهندس ورپشتی دادن وبا توجه به اینکه زمانمون داره میگذره

هرکدوم از دوستان که میخوان به هرسهم ونسبتی تو این طرح شرکت داشته باشن یه لیستی از موضوعاتی که میخوان مجتمع بشه رو برامن بفرستن من خودم این کاررو انجامش میدم

درسته تصمیم براین بود که کارها رو دوش یه نفر نباشه ولی فکر میکنم اینجوری هم زمان رو خواهیم داشت هم مدیریت یکپارچه ای روی موضوعات اعمال میشه

ممنون از همگی

باشه من بس شروع می کنم به جمع کردن حالا باید چطوری تحویل شما بدیم ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

من چرا انقدر دیر این طرح به این خوبی رو دیدم. باز هم تالار مکانیک تو انجام کارهای نو پیشقدم بوده. :a030:

خوب در مورد اینکه مرحله اول کار که این آرشیو فعلاً در اختیار دوستان شرکت کننده تو طرح قرار بگیره که خوب بحثی نیست و فکر کنم عملی شدنش هم خیلی ساده باشه. فقط احتیاج به یه همت داره و اینکه یکی دو نفر مسئول جمع آوری بشن.

اما در مورد مرحله دوم کار که فروش این آرشیو ها هست. صحبت از مجوز و ثبت انجمن شد.

خوب انجمن در حال حاظر ثبت شده اما برای کارهای فروش باید مجوز داشت که البته این قانون یک ساله که تصویب شده و هنوز تو هیچ جایی به مرحله عمل نرسیده. حتی جاهایی که مسئول دادن مجوز هستن تو جریان نیستن.

متأسفانه قانون کپی رایت تو ایران تو هیچ زمینه ای رعایت نمیشه. کپی فقط مخصوص مقالات یا آهنگ و ... نیست، این همه نرم افزارهای رایگانی که دانلود میکنیم یا با 1000تومان پول میخریم، در اصل نقض قانون کپی رایت هستن ولی متأسفانه رسیدگی هم نمیشه.

در مورد مقالاتی که تهیه شده توسط شخص خاصی هست، گاهی وقات راه ارتباطی با اون شخص هست که میشه باهاش در مورد این قضیه صحبت کرد و رضایتش رو کتباً گرفت.

در مورد مقالات انگلیسی همونطور که گفته شد مشکلی به وجود نمیاد.

درمورد مقالاتی هم که برای سایت خاصی هست میشه با مسئول سایت مذاکره کرد.

این مسائل چیزی نیست که غیرعملی باشه و حل نشه. امیدوارم طرح موفقیت آمیز باشه و استقبال خوبی هم بشه :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من چرا انقدر دیر این طرح به این خوبی رو دیدم. باز هم تالار مکانیک تو انجام کارهای نو پیشقدم بوده. :a030:

خوب در مورد اینکه مرحله اول کار که این آرشیو فعلاً در اختیار دوستان شرکت کننده تو طرح قرار بگیره که خوب بحثی نیست و فکر کنم عملی شدنش هم خیلی ساده باشه. فقط احتیاج به یه همت داره و اینکه یکی دو نفر مسئول جمع آوری بشن.

اما در مورد مرحله دوم کار که فروش این آرشیو ها هست. صحبت از مجوز و ثبت انجمن شد.

خوب انجمن در حال حاظر ثبت شده اما برای کارهای فروش باید مجوز داشت که البته این قانون یک ساله که تصویب شده و هنوز تو هیچ جایی به مرحله عمل نرسیده. حتی جاهایی که مسئول دادن مجوز هستن تو جریان نیستن.

متأسفانه قانون کپی رایت تو ایران تو هیچ زمینه ای رعایت نمیشه. کپی فقط مخصوص مقالات یا آهنگ و ... نیست، این همه نرم افزارهای رایگانی که دانلود میکنیم یا با 1000تومان پول میخریم، در اصل نقض قانون کپی رایت هستن ولی متأسفانه رسیدگی هم نمیشه.

در مورد مقالاتی که تهیه شده توسط شخص خاصی هست، گاهی وقات راه ارتباطی با اون شخص هست که میشه باهاش در مورد این قضیه صحبت کرد و رضایتش رو کتباً گرفت.

در مورد مقالات انگلیسی همونطور که گفته شد مشکلی به وجود نمیاد.

درمورد مقالاتی هم که برای سایت خاصی هست میشه با مسئول سایت مذاکره کرد.

این مسائل چیزی نیست که غیرعملی باشه و حل نشه. امیدوارم طرح موفقیت آمیز باشه و استقبال خوبی هم بشه :a030:

ممنون از شما

لطفا نظر سنجی شماره 2 هیئت علمی رو هم بینید

همه چیز داشت خوب پیش میرفت که یهو رفتن جاوید و خرابی سایت کار دستمون داد

این ایده در حال حاضر در انحصار تالار مکانیک هست

ولی حمایتهای شما را نیازمندیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

مشکل سرور که به امید خدا حل شد.

ایشالا با برگشتن جاوید بازهم همه چی رونق میگیره. :a030:

منم هرکاری از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم. در خدمت هستم :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
از 31-07-2010 که این تاپیک زده شده تا حالا (2010/09/21) چی کار کردین؟:banel_smiley_4:

پیشرفت کار = 1 درصد

میلاد جان.. مگه کیا باید کار میکردن که نکردن؟؟؟

من .. شما... و خیلی های دیگه... پس نشستن اینجا و گفتن این حرفا از آب سرد ریختن هم بدتره... به جای این حرفای ناامید کننده یه حرکتی به خودمون بدیم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
میلاد جان.. مگه کیا باید کار میکردن که نکردن؟؟؟

من .. شما... و خیلی های دیگه... پس نشستن اینجا و گفتن این حرفا از آب سرد ریختن هم بدتره... به جای این حرفای ناامید کننده یه حرکتی به خودمون بدیم...

کسی گفت چه حرکتی باید بدیم ؟:banel_smiley_4:

فکر کن من میخوام حرکت کنم...چه کنم الان؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
کسی گفت چه حرکتی باید بدیم ؟:banel_smiley_4:

فکر کن من میخوام حرکت کنم...چه کنم الان؟

وقتی مدیریت تالار نباشه

وقتی مدیریت پروژه رو کسی به عهده نگرفت

خوب معلومه پروژه شکست میخوره

• Like 3
لینک به دیدگاه

من الان چند روزه دارم نگاه می کنم فقط می بینم همه کاسه چه کنم چه کنم دستشون گرفتند؟ فعلا کسی که یا علی رو نگفته و شروع کنه .......(غلط املایی که نداشتم pinion)

• Like 3
لینک به دیدگاه
من الان چند روزه دارم نگاه می کنم فقط می بینم همه کاسه چه کنم چه کنم دستشون گرفتند؟ فعلا کسی که یا علی رو نگفته و شروع کنه .......(غلط املایی که نداشتم pinion)

اوهوم :hanghead:

وقتی مدیریت تالار نباشه

وقتی مدیریت پروژه رو کسی به عهده نگرفت

خوب معلومه پروژه شکست میخوره

شما که طرح میدی

بعد همه هم استقبال میکنند خوب بقیه کاراش هم خودت بکن دیگه

نه که کار کنی

منظور هماهنگی و انتخاب مدیر پروژه و مشورت با مدیرها و اینا:viannen_38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...