Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ عسک جدید نداری چرا دارم ولی حوصلم نمیشه فعلا ... اون قبلی ها هم که نابود شدن باید دوباره آپلود کنم که بازم حوصلم نمیشه فعلا 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ چرا دارم ولی حوصلم نمیشه فعلا ... اون قبلی ها هم که نابود شدن باید دوباره آپلود کنم که بازم حوصلم نمیشه فعلا در تنبل بودن شیرازی جماعت شکی نیست 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: آفریننننننننننننن آذر گلی خودمممممممممم :w42: خیلی عالی هستن به خصوص آخری ، آفرین آفرین تو خیلی با ذوقی 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ در تنبل بودن شیرازی جماعت شکی نیست :hanghead: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ یه عالمه عسک گرفتم حالا سر فرصت همه رو بهت نشون میدم اه اه اه قیافه ات رو اونجوری نکن که اصلا دلم واست نمی سوزه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ این یکی رو ببین چه خنگه داره بهم نیگا میکنه اینم نشسته رو دست خواهر جان 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ قربون آذر گلی خودم برم که عکس های خوشکلی میگیره :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ این عکسو ماکرو گرفتی ؟ آره تقریبا من زیاد عکاسی بلد نیستم واسه این عکسام ضایع ان:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ عکس ها رو دوباره آپلود کردم ...آذر دیدی خودت تنبلی ! 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ افسانه جان مرسي حضي برديم اساسي بقيه گالري ها رو هم ميبينم 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ افسانه جان مرسيحضي برديم اساسي بقيه گالري ها رو هم ميبينم مرسی شما لطف داری :w72: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ مدل دوربين : SONY –DSC W80 تاريخ عكسبرداري : اسفند ماه 89 مكان عكسبرداري : باغچه خونه 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این یکی رو ببین چه خنگه داره بهم نیگا میکنه اینم نشسته رو دست خواهر جان آذر گلـــــــی عکس هات پریدن...دوباره آپلود میکنی ؟ لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مدل دوربين : SONY –DSC W80 تاريخ عكسبرداري : فروردين ماه 89 مكان عكسبرداري : باغچه خونه ي ... من عاشق شمدونیم(اشک شوقخ) 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من عاشق شمدونیم(اشک شوقخ) اوخی نازی بابایی خودم واست میخرم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسا خوبن ولی گلا همه زشتن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده