RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بر همه دوستانسال 92 بر همگی مبارک و خوش باشد. میرزا امد:banel_smiley_90: یکی از مهمترین برنامه هام تموم کردن سربازیه اونم همین الان تموم شد من که به هدفم رسیدم بقیه سال بی هدف میچرخیم اینم شیرینیش نوش جون درود بر خانداداش ...به به مبارك باشه ايشالا همينطوري بياي تو تالار به مناسبت هاي مختلف شيريني بدي قند خون هممون بزنه بالا :persiana__hahaha: سلام ؛منم دیروز فارغ التحصیل شدم به بهههههه خانوممم خوش خبر باشي تو شيريني نداديا ايشالا يه كار درست و حسابي ميابي به زودي :gnugghender: من كه خرداد ماه آخرين امتحانمو درست روز تولدم ميدهم و فارغ التحصيل ميشوم :mornincoffee:دوست صميميم هم رشته من تو دانشگا لاهيجان بود راحت بهشون درس ارائه ميدادن هفت ترمه تموم كرد پارتي داشت الان ميره سر كار بيمه ارتش كاش مام يه پارتي داشتيم البته دلمو خوش نميكنم تصميم گرفتم بعد اينكه كارشناسي ارشدمو گرفتم برم سر ميدان باقالا بفروشم !!! هيچي بدتر از عاشقي نيست بقيه چيزا حل ميشه بعد ازعدم سلامتي هيچي بدتر از بي هدفي و سرگرداني نيست دردي كه همه ما در آينده نه چندان دور دچارش خواهيم شد .... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ خو چرا اطلاعات اشتباه میدی؟! من فکر کردم کوچولویی زندگي رو جدي نگير هر چي جدي بگيري بدتره 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ کلا این روزها که میگذرد؛هر روز... اصن هیچی ....................................................... غوصه نخور بشین سرجات بچه خواب به سلامتی یه لیسانسه دیگه به جمع بیکارا اضافه شد یه کار برات دارم البته گزینشش سخته ها چه کاری هست مگه ، تو مرغداری که نیست ؟ به بهههههه خانوممم خوش خبر باشي تو شيريني نداديا ايشالا يه كار درست و حسابي ميابي به زودي :gnugghender: من كه خرداد ماه آخرين امتحانمو درست روز تولدم ميدهم و فارغ التحصيل ميشوم :mornincoffee:دوست صميميم هم رشته من تو دانشگا لاهيجان بود راحت بهشون درس ارائه ميدادن هفت ترمه تموم كرد پارتي داشت الان ميره سر كار بيمه ارتش كاش مام يه پارتي داشتيم البته دلمو خوش نميكنم تصميم گرفتم بعد اينكه كارشناسي ارشدمو گرفتم برم سر ميدان باقالا بفروشم !!! میخوای جمعه بیا ، شهرداری؛ نمایشگاه هفتگیش ؛شیرینیتو اونجا میدم واقعا کار پیدا کردن بدون پارتی سخته؛ منم پارتی ندارم من کار میخواااااااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ ونوسی من کلی آگهی میبینم که معماری بدون سابقه میخوان من از خدامه یه جا بگن برق بدون سابقه... پارتی پارتی پارتی.... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ میخوای جمعه بیا ، شهرداری؛ نمایشگاه هفتگیش ؛شیرینیتو اونجا میدم واقعا کار پیدا کردن بدون پارتی سخته؛ منم پارتی ندارم من کار میخواااااااااااااااااااااام تا حالا نيومدم ... شايد اين جمعه بيايم تو اونجا چي ميكني كه؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ ونوسی من کلی آگهی میبینم که معماری بدون سابقه میخوان من از خدامه یه جا بگن برق بدون سابقه... پارتی پارتی پارتی.... هر وقت دیدی بهم بگو؛ پس من چرا نمیبینم تا حالا نيومدم ... شايد اين جمعه بيايم تو اونجا چي ميكني كه؟ منم نرفتم ؛این هفته میرم، دوستای دانشگام اونجا غرفه دارن، هیمن سارای خودمون ، غرفه داره لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر خانداداش ...به به مبارك باشه ايشالا همينطوري بياي تو تالار به مناسبت هاي مختلف شيريني بدي قند خون هممون بزنه بالا :persiana__hahaha: به بهههههه خانوممم خوش خبر باشي تو شيريني نداديا ايشالا يه كار درست و حسابي ميابي به زودي :gnugghender: من كه خرداد ماه آخرين امتحانمو درست روز تولدم ميدهم و فارغ التحصيل ميشوم :mornincoffee:دوست صميميم هم رشته من تو دانشگا لاهيجان بود راحت بهشون درس ارائه ميدادن هفت ترمه تموم كرد پارتي داشت الان ميره سر كار بيمه ارتش كاش مام يه پارتي داشتيم البته دلمو خوش نميكنم تصميم گرفتم بعد اينكه كارشناسي ارشدمو گرفتم برم سر ميدان باقالا بفروشم !!! بعد ازعدم سلامتي هيچي بدتر از بي هدفي و سرگرداني نيست دردي كه همه ما در آينده نه چندان دور دچارش خواهيم شد .... مرسی اباجی روزی برسه شیرینی شمارو هم بخوریم این برنامه ریزیت به خودم رفته فارغ التحصیلی و تفلد تو یه روز چه کاری هست مگه ، تو مرغداری که نیست ؟ واقعا کار پیدا کردن بدون پارتی سخته؛ منم پارتی ندارم من کار میخواااااااااااااااااااااام نه اصلا به مرغداری نمیرسه الان لیسانس معماری داری دیگه خودم پارتیت میشم ونوسی من کلی آگهی میبینم که معماری بدون سابقه میخوان من از خدامه یه جا بگن برق بدون سابقه... پارتی پارتی پارتی.... خداییش این سابقه چیه کا تا نداشته باشی کار نداری و پس بقیه از روز اول سابقه از کجا اوردن حالا پارتیش بماند پرچم بالا بالا بالا شش و هشتیا بیان وسط سری 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ هر وقت دیدی بهم بگو؛ پس من چرا نمیبینم منم نرفتم ؛این هفته میرم، دوستای دانشگام اونجا غرفه دارن، هیمن سارای خودمون ، غرفه داره آره سارارو اون سري ديدم نوشته بود حالا يا اين هفته اگه مامانم كار نداشت باهاش ميام نشد كه ديگه ميمونه واسه بعد مرسی اباجی روزی برسه شیرینی شمارو هم بخوریم این برنامه ریزیت به خودم رفته فارغ التحصیلی و تفلد تو یه روز نه اصلا به مرغداری نمیرسه مچكر الان ميخواستي بگي تولدته و ما يادمون رفته ؟!! :girl_blush2: تولدت پيشاپس مبارك اميدوارم هميشه سلامت و شاد و موفق باشي :hapydancsmil: اينم يه كادوي به روز تولد... يه افق گذاشتم بري توش محو شي 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ آره سارارو اون سري ديدم نوشته بود حالا يا اين هفته اگه مامانم كار نداشت باهاش ميام نشد كه ديگه ميمونه واسه بعد مچكر الان ميخواستي بگي تولدته و ما يادمون رفته ؟!! :girl_blush2: تولدت پيشاپس مبارك اميدوارم هميشه سلامت و شاد و موفق باشي :hapydancsmil: اينم يه كادوي به روز تولد... يه افق گذاشتم بري توش محو شي اگهمی خواستم تولد خودمو یاداوری کنم که الان یه پارتی سایتی گذاشته بودم بازم مقسی راستی این افق که گذاشتی درش کجاست 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خداییش این سابقه چیه کا تا نداشته باشی کار نداری و پس بقیه از روز اول سابقه از کجا اوردنحالا پارتیش بماند دقیقا از بچگی سوالم همین بوده! پارتی منم میشی؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ پرچم بالا عزیییییییییزم؛آخه تو ائه چی کوداندری؟ م نه اصلا به مرغداری نمیرسه الان لیسانس معماری داری دیگه خودم پارتیت میشم اوهوم؛لیسانس معماری ام ؛ چیکار ؟ کجا ؟ راستی خانداداش تولدت مباااااارک ؛ :w31::w14::w42: آره سارارو اون سري ديدم نوشته بود حالا يا اين هفته اگه مامانم كار نداشت باهاش ميام نشد كه ديگه ميمونه واسه بعد بله، من به احتمال زیاد امروز میرم ؛هر چند حسش نیست و خوابم میاد دقیقا از بچگی سوالم همین بوده! لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ عزیییییییییزم؛آخه تو ائه چی کوداندری؟ شــی دوفتـــی بــه ســـودی؟؟؟ نــفهـــمیـت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ شــی دوفتـــی بــه ســـودی؟؟؟نــفهـــمیـت تلاشتو بکن؛ میتونی معنیشو پیدا کنی لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ عزیییییییییزم؛آخه تو ائه چی کوداندری؟ اومتــــــــــم مهمــــــــونی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ تولد مبارك داش ميلاد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا از بچگی سوالم همین بوده! پارتی منم میشی؟ از بچگی تا حالا بهش نرسیدی مقطع تحصیلیه شما چیه اونوقت تا کار برات جور کنم اوهوم؛لیسانس معماری ام ؛ چیکار ؟ کجا ؟ راستی خانداداش تولدت مباااااارک ؛ :w31::w14::w42: بله، من به احتمال زیاد امروز میرم ؛هر چند حسش نیست و خوابم میاد تو همون رشته همه میگن خودمم میدونم مبارکه تولد مبارك داش ميلاد:hapydancsmil: مرسی بارکه مرسی 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ از بچگی تا حالا بهش نرسیدی مقطع تحصیلیه شما چیه اونوقت تا کار برات جور کنم به بزرگتر خود احترام بگذارید کارشناسی! اگه کار خوب تو گیلان برام پیدا کنی 2 ماه حقوقم واسه تو 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخرين پست : يك هفته پيش و همچنان پرچم بالايـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخرين پست : يك هفته پيش و همچنان پرچم بالايـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه 8 ساعت پیش اینجا پیام دادی؟ دقیقا زمانی که داشتم خوابتو میدیدم ؛اولین بار بود خوابتو میدیدم،اومدی اینجا و به من و بچه های گیلان فکر کردی ، روحت اومد تو خوابم خواب دیدم اداره بهزیستی داره استخدام میکنه ،منو و تو و 2 نفر دیگه رفته بودیم مصاحبه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده