Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به امید پیروزی حق(atheist) علیه باطل ( Deist) درود و هزاران درود بر تو ای مرد... به امید آن روز... و البته نه تنها دئیست... بلکه Theist و Deist با هم... مشکل اصلی theist ها هستند... در ضمن مرسی... عزیزی... :icon_gol::icon_gol: وافنی منم تبروووووووووک میگوئم:w14: قربونت برم... :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی دوست عزیز... خیلی به بنده لطف دارید شما... همچنین شما... :icon_gol::icon_gol: مرسی... منم یه پیک میرم بالا به سلامتی خودت... پی اس : باباجان... این که شامپاینه... بده همشون خودم بخورم... بیا فقط به خاطر این پیروزیییت خودم رفتم از کارخونه گرفتم اوردم :banel_smiley_4: اسپم فراموش نشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ وافن حالا جایزه ات چی بود :ws21: مواظب باش امین نپتون جایزه ات رو نخوره 1 لیوان اب هم روش :w00: :w00: :w00: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ داداشی منم تبریک می گم تاپیکت واقعا ارزش انتخاب شدن داشت منتظرم تا از افکار خوبت بهره مند بشم 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ منم بهت تبریک میگم وافن...با اینکه دیگه طرف ما نمیای و بهمون سر نمیزنی و آن می شی و یه آف هم نمی زاری و باشه باشه به هم میرسیم.... 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من هم تبریک میگم امیدوارم راه خوبشو ادامه بده به داش محسن هم عنوان جدیدش رو تبریک میگم!!! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ درود بر دو عزیز دل برادر سهیل وافن و محسن جان عزیز امیدورام با همکاریتون تالار آزاد نواندیشان هر روز بهتر از دیروز بشه 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یک موضوع هم یادم رفت شرمنده دوستان از کاربر ویژه سابق تالار (مبهم) جان هم نهایت سپاسگزاری را دارم بابت کمکهایی که تو بدترین شرایط تالار به من کرد.....موفق و پیروز باشی مبهم جان :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده