pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تاخير ورود هواپيما، سبب معطلي مسافران ايراني در دمشق شد دمشق - 145مسافر ايراني که قصد داشتند پيش از ظهر جمعه از فرودگاه بين المللي دمشق عازم تهران شوند، با معطلي پنج ساعته مواجه شدند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش ايرنا، اين مسافران که عمدتا از زائران هستند، قرار بود از طريق شرکت هواپيمايي زاگرس به کشور بازگردند. يک منبع موثق جمعه شب در گفت وگو با ايرنا، دليل اين مشکل را بهانه تراشي شرکت هواپيمايي کشوري سوريه ذکر کرد. وي که خواست نامش اعلام نشود، افزود: وقتي به اين شرکت براي رفع مشکل مراجعه کرديم نتوانستند دلايل فني بياورند اما کاري براي رسيدن بموقع هواپيما و پرواز بعدي آن انجام ندادند. وي تصريح کرد: با ممانعت مسوولان سازمان هواپيمايي سوريه از ورود هواپيماي ايراني به آسمان دمشق، اين هواپيما ناچار به برگشت به کشور شد و در فرودگاه تبريز به زمين نشست و با پيگيريهاي زياد پس از تاخير چند ساعته اجازه ورود به فضاي دمشق داده شد. به گفته وي، اين هواپيما بايد پس از پياده کردن مسافر و چک شدن فني، ساعت سه و سي دقيقه از فرودگاه دمشق به مقصد تهران پرواز مي کرد که اين کار با پنج ساعت تاخير انجام شد. اين منبع يادآور شد: چنانچه مشکلي وجود داشت بايد از قبل اعلام مي شد تا براي انتقال مسافران تدبيري انديشيده مي شد. وي يادآور شد: همچنين يکي از هواپيماهاي شرکت هواپيمايي کيش اير نيز با 150مسافر با مشکل مشابه مواجه شد. وي اظهار داشت: اين هواپيما بايد ساعت پنج بعد از ظهر به مقصد تهران حرکت مي کرد که دستکم تا يک ساعت ديگر اين مشکل ادامه خواهد داشت. اين منبع تصريح کرد: گزارشهاي رسيده حکايت از آن دارد که هواپيماي شرکت هواپيمايي ايران (هما) نيز در اين روز با تاخير به سمت مقصد حرکت کرد. وي، مشکل مسافران هما نسبت به شرکتهاي ديگر را جزئي ذکر کرد. هجدهم آبان 88 نيز160مسافر شرکت هواپيمايي "تابان" که از دمشق عازم اصفهان بودند، با معطلي چهار ساعته در فرودگاه مواجه شدند. مسوولان هواپيمايي سوريه مسئله معتبر نبودن بيمه حوادث را بيان کردند در صورتي که به گفته مسوولان اين شرکت، مدت سه سال از همين بيمه استفاده مي شد. شبد**خاورم6**1577**1456 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ عجب تاپیکی شد!! از شیر مرغ تا ترک اعتیاد و اخبار نیروی برق و هوایی و..... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ بابا چیز قعطی بود :ws3: گربه بخوری بهتر از..................... نگو دلت میاد.............سمنو از برگ گل لطیف تره........شیرینه قند و عسله........برا من دواست.........برا دلم شفاست..........یا من اسمه دوا و ذکره شفاس 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نگو دلت میاد.............سمنو از برگ گل لطیف تره........شیرینه قند و عسله........برا من دواست.........برا دلم شفاست..........یا من اسمه دوا و ذکره شفاس :ws3: پیشته امییییییییییییییییییییید:167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تاخير ورود هواپيما، سبب معطلي مسافران ايراني در دمشق شد دمشق - 145مسافر ايراني که قصد داشتند پيش از ظهر جمعه از فرودگاه بين المللي دمشق عازم تهران شوند، با معطلي پنج ساعته مواجه شدند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش ايرنا، اين مسافران که عمدتا از زائران هستند، قرار بود از طريق شرکت هواپيمايي زاگرس به کشور بازگردند. يک منبع موثق جمعه شب در گفت وگو با ايرنا، دليل اين مشکل را بهانه تراشي شرکت هواپيمايي کشوري سوريه ذکر کرد. وي که خواست نامش اعلام نشود، افزود: وقتي به اين شرکت براي رفع مشکل مراجعه کرديم نتوانستند دلايل فني بياورند اما کاري براي رسيدن بموقع هواپيما و پرواز بعدي آن انجام ندادند. وي تصريح کرد: با ممانعت مسوولان سازمان هواپيمايي سوريه از ورود هواپيماي ايراني به آسمان دمشق، اين هواپيما ناچار به برگشت به کشور شد و در فرودگاه تبريز به زمين نشست و با پيگيريهاي زياد پس از تاخير چند ساعته اجازه ورود به فضاي دمشق داده شد. به گفته وي، اين هواپيما بايد پس از پياده کردن مسافر و چک شدن فني، ساعت سه و سي دقيقه از فرودگاه دمشق به مقصد تهران پرواز مي کرد که اين کار با پنج ساعت تاخير انجام شد. اين منبع يادآور شد: چنانچه مشکلي وجود داشت بايد از قبل اعلام مي شد تا براي انتقال مسافران تدبيري انديشيده مي شد. وي يادآور شد: همچنين يکي از هواپيماهاي شرکت هواپيمايي کيش اير نيز با 150مسافر با مشکل مشابه مواجه شد. وي اظهار داشت: اين هواپيما بايد ساعت پنج بعد از ظهر به مقصد تهران حرکت مي کرد که دستکم تا يک ساعت ديگر اين مشکل ادامه خواهد داشت. اين منبع تصريح کرد: گزارشهاي رسيده حکايت از آن دارد که هواپيماي شرکت هواپيمايي ايران (هما) نيز در اين روز با تاخير به سمت مقصد حرکت کرد. وي، مشکل مسافران هما نسبت به شرکتهاي ديگر را جزئي ذکر کرد. هجدهم آبان 88 نيز160مسافر شرکت هواپيمايي "تابان" که از دمشق عازم اصفهان بودند، با معطلي چهار ساعته در فرودگاه مواجه شدند. مسوولان هواپيمايي سوريه مسئله معتبر نبودن بيمه حوادث را بيان کردند در صورتي که به گفته مسوولان اين شرکت، مدت سه سال از همين بيمه استفاده مي شد. شبد**خاورم6**1577**1456 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ قابل توجه الاف های مراقبت پروازی :ws3: برا نمونه تاخیر هواپیما و معطلی مسافران بخاطر آقای معاون سایت روزنامه جوان به نقل از آتی نیوز نوشت : جمعی از مسافران پرواز مشهد به شیراز، معاون رئیسجمهور را عامل تاخیر این پرواز قلمداد و اعتراض خود را به وی اعلام کردند. یکی از مسافران پرواز مشهد به شیراز در این باره اعلام کرد: آقای معاون رئیسجمهور با تاخیر فراوان خود حدود یک ساعت و نیم این پرواز را معطل کردند. به گفته وی، این پرواز با شماره 1358 متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان، قرار بود روز پنجشنبه ساعت 16:05 دقیقه انجام شود، اما به علت تاخیر وی ، همگی منتظر آمدنش شدند و البته از گوشه و کنار شنیدند که حتی در زمان حضور در فرودگاه نیز، ابتدا منتظر اختصاص یک ماشین مخصوص انتقال مقامات شدهاند و در نهایت به استفاده از اتوبوس اختصاصی رضایت دادند. این مسافر پرواز مشهد به شیراز تاکید کرد: مسئولان گیت سوم سالن ترانزیت فرودگاه شهید هاشمی نژاد قطعا در این خصوص اطلاعات بیشتری دارند و مدیران فرودگاه نیز باید توضیح دهند چرا تمامی مسافران باید معطل یک نفر باشند ؟ هرچند خود مسافران اعتراض خویش را در زمان حضور آقای معاون رئیسجمهور که خود را خادم قشر مهمی از مردم کشور میداند، به وی اعلام کردند. نا بسامانی ها همچنان ادامه دارد . . . تاخیر 5 ساعته و بلاتکلیفی مسافران هواپیمایی تابان در فرودگاه امامخمینی(ره) پرواز شماره 6307 هواپیمایی تابان به مقصد کشور سوریه که قرار بود راس ساعت 17 صورت پذیرد با وعده ی مسئولین فرودگاه مبنی بر تاخیر 3 ساعته ، مقرر شد تا ساعت 20/30 این هواپیما تهران را به مقصد دمشق ترک کند اما متاسفانه این پرواز نه تنها تا کنون (21/30) صورت نگرفته بلکه هیچ اقدامی بابت تهیه کارت پرواز و تحویل بار جهت سوار شدن به هواپیما انجام نشده است . "صراط" با توجه به اخباری که چندی پیش بابت تاخیر در پروازهای هواپیمائی تابان و گزارش های منتشر شده بابت اختلاف بین مسئولین تابان و شرکت هواپیمایی کشوری منتشر شده بود ، ظاهرا همچنان تاخیر طولانی مدت در پروازهای این شرکت ادامه داشته و خبری از اصلاح روند گذشته نیست . به گزارش صراط ، پرواز شماره 6307 هواپیمایی تابان به مقصد کشور سوریه که قرار بود راس ساعت 17 صورت پذیرد با وعده ی مسئولین فرودگاه مبنی بر تاخیر 3 ساعته ، مقرر شد تا ساعت 20/30 این هواپیما تهران را به مقصد دمشق ترک کند اما متاسفانه این پرواز نه تنها تا کنون (21/30) صورت نگرفته بلکه هیچ اقدامی بابت تهیه کارت پرواز و تحویل بار جهت سوار شدن به هواپیما انجام نشده است . مسئولین اطلاعات پرواز فرودگاه امام خمینی (ره) عنوان کرده اند که هنوز ساعت دقیق این پرواز مشخص نیست . این در حالی است که مسافرین ساعتهاست که در فرودگاه منتظر شنیدن پاسخی مناسب بابت تاخیر صورت گرفته هستند . گفتنی است شرکت خصوصی هواپیمایی تابان سابقه ی تاخیر 17 ساعته و یا ابطال پرواز را نیز در کارنامه ی خود دارد . بنا بر اطلاعات به دست آمده در هفته گذشته اغلب پروازها به مقصد سوریه با تاخیر همراه بوده است. صراط نیوز آمادگی انتشار پاسخ مسئولین شرکت هواپیمایی تابان بابت این تاخیر را دارد . تاخير ورود هواپيما، سبب معطلي مسافران ايراني در دمشق شد دمشق - 145مسافر ايراني که قصد داشتند پيش از ظهر جمعه از فرودگاه بين المللي دمشق عازم تهران شوند، با معطلي پنج ساعته مواجه شدند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش ايرنا، اين مسافران که عمدتا از زائران هستند، قرار بود از طريق شرکت هواپيمايي زاگرس به کشور بازگردند. يک منبع موثق جمعه شب در گفت وگو با ايرنا، دليل اين مشکل را بهانه تراشي شرکت هواپيمايي کشوري سوريه ذکر کرد. وي که خواست نامش اعلام نشود، افزود: وقتي به اين شرکت براي رفع مشکل مراجعه کرديم نتوانستند دلايل فني بياورند اما کاري براي رسيدن بموقع هواپيما و پرواز بعدي آن انجام ندادند. وي تصريح کرد: با ممانعت مسوولان سازمان هواپيمايي سوريه از ورود هواپيماي ايراني به آسمان دمشق، اين هواپيما ناچار به برگشت به کشور شد و در فرودگاه تبريز به زمين نشست و با پيگيريهاي زياد پس از تاخير چند ساعته اجازه ورود به فضاي دمشق داده شد. به گفته وي، اين هواپيما بايد پس از پياده کردن مسافر و چک شدن فني، ساعت سه و سي دقيقه از فرودگاه دمشق به مقصد تهران پرواز مي کرد که اين کار با پنج ساعت تاخير انجام شد. اين منبع يادآور شد: چنانچه مشکلي وجود داشت بايد از قبل اعلام مي شد تا براي انتقال مسافران تدبيري انديشيده مي شد. وي يادآور شد: همچنين يکي از هواپيماهاي شرکت هواپيمايي کيش اير نيز با 150مسافر با مشکل مشابه مواجه شد. وي اظهار داشت: اين هواپيما بايد ساعت پنج بعد از ظهر به مقصد تهران حرکت مي کرد که دستکم تا يک ساعت ديگر اين مشکل ادامه خواهد داشت. اين منبع تصريح کرد: گزارشهاي رسيده حکايت از آن دارد که هواپيماي شرکت هواپيمايي ايران (هما) نيز در اين روز با تاخير به سمت مقصد حرکت کرد. وي، مشکل مسافران هما نسبت به شرکتهاي ديگر را جزئي ذکر کرد. هجدهم آبان 88 نيز160مسافر شرکت هواپيمايي "تابان" که از دمشق عازم اصفهان بودند، با معطلي چهار ساعته در فرودگاه مواجه شدند. مسوولان هواپيمايي سوريه مسئله معتبر نبودن بيمه حوادث را بيان کردند در صورتي که به گفته مسوولان اين شرکت، مدت سه سال از همين بيمه استفاده مي شد. شبد**خاورم6**1577**1456 بنده ترجیح میدم یه هواپیما تاخیر بخوره..........تا سقوط کنه........... تقصیر ما نیست..........این شرکت های سازنده هواپیما مثل بوئینگ و ایرباس مشکل دارن............انشالا بعد از اینکه مدیریت جهان به ید با کفایت محمود اداره بشه ..........این مشکلات هم حل میشه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :1238: ابرو به من کج نکن........کج کلا خان یارمه.............خوشگلم خوشگلم.............دلها گرفتارمه.........یکه زن یکه سوارم .............هیچ کجا رقیب ندارم...........گیسو نگو کمند والا ...........چین چین و بلنده والا......... ای ای رشید خان سردار کل قوچان........ 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ابرو به من کج نکن........کج کلا خان یارمه.............خوشگلم خوشگلم.............دلها گرفتارمه.........یکه زن یکه سوارم .............هیچ کجا رقیب ندارم...........گیسو نگو کمند والا ...........چین چین و بلنده والا......... ای ای رشید خان سردار کل قوچان........ :ws28::ws28: گوگوش رو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ عجب تاپیکی شد!!از شیر مرغ تا ترک اعتیاد و اخبار نیروی برق و هوایی و..... خاصیت تاپیکای منه دیگه... 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خوب اگه میتونستم واضح بگم که میکفتم....ولی چون اصرار میکنید میگم....!! ببینید من با یکی یه قراری گذاشته بودم.... این قرار تا آخر تابستون بود. اگه من به قولم عمل میکردم اونم قول داده بود به خواسته ای که ازش داشتم عمل کنه.... ولی خوب من مثل خیلی وقتای دیگه زدم زیر قولم. آخه من الان با چه رویی برم بگم از اول؟!!! با اینکه اعتماد چندانی هم به خودم ندارم که بازم به قولم عمل کنم.... نگران نباش برو بهش بگو. اون بهتر از خود شما جنستو میشناسه و از اول هم میدونسته کارت به اینجا میکشه. پس خیلی راحت برو بگو از اول اول . 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ نگران نباش برو بهش بگو. اون بهتر از خود شما جنستو میشناسه و از اول هم میدونسته کارت به اینجا میکشه. پس خیلی راحت برو بگو از اول اول . مگه جنس من چشه؟!!! لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مگه جنس من چشه؟!!! یعنی اون اقاهه میدونه با دخترا قول زیاد میدیماخه چرا قول میدی به جوون مردم:w00:نمیگی معتاد میشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ یعنی اون اقاهه میدونه با دخترا قول زیاد میدیماخه چرا قول میدی به جوون مردم:w00:نمیگی معتاد میشه:w00: ای بابا.... حالا نمیدونم به کدومشون چه قولی داده بودم 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ منم الآن در همین حالتم... کلی زحمت کشیدم واسه شنیدن یه حرف اون وقت... خودم خرابش کردم. اما کاش راهی برای درست کردنش بود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده