* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ پس چي؟پرچم پگاه گيلانو بذارم:w00: اه اه اه بلا به دور خودت میگی پگاه گیلان ؛ اما ملوان فقط مال انزلی چیاس، بهتر نبود میگفتی انزلی چیا بیان:pichak29: من دیگه اینجا نمیام ،(این کارا رو کردی که تاپیکت متروکه شده ،هیشکی نمیاد) لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خودت میگی پگاه گیلان ؛اما ملوان فقط مال انزلی چیاس، بهتر نبود میگفتی انزلی چیا بیان:pichak29: من دیگه اینجا نمیام ،(این کارا رو کردی که تاپیکت متروکه شده ،هیشکی نمیاد) :ws47: قهر نكن بابا انزلي بده؟اگه بده چرا اين همشهرياتون پنج شنبه جمعه ها همه اينجان:w00: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :ws47:قهر نكن بابا انزلي بده؟اگه بده چرا اين همشهرياتون پنج شنبه جمعه ها همه اينجان:w00: کجای حرفم اینقدر خنده دار بود لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام خورمه برار............. سلام گوله خاخور........ امی گیلانه زاکون هیز زره نیساد که برا؟؟؟؟؟ ایته گول فادیم امی زاکونه بیدینیم چیسه چی نیه؟؟؟....... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سلام برار ، خوب ایسی؟ چه گول خووشکلی گذاشتی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ چیه برار تی حال خوب ایسه ؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ چیه برار تی حال خوب ایسه ؟ :w410: توام گیلانی هستی؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ توام گیلانی هستی؟:jawdrop: مگه دخملی از این شکلکا میذاری آره گیلانیه ، تازه هم یونی هم هستین لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مگه دخملی از این شکلکا میذاری آره گیلانیه ، تازه هم یونی هم هستین یا خدااااااااا:icon_pf (34): jbh? 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مگه دخملی از این شکلکا میذاری آره گیلانیه ، تازه هم یونی هم هستین مگه من زبون ندارم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ یا خدااااااااا:icon_pf (34):jbh? :banel_smiley_52::icon_pf (34)::persiana__hat: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مگه من زبون ندارم؟؟؟ ابرار هستی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::icon_pf (34)::persiana__hat: نههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ابرار هستی تو؟ آره!!! چقدر از دیدن هم مسرور و خوشحال شدیم:w00::ws18: :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ آره!!!چقدر از دیدن هم مسرور و خوشحال شدیم:w00::ws18: :Ghelyon: نه من دیگه قول دادم با ابرار ها خوب باشم جابر میخونی؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ نه من دیگه قول دادم با ابرار ها خوب باشم جابر میخونی؟:jawdrop: هم دانشگاهی جدیدمون آمارو که داد آره کارشناسی میخونم اونجا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مگه من زبون ندارم؟؟؟ خیلی بدی؛ خواستم کارتو راحت کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده