شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تو اون 24 سیلندرو ولش کن حرف تو کلش نمیره. سلوووووووووووووووم شمه چی گوته دریم منم لاهیجیم 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلوووووووووووووووم شمه چی گوته دریم منم لاهیجیم سلام شقی چطوری؟ من با لاهیجانیا خوب نیستم هااااا ولی تورو نمیشه کاریت کرد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام شقی چطوری؟من با لاهیجانیا خوب نیستم هااااا ولی تورو نمیشه کاریت کرد :banel_smiley_4::ubhuekdv133q83a7yy7:vahidrk: الان که لاهیجان نیستم یه شهر دیگم 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::ubhuekdv133q83a7yy7:vahidrk: خوب خوشم نمیاد دیگه چیه؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::ubhuekdv133q83a7yy7:vahidrk: خوب خوشم نمیاد دیگه چیه؟:w00: :ubhuekdv133q83a7yy7 پنج شنبه من و امین و مهسا و مینا باهم بودیم برو از امین بپرس چخد خوفه لاهیجان:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ چول دَ ناوار....اله بورا یاخچیده! نمنه:ws6: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 پنج شنبه من و امین و مهسا و مینا باهم بودیم برو از امین بپرس چخد خوفه لاهیجان:girl_blush2: خاستین بگین منم بیام خو میدونم خوبه من اونجا زندگی کردم:w00: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خاستین بگین منم بیام خو میدونم خوبه من اونجا زندگی کردم:w00: اومدن گفتن ایکاش به ارمینم میگفتیم بیاد یادت نبودن:ws47: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اومدن گفتن ایکاش به ارمینم میگفتیم بیاد یادت نبودن:ws47: رو آب بخندی لاکوی:w00::w00: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تو اون 24 سیلندرو ولش کن حرف تو کلش نمیره. آر معلومه سلوووووووووووووووم شمه چی گوته دریم منم لاهیجیم پس امي همسايه عيسي راستي الان كه لاهيجان نيستي كجايي؟ 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به به ............ امی چوشم و چار روشنا بو براااااااااااا........ ایزیری براری خاخوری از زاکونه گیلک بوماد ایه...... سلام گول پسرون و خورمه دخترون..... :icon_pf (44): ایته گول اموره بوم می اکرا باآردم فدم امی زاکونه با مرام گیلانیه...... 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به به ............ امی چوشم و چار روشنا بو براااااااااااا........ ایزیری براری خاخوری از زاکونه گیلک بوماد ایه...... سلام گول پسرون و خورمه دخترون..... :icon_pf (44): ایته گول اموره بوم می اکرا باآردم فدم امی زاکونه با مرام گیلانیه...... تي دست درد نكنه زَي زحمت بكِشِي 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اَیه چی خبر ایسه؟ اَمازندرانیان کی نوموده اَیه:w00: اَگه بوموده مره حتما بوگویید اَ شنه حال بیگیرم 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اَیه چی خبر ایسه؟اَمازندرانیان کی نوموده اَیه:w00: اَگه بوموده مره حتما بوگویید اَ شنه حال بیگیرم كي مازندراني ايسه اَيه؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ كي مازندراني ايسه اَيه؟ فعلا کی کسی نومو دره اَیه 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ایته روز رشتی بیدم خومام میان مشته من وارگادم اونه دوماغ مین 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااام.... منم رشتی ایسم. ولی بلد نیم زیاد رشتی گپ بزنم... خوبییییییییییید؟؟؟ چه خوشال شدم پیداتون کردم!!!:wubpink: 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااام....منم رشتی ایسم. ولی بلد نیم زیاد رشتی گپ بزنم... خوبییییییییییید؟؟؟ چه خوشال شدم پیداتون کردم!!!:wubpink: سلا یاسی جون خوش اومدی عزیز قرار نیست که حتما گیلکی بحرفی..... فارسی گپ بزن:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده