zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه خانواده زنگ زده گفتن: چش سفیییییییییییییییید برگرد خونه خسته نشدی... منم چون خیلی دختر خوب و حرف گوش کنی هستم ..بار و بندیلم رو جم کردم و راهی تهران شدم.. ..................................... خیلی خیلی بهم خوش گذشت.:shad:...از پذیرایی ونوس و میلاد هم خیلی خیلی ممنونم... ما دیگه رفتیم...:rose: ونوس و میلاد مــــــــــــــــــــرسی..:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه خانواده زنگ زده گفتن: چش سفیییییییییییییییید برگرد خونه خسته نشدی...منم چون خیلی دختر خوب و حرف گوش کنی هستم ..بار و بندیلم رو جم کردم و راهی تهران شدم.. ..................................... خیلی خیلی بهم خوش گذشت.:shad:...از پذیرایی ونوس و میلاد هم خیلی خیلی ممنونم... ما دیگه رفتیم...:rose: ونوس و میلاد مــــــــــــــــــــرسی..:aghosh: امیدوارم بهت خوش گذشته باشه گلم برو به سلامت؛ مراقب خودت هم باش بووووس بوووووس :aghosh: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه خانواده زنگ زده گفتن: چش سفیییییییییییییییید برگرد خونه خسته نشدی...منم چون خیلی دختر خوب و حرف گوش کنی هستم ..بار و بندیلم رو جم کردم و راهی تهران شدم.. ..................................... خیلی خیلی بهم خوش گذشت.:shad:...از پذیرایی ونوس و میلاد هم خیلی خیلی ممنونم... ما دیگه رفتیم...:rose: ونوس و میلاد مــــــــــــــــــــرسی..:aghosh: میدونستیم اینقدر حرف گوش کونی زودتر به خانوادت زنگ میزدیم و این تقاضا رو می کردیم به سلامتی برگردی:icon_pf (44): گفته بودم که ما مهمان نوازیم اما تارف زیاد می کردی گوجه سبزامون همش موند خوش حال می شیم باز هم یه سر به ما بزنید 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حییییییییییییییییییییییی نبود کسییییییییییییییییییییییییییی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ای وایییییییییییییییییییییییی :dancegirl2: زاکان جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :dancegirl2: ریز ریز:dancegirl2: سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه خاخوران و براران لا مُرووَت ناتانستم طاقت باورم دِ باموم ایتا سر بزنم شیمی احوالان چوطویه؟ وای زاکان شیمی آلی امیشین خیلی سخته هر چی خانم می مغزه دورون نیشه دِِِ:w821: آوووووووووووووووووووووووووو:w74: ان ایمتاحانانَ بیدیم دِ خَلاص بیبیم به افتخار می آمون دو تا ریز بایید:dancegirl2: و در آخر شِمِره میرممممممممممممممممممممم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه خاخوران و براران لا مُرووَت ناتانستم طاقت باورم دِباموم ایتا سر بزنم شیمی احوالان چوطویه؟ وای زاکان شیمی آلی امیشین خیلی سخته هر چی خانم می مغزه دورون نیشه دِِِ:w821: سلام جانه خاخور تی دیل قربان آخرین اخبار: بلعخره جزواتمو تکمیل کردم حالا ببینم می مغز جواب د یا نده لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سلام جانه خاخورتی دیل قربان آخرین اخبار: بلعخره جزواتمو تکمیل کردم حالا ببینم می مغز جواب د یا نده عیب ناله جانه بلاله قولبان:babygirl:راستی من برار نارام خوشحالم ایتا برار همولایتی پیدا بوکودم:persiana__hahaha: باید امی حواسانه جمعه کونیم بیدینیم چی به دِ... 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ عیب ناله جانه بلاله قولبان:babygirl:راستی من برار نارام خوشحالم ایتا برار همولایتی پیدا بوکودم:persiana__hahaha: تی دست درد نکنه جانه خاخور بعد از 22سال تازه منو پیدا بوکوردی باید امی حواسانه جمعه کونیم بیدینیم چی به دِ... 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خوش بامای (خوش آمدید) شما که دیگه غریبه نیستید پس غریبگی نکنید جای همه چیزو هم که میدونید خودتون از خودتون پذیرایی کنید خاهشن جیزیو نشکونید که شر خاخورانم(خاهرانم) میگیرتون لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ الان خاطرات من اینجاست.... خودم برگشتم تهران.. لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ الان خاطرات من اینجاست....خودم برگشتم تهران.. چی بوگوفتی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ وایسا بینم چی گفتی نمیدونم چیچی گفتی بعد میگی بیخیال:w74: بزار خاخور راپانزل وخاخور ونوس بیان ببینم چی گفتی اون موقع جوابتو میدم:167: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ وایسا بینم چی گفتی نمیدونم چیچی گفتی بعد میگی بیخیال:w74: بزار خاخور راپانزل وخاخور ونوس بیان ببینم چی گفتی اون موقع جوابتو میدم:167: آدم با مهمونش این طوری حرف میزنه؟؟؟؟؟ دیگه اینجا نمیام.... 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ آدم با مهمونش این طوری حرف میزنه؟؟؟؟؟ دیگه اینجا نمیام.... :there: ناراحت نباش چای که دم نیومده میوه ها نشستس وتخمه هم که نمیدونم کجاست گفتم حداقل یه ریز بیام بی کار نباشیحالا ریز بود درشت بود متوسط بود بازم بیا اگه نیای میگم خاخور ونوس بیارت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ آدم با مهمونش این طوری حرف میزنه؟؟؟؟؟ دیگه اینجا نمیام.... سلاااااام گلم؛ داداش میلادمون یه چیزی گفت دیگه؛ چرا حالا ناراحت میشی:flowerysmile: داداش میلاد:167: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام گلم؛ داداش میلادمون یه چیزی گفت دیگه؛ چرا حالا ناراحت میشی:flowerysmile: داداش میلاد:167: :w554: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ :w554: باشه؛ میبخشم داداش کوچیکه؛:flowerysmile: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده