میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:کجا برگشت؟ چی شد؟:banel_smiley_52: نتیجه دیدار چی بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:کجا برگشت؟چی شد؟:banel_smiley_52: نتیجه دیدار چی بود مثبت لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ به سلامتی نه بابا چی چی و به سلامتی :banel_smiley_90: می کشمش :icon_pf (95): نه چک زدن نه چونه... مراطب رو باید قدم قدم بیان جلو خاخور حالا این مادرش بود یا خاخورش از اولش بگما خاخور من به این راحتی نمیتونید ببرید :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ به سلامتینه بابا چی چی و به سلامتی :banel_smiley_90: می کشمش :icon_pf (95): نه چک زدن نه چونه... مراطب رو باید قدم قدم بیان جلو خاخور حالا این مادرش بود یا خاخورش از اولش بگما خاخور من به این راحتی نمیتونید ببرید :brodkavelarg: من خبر ندارم, خودت گفتی برا امر خیر اومده بود :62izy85: حالا هرکیش بود ازش خوشم اومده بود لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور مثل اینکه اشتب گرفتی اینا اولش دون می ریزن اصل کاری دوماده که باید ازش خوشت بیاد نه فک وفامیلش حالا نگران اونا نباش هستن کسایی که از فک وفامیل آقاتون خوششان آمده باشد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خاخور مثل اینکه اشتب گرفتی اینا اولش دون می ریزناصل کاری دوماده که باید ازش خوشت بیاد نه فک وفامیلش حالا نگران اونا نباش هستن کسایی که از فک وفامیل آقاتون خوششان آمده باشد هان؟؟؟ هان؟؟؟ کدوم فک فامیل؟؟؟ زهرا رو میگی؟؟؟ تو؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا من واین حرفا گفتم هستن کسایی نگفتم که هستم خدایی خیلی فرق می کنه چرا حرف تو دهن بچه مردم میزاری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا من واین حرفا گفتم هستن کسایی نگفتم که هستم خدایی خیلی فرق می کنه چرا حرف تو دهن بچه مردم میزاری آهان ؛ خب با خواهرت راحت باش اوکی؛ پس هستن لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور می خوای از دستمون راحت بشی مثل اینکه:167: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور می خوای از دستمون راحت بشی مثل اینکه:167: نه بابا می برار دسته بزن داره :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا می برار دسته بزن داره :banel_smiley_52: دست که دارم بزنشم بعدک نیست :167: اما نه باسه جانه خاخور لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ دست که دارمبزنشم بعدک نیست :167: اما نه باسه جانه خاخور تره کوشم ؛ اگه دست بزن بداری؛ من د بشم بوخووووسم ؛ بابای :62izy85: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلام فقط بمم بگوم می حال خوبیسه زاکان نگران نوبستن 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلامفقط بمم بگوم می حال خوبیسه زاکان نگران نوبستن خوش بامای می خیال راحت وآسودست 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ رههههههههههه سلام برااااااااااااا.............. :626gdau: سلام امی خورمه برارون و امی گوله خاخورونننننن............ :626gdau: خوبید آبرار..... :flowerysmile: امی دیل شیمیره تنگا بوسته براااااا....... :w821: هر تا جا ایسایید شیمی دیل شاد و شیمی لبان خندان بیبییییی........ :4uboxsmiley: ایته آهنگ می دس و باله میین دره بو اونه باوردم...... مرحوم سید علی زیباکناری شینه.... :rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ رههههههههههه سلام برااااااااااااا.............. :626gdau: سلام امی خورمه برارون و امی گوله خاخورونننننن............ :626gdau: خوبید آبرار..... :flowerysmile: امی دیل شیمیره تنگا بوسته براااااا....... :w821: هر تا جا ایسایید شیمی دیل شاد و شیمی لبان خندان بیبییییی........ :4uboxsmiley: ایته آهنگ می دس و باله میین دره بو اونه باوردم...... مرحوم سید علی زیباکناری شینه.... :rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یاااااااااااااااااااحق علیک سلام جانه برار:icon_pf (17): خوش بامای :w66: قدم بردیدمان ما نهادین امی دیل شیمیره پرپر بوسته:gol cheshmak: فدای این آهنگات بشم مارو بردی به روزگار قدیم خدا رحمت کند سید علی زیباکناری را صلوات. :shad: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ :mood (23): خوش آمدید گوجه سبز میخورید براتون بیارم؟ آبچی ونوس شستشونا بیارم؟!!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلامفقط بمم بگوم می حال خوبیسه زاکان نگران نوبستن سلاااام خواخور؛ خوب ترا تحویل گیریا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ رههههههههههه سلام برااااااااااااا.............. :626gdau: سلام امی خورمه برارون و امی گوله خاخورونننننن............ :626gdau: خوبید آبرار..... :flowerysmile: امی دیل شیمیره تنگا بوسته براااااا....... :w821: هر تا جا ایسایید شیمی دیل شاد و شیمی لبان خندان بیبییییی........ :4uboxsmiley: ایته آهنگ می دس و باله میین دره بو اونه باوردم...... مرحوم سید علی زیباکناری شینه.... :rose: روزی باموم خواستگاری شیمی خانه.... سلااااام داداشی ؛:62izy85: کجایی شما؛ اینورا نمیاین؛ بابته آهنگ دستت درد نکنه ؛:flowerysmile: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده