RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ فقط به خاطر چند ماه بگم خان داداش!!!! خان داداش پیله برارررررررررررر:persiana__hahaha: توام صدا کنم آباجی 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ فقط به خاطر چند ماه بگم خان داداش!!!! چند ماه تو سال 68 مثل یه عمر زندگی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ ناراحت نباش کوجه خاخور جان:zadan:درستو بخون می امتحانات از فردا شرو بوسته تا 12 باشد که بعد از 12 هم خوش باشیم (رشته نشا آیه 456) وای من بمردمترَ بلا نیگیره خان داداش چومارسرا آیه 12:ws28: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ چند ماه تو سال 68 مثل یه عمر زندگی گیلکی بحرف پیله برار لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ وای من بمردمترَ بلا نیگیره خان داداش چومارسرا آیه 12:ws28: چی بوگوفته این آیه 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ گیلکی بحرف پیله برار می گیلکی اشکال مشکال داره :icon_pf (34): بیحرفم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ می گیلکی اشکال مشکال داره :icon_pf (34):بیحرفم واقعا که!!!!! الان کجا ساکنی؟؟ رشت نیسی؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا که!!!!! الان کجا ساکنی؟؟ رشت نیسی؟ بیست سوالی می پرسی هر هفته 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ می گیلکی اشکال مشکال داره :icon_pf (34):بیحرفم آووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه( قدرت نگهداری تنفسو داشته باش) ان همه تره آموزش بدییم بیشتر تلاش بوکون بذار می ایمتاحانات تومان ببه تی حسابه رسم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ چی بوگوفته این آیه بوگوفته:بوشو بوشو تره ناخام سیاهی تره ناخام بلاسوخته(با توجه به نوشته فوقالذکر خودم) تره ناخام:dancegirl2: :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ بیست سوالی می پرسی هر هفته لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ بوگوفته:بوشو بوشو تره ناخام سیاهی تره ناخام بلاسوخته(با توجه به نوشته فوقالذکر خودم) تره ناخام:dancegirl2::persiana__hahaha: خوب بگوفته پیام اخلاقی و ارفانی و ورزشیش چی بوگوفته 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ آووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه( قدرت نگهداری تنفسو داشته باش)ان همه تره آموزش بدییم بیشتر تلاش بوکون بذار می ایمتاحانات تومان ببه تی حسابه رسم لحظه شماری کونم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ زاکان من بشم درس بخوانم؛ خدا شیمی پوشتو پناه:62izy85: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ خوب بگوفته پیام اخلاقی و ارفانی و ورزشیش چی گوه :w58: بیا برو برو درستو بخون تا مارو به فوش نگرفتی نخواستیم گیلکی بحرفی:ws28: وای ونوس من بمردممممممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ :w58: بیا برو برو درستو بخون تا مارو به فوش نگرفتی نخواستیم گیلکی بحرفی:ws28: وای ونوس من بمردممممممممممممممممممممممممم کجاش غلطه خودت یادم دادی اگه ایراد داره معلممون همینو گفته گفته:چی میشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ کجاش غلطه خودت یادم دادی اگه ایراد داره معلممون همینو گفته گفته:چی میشه گفته=بوگوفته اگه میخواستی بگی چی میگه باید میگفته چی گِ که میتونیم بنویسیم چی گِه نه چی گوه تو ازون شاگردایی که خودشون اشتباه میکنن میندازن گردن معلمشون میگن اشتباه گفته 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ :w58: بیا برو برو درستو بخون تا مارو به فوش نگرفتی نخواستیم گیلکی بحرفی:ws28: وای ونوس من بمردممممممممممممممممممممممممم خاکه می سر دونکونم؛ عه زای چی گه راپونزیل جان, ایبچه انه یاد فاد؛ امی آبرویه برداندره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ خاکه می سر دونکونم؛ عه زای چی گه راپونزیل جان, ایبچه انه یاد فاد؛ امی آبرویه برداندره :icon_pf (34): :persiana__hahaha: خورا یاد گیره چی بوکونیم دِ ایتادانه پسر ایایه امی امرا کمک کونه پرچمه بالا بداریم :persiana__hahaha: این مینا جوجو امین نپو و رضا مدیر تالار کامپیوترم باید یقشونو بگیریم بیاریمشون اینجا خوبه حالا این همه گیلانی داریم یه سر به اینجا نمیزنن:viannen_38: این پرچم نابودم بشه نمیان بگم چراااااااااااااااا:viannen_38: آخه چراااااااااااااااااااااااااااااااا؟ :w74: :w821::w821::w821::w821: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha:خورا یاد گیره چی بوکونیم دِ ایتادانه پسر ایایه امی امرا کمک کونه پرچمه بالا بداریم :persiana__hahaha: این مینا جوجو امین نپو و رضا مدیر تالار کامپیوترم باید یقشونو بگیریم بیاریمشون اینجا خوبه حالا این همه گیلانی داریم یه سر به اینجا نمیزنن:viannen_38: این پرچم نابودم بشه نمیان بگم چراااااااااااااااا:viannen_38: آخه چراااااااااااااااااااااااااااااااا؟ :w74: :w821::w821::w821::w821: :hanghead::hanghead: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده