pme 3474 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 جانه خاخور از این پس شما از مایید و.... کلان با جمله بالا حال کردم شرمنده بوگودین شب خوش سلااااااااااام :putertired: علییییییییییییییییییک شب خوش 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 سلاااام :62izy85: بله ؟ یاااااااااااااااالله آمدیم اما پرچم کجاست؟ تا حالا رویه همه استادارو کم کردم اما شما رویه من وکم کردید با این دیر کردنتون:w00: حالا هم که دنبال عکس وپسترو از این حرفایید دیگه حتما راستی یه عکس هنری هم از ما میندازی امضاش یادت نره
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 شهریور، 2011 یااااااااااااااااللهآمدیم اما پرچم کجاست؟ تا حالا رویه همه استادارو کم کردم اما شما رویه من وکم کردید با این دیر کردنتون:w00: حالا هم که دنبال عکس وپسترو از این حرفایید دیگه حتما راستی یه عکس هنری هم از ما میندازی امضاش یادت نره سلااااام خوبی برار جان, چی کوداندری؟ تره خوووش گوذره؟ حتمن تره ایته عکس گیرم هونری، ایته ایمضا قشنگم انه پا زنم ؛ خوب ایسه؟
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 یاااااااااااااا اااااااااااااااااالله جانه خاخور پس کجایی :ws2: دانم تی سر شلوغه حی میان امضا واز این حرفا خاخور امیدی به با لا نگه داشتن پرچم ندارم یه کم راهنماییمون کن ببینیم چه بکونیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 شهریور، 2011 یاااااااااااااا ااااااااااااااااااللهجانه خاخور پس کجایی :ws2: دانم تی سر شلوغه حی میان امضا واز این حرفا خاخور امیدی به با لا نگه داشتن پرچم ندارم یه کم راهنماییمون کن ببینیم چه بکونیم آهان د برار چی بگم ، امی زاکان بی مرامند :icon_razz: امان باییم آنه بالا نیگه داریم کافیه
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 با عرض سلام خدمت خاخوران و براران ینی خاخوران و امی برار:flowerysmile: شیمی احوالان چطویه؟:w963: منم خوبم :babygirl: زاکان جان با عرض شرمندگی ایمتحانات نزدیک ایسه منم بسیار عقب بمانستم زِ می درس زاکان جان شومان و جان اَن پرچم همدیگره ره غم بوخورید :w821: تا 14 تیر ناتانم آمون :w821: و در آخر میییییییییییییییییرم شِمه ره:persiana__hahaha: بای تا 14 هم :dancegirl2: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 شهریور، 2011 با عرض سلام خدمت خاخوران و براران ینی خاخوران و امی برار:flowerysmile:شیمی احوالان چطویه؟:w963: منم خوبم :babygirl: زاکان جان با عرض شرمندگی ایمتحانات نزدیک ایسه منم بسیار عقب بمانستم زِ می درس زاکان جان شومان و جان اَن پرچم همدیگره ره غم بوخورید :w821: تا 14 تیر ناتانم آمون :w821: و در آخر میییییییییییییییییرم شِمه ره:persiana__hahaha: بای تا 14 هم :dancegirl2: سلااااااااااام ؛ خوبیم , بد نیم؛ اووووووووووووووو ؛ گول خواخور؛ اوجور حرفان بویا؛ امانم ایمتحان داریم د
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 حالا که بالاست و خاخور rapunzel هم که دیگه نیست ما هم که امتحان داریم اما به عشق همه بچه شمالی ها میایم امید است که شما هم یه سری بزنید شما تا کی امتحان دارید؟
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 خاب یکی 13 ویکی 14 حالا تا ان موقه چه کنیم بیایم در باره امتحاناتمون بحث کنیم به زبان شمالی خودمان با غلط غلوتای من 1
pme 3474 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 خاب یکی 13 ویکی 14 حالا تا ان موقه چه کنیم بیایم در باره امتحاناتمون بحث کنیم به زبان شمالی خودمان با غلط غلوتای من موضوع قحط بود؟ من عذاب وجدان گرفتم رفتم سراغ درس:w00: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 تا باشد که دگر حرف درس وکلاسو هندسه در گفتارمان نباشد محکم خودتان را بشکون بگیرید:ws3: حالا جانه خاخور خودت یه بحث را بنداز ببینیم چه میکنی اینم ریش وقیچی د چه خای:167: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من که تا 6 تیر امتحانو تا 30 تیر تحویل پروژه دارم؛:icon_pf (34):
pme 3474 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 تا باشد که دگر حرف درس وکلاسو هندسه در گفتارمان نباشد محکم خودتان را بشکون بگیرید:ws3:حالا جانه خاخور خودت یه بحث را بنداز ببینیم چه میکنی اینم ریش وقیچی د چه خای:167: اَهن ایتو خوبیسه در مورد اینکه بعضیا چقدر بد میخندن نصفه شبی:w00: فکر کردم خون آشاما حمله کردن:banel_smiley_52: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 اَهن ایتو خوبیسهدر مورد اینکه بعضیا چقدر بد میخندن نصفه شبی:w00: فکر کردم خون آشاما حمله کردن:banel_smiley_52: بیشتر توضیح بده ببینم چی شده ولی در کل این کارها رو نه رد می کنم نه قبول دارم بستگی به مکان وحالت روحی واطرافیان وجمع داره که دربعضی شرایت این حرکت جایز ودر بعضی شرایت مالیده
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 من باموما؛ کسی نیسا؟:62izy85: خوش باموی پس کجججججججججججججججایییییییییی؟
ارسال های توصیه شده