panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خیلی بدی؛ خواستم کارتو راحت کنم شوخی کردم..تو چرا جدی میگیری؟؟ اگه ناراحتت کردم از همین جا میگم شرمندم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ امروز رفته بودم دانشگاتون:w127: جابرو میگم چه رنگی زده بودن درو دیوارشو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ امروز رفته بودم دانشگاتون:w127: جابرو میگم چه رنگی زده بودن درو دیوارشو منم امروز اونجا بودم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم امروز اونجا بودم اوهومممممم من هیشکیو نمیشناختم از دانشجوهارو:icon_pf (34): هم ترمیایه ما فقط چنتا بودن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اوهومممممم من هیشکیو نمیشناختم از دانشجوهارو:icon_pf (34): هم ترمیایه ما فقط چنتا بودن حالا چرا خودزنی میکنی :w00: این ترم چن واحد داری؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ حالا چرا خودزنی میکنی :w00: این ترم چن واحد داری؟ خوب هتل جابر یه جوری شده بود آخه:icon_pf (34): 11 واحد دارم کارورزی طراحی فنی اندیشه و اخلاق لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خوب هتل جابر یه جوری شده بود آخه:icon_pf (34):11 واحد دارم کارورزی طراحی فنی اندیشه و اخلاق موفق باشی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ یه ابرار اینجا پیدا نمیشه یکم کل بندازیم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ کسی اینجا نیس ؟ براران خاخوران کجایید؟ :shad: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ کسی اینجا نیس ؟ براران خاخوران کجایید؟ :shad: ایول یه آبرار یافتم آبرار تو بازی نَنی هچین تره پرکَنی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ ایول یه آبرار یافتم آبرار تو بازی نَنی هچین تره پرکَنی ای که گفتی یعنی چه چرا کسی بهم امتیاز نمیده لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ ای که گفتی یعنی چه چرا کسی بهم امتیاز نمیده امتیاز که میدن.....اما دیگه نمینویسه اون بالا!!! اما مجموعه امتیازاتو ببینی ...میبینی بالا رفته!! راستی 50 امتیازی که چند روز پیش جایزه گرفتی مبارکه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ امتیاز که میدن.....اما دیگه نمینویسه اون بالا!!! اما مجموعه امتیازاتو ببینی ...میبینی بالا رفته!!راستی 50 امتیازی که چند روز پیش جایزه گرفتی مبارکه مرسیدست مهندس آرمین درد نکنه تو 3 بعدی هم امتیاز بدیا؛یادت نره:167: این جابر چرا ایجوریه؛ میگه 5شنبه برین سایت رفتیم؛خبری نبود؛ زنگیدم، گفت شنبه برید ؛ الان که تو سایتم بازم خبری نیس لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ اين تاپيك مخصوص گيلكي ها هستش يا بقيه هم مستونن بيان؟ من 4 سال گيلان درس خوندم. 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ اين تاپيك مخصوص گيلكي ها هستش يا بقيه هم مستونن بيان؟ من 4 سال گيلان درس خوندم. اوهوم مخصوص گیلانیها هستش ولی شما میتونی باشی مهرشاد جان کجا میخوندی حالا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده