pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور از این پس شما از مایید و.... کلان با جمله بالا حال کردم شرمنده بوگودین شب خوش سلااااااااااام :putertired: علییییییییییییییییییک شب خوش 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااام :62izy85: بله ؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااام :62izy85: بله ؟ یاااااااااااااااالله آمدیم اما پرچم کجاست؟ تا حالا رویه همه استادارو کم کردم اما شما رویه من وکم کردید با این دیر کردنتون:w00: حالا هم که دنبال عکس وپسترو از این حرفایید دیگه حتما راستی یه عکس هنری هم از ما میندازی امضاش یادت نره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ یااااااااااااااااللهآمدیم اما پرچم کجاست؟ تا حالا رویه همه استادارو کم کردم اما شما رویه من وکم کردید با این دیر کردنتون:w00: حالا هم که دنبال عکس وپسترو از این حرفایید دیگه حتما راستی یه عکس هنری هم از ما میندازی امضاش یادت نره سلااااام خوبی برار جان, چی کوداندری؟ تره خوووش گوذره؟ حتمن تره ایته عکس گیرم هونری، ایته ایمضا قشنگم انه پا زنم ؛ خوب ایسه؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ یاااااااااااااا اااااااااااااااااالله جانه خاخور پس کجایی :ws2: دانم تی سر شلوغه حی میان امضا واز این حرفا خاخور امیدی به با لا نگه داشتن پرچم ندارم یه کم راهنماییمون کن ببینیم چه بکونیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ یاااااااااااااا ااااااااااااااااااللهجانه خاخور پس کجایی :ws2: دانم تی سر شلوغه حی میان امضا واز این حرفا خاخور امیدی به با لا نگه داشتن پرچم ندارم یه کم راهنماییمون کن ببینیم چه بکونیم آهان د برار چی بگم ، امی زاکان بی مرامند :icon_razz: امان باییم آنه بالا نیگه داریم کافیه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ با عرض سلام خدمت خاخوران و براران ینی خاخوران و امی برار:flowerysmile: شیمی احوالان چطویه؟:w963: منم خوبم :babygirl: زاکان جان با عرض شرمندگی ایمتحانات نزدیک ایسه منم بسیار عقب بمانستم زِ می درس زاکان جان شومان و جان اَن پرچم همدیگره ره غم بوخورید :w821: تا 14 تیر ناتانم آمون :w821: و در آخر میییییییییییییییییرم شِمه ره:persiana__hahaha: بای تا 14 هم :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ با عرض سلام خدمت خاخوران و براران ینی خاخوران و امی برار:flowerysmile:شیمی احوالان چطویه؟:w963: منم خوبم :babygirl: زاکان جان با عرض شرمندگی ایمتحانات نزدیک ایسه منم بسیار عقب بمانستم زِ می درس زاکان جان شومان و جان اَن پرچم همدیگره ره غم بوخورید :w821: تا 14 تیر ناتانم آمون :w821: و در آخر میییییییییییییییییرم شِمه ره:persiana__hahaha: بای تا 14 هم :dancegirl2: سلااااااااااام ؛ خوبیم , بد نیم؛ اووووووووووووووو ؛ گول خواخور؛ اوجور حرفان بویا؛ امانم ایمتحان داریم د لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حالا که بالاست و خاخور rapunzel هم که دیگه نیست ما هم که امتحان داریم اما به عشق همه بچه شمالی ها میایم امید است که شما هم یه سری بزنید شما تا کی امتحان دارید؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خاب یکی 13 ویکی 14 حالا تا ان موقه چه کنیم بیایم در باره امتحاناتمون بحث کنیم به زبان شمالی خودمان با غلط غلوتای من 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خاب یکی 13 ویکی 14 حالا تا ان موقه چه کنیم بیایم در باره امتحاناتمون بحث کنیم به زبان شمالی خودمان با غلط غلوتای من موضوع قحط بود؟ من عذاب وجدان گرفتم رفتم سراغ درس:w00: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ تا باشد که دگر حرف درس وکلاسو هندسه در گفتارمان نباشد محکم خودتان را بشکون بگیرید:ws3: حالا جانه خاخور خودت یه بحث را بنداز ببینیم چه میکنی اینم ریش وقیچی د چه خای:167: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من که تا 6 تیر امتحانو تا 30 تیر تحویل پروژه دارم؛:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تا باشد که دگر حرف درس وکلاسو هندسه در گفتارمان نباشد محکم خودتان را بشکون بگیرید:ws3:حالا جانه خاخور خودت یه بحث را بنداز ببینیم چه میکنی اینم ریش وقیچی د چه خای:167: اَهن ایتو خوبیسه در مورد اینکه بعضیا چقدر بد میخندن نصفه شبی:w00: فکر کردم خون آشاما حمله کردن:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من باموما؛ کسی نیسا؟:62izy85: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اَهن ایتو خوبیسهدر مورد اینکه بعضیا چقدر بد میخندن نصفه شبی:w00: فکر کردم خون آشاما حمله کردن:banel_smiley_52: بیشتر توضیح بده ببینم چی شده ولی در کل این کارها رو نه رد می کنم نه قبول دارم بستگی به مکان وحالت روحی واطرافیان وجمع داره که دربعضی شرایت این حرکت جایز ودر بعضی شرایت مالیده لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من باموما؛ کسی نیسا؟:62izy85: خوش باموی پس کجججججججججججججججایییییییییی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده