* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مرداد، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: پس چي؟پرچم پگاه گيلانو بذارم:w00: اه اه اه بلا به دور خودت میگی پگاه گیلان ؛ اما ملوان فقط مال انزلی چیاس، بهتر نبود میگفتی انزلی چیا بیان:pichak29: من دیگه اینجا نمیام ،(این کارا رو کردی که تاپیکت متروکه شده ،هیشکی نمیاد) لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مرداد، ۱۳۸۹ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: خودت میگی پگاه گیلان ؛اما ملوان فقط مال انزلی چیاس، بهتر نبود میگفتی انزلی چیا بیان:pichak29: من دیگه اینجا نمیام ،(این کارا رو کردی که تاپیکت متروکه شده ،هیشکی نمیاد) :ws47: قهر نكن بابا انزلي بده؟اگه بده چرا اين همشهرياتون پنج شنبه جمعه ها همه اينجان:w00: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: :ws47:قهر نكن بابا انزلي بده؟اگه بده چرا اين همشهرياتون پنج شنبه جمعه ها همه اينجان:w00: کجای حرفم اینقدر خنده دار بود لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ مهر، ۱۳۸۹ سلام خورمه برار............. سلام گوله خاخور........ امی گیلانه زاکون هیز زره نیساد که برا؟؟؟؟؟ ایته گول فادیم امی زاکونه بیدینیم چیسه چی نیه؟؟؟....... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ سلام برار ، خوب ایسی؟ چه گول خووشکلی گذاشتی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: چیه برار تی حال خوب ایسه ؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: چیه برار تی حال خوب ایسه ؟ panoram گفته است: :w410: توام گیلانی هستی؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: توام گیلانی هستی؟:jawdrop: مگه دخملی از این شکلکا میذاری آره گیلانیه ، تازه هم یونی هم هستین لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: مگه دخملی از این شکلکا میذاری آره گیلانیه ، تازه هم یونی هم هستین یا خدااااااااا:icon_pf (34): jbh? 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: مگه دخملی از این شکلکا میذاری آره گیلانیه ، تازه هم یونی هم هستین مگه من زبون ندارم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: یا خدااااااااا:icon_pf (34):jbh? :banel_smiley_52::icon_pf (34)::persiana__hat: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ panoram گفته است: مگه من زبون ندارم؟؟؟ ابرار هستی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ panoram گفته است: :banel_smiley_52::icon_pf (34)::persiana__hat: نههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: ابرار هستی تو؟ آره!!! چقدر از دیدن هم مسرور و خوشحال شدیم:w00::ws18: :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ panoram گفته است: آره!!!چقدر از دیدن هم مسرور و خوشحال شدیم:w00::ws18: :Ghelyon: نه من دیگه قول دادم با ابرار ها خوب باشم جابر میخونی؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: نه من دیگه قول دادم با ابرار ها خوب باشم جابر میخونی؟:jawdrop: هم دانشگاهی جدیدمون آمارو که داد آره کارشناسی میخونم اونجا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر، ۱۳۸۹ panoram گفته است: مگه من زبون ندارم؟؟؟ خیلی بدی؛ خواستم کارتو راحت کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده