میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 :banel_smiley_52:کجا برگشت؟ چی شد؟:banel_smiley_52: نتیجه دیدار چی بود
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 :banel_smiley_52:کجا برگشت؟چی شد؟:banel_smiley_52: نتیجه دیدار چی بود مثبت
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 به سلامتی نه بابا چی چی و به سلامتی :banel_smiley_90: می کشمش :icon_pf (95): نه چک زدن نه چونه... مراطب رو باید قدم قدم بیان جلو خاخور حالا این مادرش بود یا خاخورش از اولش بگما خاخور من به این راحتی نمیتونید ببرید :brodkavelarg:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 به سلامتینه بابا چی چی و به سلامتی :banel_smiley_90: می کشمش :icon_pf (95): نه چک زدن نه چونه... مراطب رو باید قدم قدم بیان جلو خاخور حالا این مادرش بود یا خاخورش از اولش بگما خاخور من به این راحتی نمیتونید ببرید :brodkavelarg: من خبر ندارم, خودت گفتی برا امر خیر اومده بود :62izy85: حالا هرکیش بود ازش خوشم اومده بود
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 خاخور مثل اینکه اشتب گرفتی اینا اولش دون می ریزن اصل کاری دوماده که باید ازش خوشت بیاد نه فک وفامیلش حالا نگران اونا نباش هستن کسایی که از فک وفامیل آقاتون خوششان آمده باشد
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 خاخور مثل اینکه اشتب گرفتی اینا اولش دون می ریزناصل کاری دوماده که باید ازش خوشت بیاد نه فک وفامیلش حالا نگران اونا نباش هستن کسایی که از فک وفامیل آقاتون خوششان آمده باشد هان؟؟؟ هان؟؟؟ کدوم فک فامیل؟؟؟ زهرا رو میگی؟؟؟ تو؟؟؟
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 نه بابا من واین حرفا گفتم هستن کسایی نگفتم که هستم خدایی خیلی فرق می کنه چرا حرف تو دهن بچه مردم میزاری
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 نه بابا من واین حرفا گفتم هستن کسایی نگفتم که هستم خدایی خیلی فرق می کنه چرا حرف تو دهن بچه مردم میزاری آهان ؛ خب با خواهرت راحت باش اوکی؛ پس هستن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 جانه خاخور می خوای از دستمون راحت بشی مثل اینکه:167: نه بابا می برار دسته بزن داره :banel_smiley_52:
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 نه بابا می برار دسته بزن داره :banel_smiley_52: دست که دارم بزنشم بعدک نیست :167: اما نه باسه جانه خاخور
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 دست که دارمبزنشم بعدک نیست :167: اما نه باسه جانه خاخور تره کوشم ؛ اگه دست بزن بداری؛ من د بشم بوخووووسم ؛ بابای :62izy85:
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 سلامفقط بمم بگوم می حال خوبیسه زاکان نگران نوبستن خوش بامای می خیال راحت وآسودست 1
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 رههههههههههه سلام برااااااااااااا.............. :626gdau: سلام امی خورمه برارون و امی گوله خاخورونننننن............ :626gdau: خوبید آبرار..... :flowerysmile: امی دیل شیمیره تنگا بوسته براااااا....... :w821: هر تا جا ایسایید شیمی دیل شاد و شیمی لبان خندان بیبییییی........ :4uboxsmiley: ایته آهنگ می دس و باله میین دره بو اونه باوردم...... مرحوم سید علی زیباکناری شینه.... :rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 رههههههههههه سلام برااااااااااااا.............. :626gdau: سلام امی خورمه برارون و امی گوله خاخورونننننن............ :626gdau: خوبید آبرار..... :flowerysmile: امی دیل شیمیره تنگا بوسته براااااا....... :w821: هر تا جا ایسایید شیمی دیل شاد و شیمی لبان خندان بیبییییی........ :4uboxsmiley: ایته آهنگ می دس و باله میین دره بو اونه باوردم...... مرحوم سید علی زیباکناری شینه.... :rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یاااااااااااااااااااحق علیک سلام جانه برار:icon_pf (17): خوش بامای :w66: قدم بردیدمان ما نهادین امی دیل شیمیره پرپر بوسته:gol cheshmak: فدای این آهنگات بشم مارو بردی به روزگار قدیم خدا رحمت کند سید علی زیباکناری را صلوات. :shad: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 :mood (23): خوش آمدید گوجه سبز میخورید براتون بیارم؟ آبچی ونوس شستشونا بیارم؟!!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 شهریور، 2011 سلامفقط بمم بگوم می حال خوبیسه زاکان نگران نوبستن سلاااام خواخور؛ خوب ترا تحویل گیریا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 شهریور، 2011 رههههههههههه سلام برااااااااااااا.............. :626gdau: سلام امی خورمه برارون و امی گوله خاخورونننننن............ :626gdau: خوبید آبرار..... :flowerysmile: امی دیل شیمیره تنگا بوسته براااااا....... :w821: هر تا جا ایسایید شیمی دیل شاد و شیمی لبان خندان بیبییییی........ :4uboxsmiley: ایته آهنگ می دس و باله میین دره بو اونه باوردم...... مرحوم سید علی زیباکناری شینه.... :rose: روزی باموم خواستگاری شیمی خانه.... سلااااام داداشی ؛:62izy85: کجایی شما؛ اینورا نمیاین؛ بابته آهنگ دستت درد نکنه ؛:flowerysmile:
ارسال های توصیه شده